reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
mgd ozesz ty ozesz ty
a ja czytałam ze w pl 1 kg truskawek za 18 zł ....
moze nawioze sobie z nl hihih
a ja czytałam ze w pl 1 kg truskawek za 18 zł ....
moze nawioze sobie z nl hihih
Kallie
Fanka BB :)
ja też się dzisiaj skusiłam i kupiłam ale niestety takie sklepowe yhh
Mgd Twoje targowe na pewno lepsze bo ostatnio kupowałam i nawet truskawką pachniało a te ze sklepu tak średnio, ale zmiksowałam razem z jogurtem greckim w blenderze i też mniam mniam:-)
Mgd Twoje targowe na pewno lepsze bo ostatnio kupowałam i nawet truskawką pachniało a te ze sklepu tak średnio, ale zmiksowałam razem z jogurtem greckim w blenderze i też mniam mniam:-)
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
hehe uśmiałam sie z waszych pomysłów
targowe zawsze lepsze niz sklepowe ale mi sie nigdy nie chce na ten targ łazić
targowe zawsze lepsze niz sklepowe ale mi sie nigdy nie chce na ten targ łazić
mgd
ماما كوثر
Ja mam rzut beretem do targu
KELLIE a powiem Ci numer na targu sa dwa rodzaje truskawek-piekne, duze i czerwone za 4,50 i te male ze zdjecia za 3€.. zapytalam ktore sa slodsze- pan powiedzial ze sa identyczne(probowalam,nie klamal). Zapytalam w takim razie czym sie roznia oprocz wielkosci i ceny odpowiedz byla prosta -duze drogie sa pryskane i szprycowane a male to naturalsik
KELLIE a powiem Ci numer na targu sa dwa rodzaje truskawek-piekne, duze i czerwone za 4,50 i te male ze zdjecia za 3€.. zapytalam ktore sa slodsze- pan powiedzial ze sa identyczne(probowalam,nie klamal). Zapytalam w takim razie czym sie roznia oprocz wielkosci i ceny odpowiedz byla prosta -duze drogie sa pryskane i szprycowane a male to naturalsik
Kallie
Fanka BB :)
no nieźle, ja ostatnio też właśnie te mniejsze brałam ale to jeszcze z doświadczenia w pl, że te mniejsze zawsze są troszke słodsze i mniej wody w sobie mają a więcej soku a mi się wydaje że jedne i drugie podobnie pryskane, tyle że te większe właśnie plus dodatkowe odżywki na wzrost yhh ale teraz to norma i nawet te bio produkty to różnie z nimi bywa
im mniej wiesz tym dłużej żyjesz hehe
im mniej wiesz tym dłużej żyjesz hehe
reklama