Madziula85
Rodzina w komplecie :)
i jeszcze przy tym zdzieraja na cenie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie znam się na produktach BIO, ale Astrid mówiła o tym, że towary różnia się tylko nalepką.
Nie tylko towary BIO różnią sie od siebie nalepką. Znam ludzi, którzy nie kupują w LIDL-u czy w innym tanim dyskoncie - obojetnie czy w PL czy w NL - bo twierdzą, że w takich sklepach towary są dużo gorszej jakości.
A ja śmiem twierdzić, że to te same towary co w innych sklepach, tyle że w innym, firmowym opakowaniu.
Skąd ta pewność?
Otóż pracując w Woerden, w firmie GROZETTE, zajmującej się pakowaniem serów widzialam na włsne oczy jak ten sam gatunek sera pakmowano w różne firmowe opakowania. I tak np od 6.00 rano pakowano ser tarty (np Gouda 40+) do woreczków z napisem C1000, a o godzinie 12.00 wymieniano folie i ten sam ser pakowano do woreczków z napisem AH, czy SPAAR. Różnica w cenie na pólce w sklepie - od kilku do kilkudziesięciu centów...
Myślę, że to nie zależy tylko od tego czy ser jest tani czy drogi,m ale tez od gatunku tego sera. Każdy gatunek sera (Gouda, Edam etc) ma swoje rodzaje typo Jong Bellegen, Bellegen, Oude Bellegen itpa te tansze sery czesto sa takie maslane i posklejane
Bry
Jak humory dzisiaj?
Nikt sie nie rozpakowywuje??
Ja im blizej poniedzialkowej wizyty w AMC tym bardziej spac nie moge..
Macie racje z tymi "markowymi" produktami.
Wiele kosmetykow np.Kruidvat,Etos,Hema produkowanych jest przez czolowkowe firmy.. Roznia sie naklejka..
Trzeba probowac
Ktos mi znowu slonko zakosil...przyznac sie