reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

Ayni dzięki wielkie,mój net od kilku dni tak działa że nic nie można zrobić i się rozłącza w dodatku ciągle, w pt do nich bede dzw jak sie nie poprawi bo tragedia jakaś:confused: a do sklepu może w weekend się wybiorę jak pogoda fajna będzie albo M wyślę :)

reklama
haha właśnie mi się ten artykuł wgrał i czytałam , "wszystko z tego sklepu pochodzi z Pl oprócz kota, kot jest holenderski":-D od razu mi się przypomniało tłumaczenie takiej pani(miała kotka ze sobą) w przychodni dla zwierząt że ona w sumie to woli psy ale ma kota bo za nie podatku nie trzeba płacić:-p

Kallie totez dlatego mam kota :-Dzartuje. Ale tak ostatnio myslalam, czemu kota nie opodatkowali i wydedukowalam , ze kot dachowiec , ktorego czesto nie ma w domu, moze byc ciezki do udowodnienia (podobno chodza kontrole, psow w domu szukac) . Ach, ci holendrzy, wszystko opodatkuja :D
a moj kot to prawdziwy holender, rudy, leniwy i lubi ser.

Wieeeki nie bylam w PL sklepie :)
Odkad nauczylam sie robic domowy budyn juz nie byl mi potrzebny :p

ISKIERKO super reczniki z kapturkiem kupowalam w BodyShop i w C&A( wlasnie maja promocje-kup jeden,drugi masz za 50% ) :)

I ktos o wanience wspominal...w Kruidvat jest za 10€.

Sie obzarlam truskawek...ale i tak chodzi za mna arbuz..czekam az beda dojrzale :D

AYNI tyz mialam kote. Najcudowniejszy kot pod sloncem :D
Niestety musielismy ja do "adopcji" oddac :(

I jak minal dzisiaj dzionek?? Nie zwialo Was??

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 24
MGD jaka piekna kicia!! Ale po uszach wydaje mi sie, ze to raczej egipski kotek ? Ja w Egipcie mialam cale stado swoich kotkow, byly piekne , jakbym mogla to bym je wszystkie ze soba wziela. Dozorca tylko sie wsciekal i mi palcem grozil, bo inni mieszkancy willi (wlosi :/ ) nie zyczyli sobie kotow w okolicy , ale i tak je karmilam i przychodzily masowo :D

mgd ostatnio kupilismy w lidlu całego arbuza, jaki był pyszny ale zdychałam po nim, jak sie najadłam to brzuch miałam jak balon i caly dzien mi bulgotalo i w ogole ;)

AYNI nie to holenderska kota :) pol dachowiec-pol pers :)
Mnie egipskie koty o bol serca przyprawialy..takie biedne,male,chude :( i maz nie pozwalal glaskac bo zarazki maja :(

ISKIERKO tak to w C&A. Dzisiaj widzialam,ale nie mam pojecia do kiedy trwa.

ASTRID do uslug :D

MADZIA dzieki za cynk :) ale ja musze najpierw arbuza przekroic zeby kupic hahah a te w moich arabskich sklepach jeszcze rozowe...mmmm juz czuje ich smak.
Cos czuje ze jak sie dorwe to bede chorowac :D

reklama
Do góry