reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Holandii 2011

Ayni dzięki wielkie,mój net od kilku dni tak działa że nic nie można zrobić i się rozłącza w dodatku ciągle, w pt do nich bede dzw jak sie nie poprawi bo tragedia jakaś:confused: a do sklepu może w weekend się wybiorę jak pogoda fajna będzie albo M wyślę :)

reklama
haha właśnie mi się ten artykuł wgrał i czytałam , "wszystko z tego sklepu pochodzi z Pl oprócz kota, kot jest holenderski":-D od razu mi się przypomniało tłumaczenie takiej pani(miała kotka ze sobą) w przychodni dla zwierząt że ona w sumie to woli psy ale ma kota bo za nie podatku nie trzeba płacić:-p

Kallie totez dlatego mam kota :-Dzartuje. Ale tak ostatnio myslalam, czemu kota nie opodatkowali i wydedukowalam , ze kot dachowiec , ktorego czesto nie ma w domu, moze byc ciezki do udowodnienia (podobno chodza kontrole, psow w domu szukac) . Ach, ci holendrzy, wszystko opodatkuja :D
a moj kot to prawdziwy holender, rudy, leniwy i lubi ser.

Wieeeki nie bylam w PL sklepie :)
Odkad nauczylam sie robic domowy budyn juz nie byl mi potrzebny :p

ISKIERKO super reczniki z kapturkiem kupowalam w BodyShop i w C&A( wlasnie maja promocje-kup jeden,drugi masz za 50% ) :)

I ktos o wanience wspominal...w Kruidvat jest za 10€.

Sie obzarlam truskawek...ale i tak chodzi za mna arbuz..czekam az beda dojrzale :D

AYNI tyz mialam kote. Najcudowniejszy kot pod sloncem :D
Niestety musielismy ja do "adopcji" oddac :(

I jak minal dzisiaj dzionek?? Nie zwialo Was??

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 20
MGD jaka piekna kicia!! Ale po uszach wydaje mi sie, ze to raczej egipski kotek ? Ja w Egipcie mialam cale stado swoich kotkow, byly piekne , jakbym mogla to bym je wszystkie ze soba wziela. Dozorca tylko sie wsciekal i mi palcem grozil, bo inni mieszkancy willi (wlosi :/ ) nie zyczyli sobie kotow w okolicy , ale i tak je karmilam i przychodzily masowo :D

mgd ostatnio kupilismy w lidlu całego arbuza, jaki był pyszny ale zdychałam po nim, jak sie najadłam to brzuch miałam jak balon i caly dzien mi bulgotalo i w ogole ;)

AYNI nie to holenderska kota :) pol dachowiec-pol pers :)
Mnie egipskie koty o bol serca przyprawialy..takie biedne,male,chude :( i maz nie pozwalal glaskac bo zarazki maja :(

ISKIERKO tak to w C&A. Dzisiaj widzialam,ale nie mam pojecia do kiedy trwa.

ASTRID do uslug :D

MADZIA dzieki za cynk :) ale ja musze najpierw arbuza przekroic zeby kupic hahah a te w moich arabskich sklepach jeszcze rozowe...mmmm juz czuje ich smak.
Cos czuje ze jak sie dorwe to bede chorowac :D

reklama
Do góry