reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Holandii 2011

A ja wlasnie jem truskawy :)
Moge sie podzielic, bo mam dwa koszyczki :cool:
Kg za 3€, swieze z targu

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 25
reklama
MADZIA lepiej przyjedz do mnie :) taniej. Kg 12zl :D

I stwierdzam ze moje dziecie lubi truskawki :)

EDIT:ciaza mi mozg zjada :) przeczytalam ze z PL sobie nawieziesz ;)
W takim razie pakuj truskawy do samochodu i na handel :D

Madzia jeszcze nawiazesz współpracę z jakąś szklarnia na westlandzie i otwteraz w pl stragan ! ;:-D napisz jeszcze tak ; kupując te truskawki wspierasz polska siłę roboczą. Hihi

ja też się dzisiaj skusiłam i kupiłam ale niestety takie sklepowe yhh
Mgd Twoje targowe na pewno lepsze bo ostatnio kupowałam i nawet truskawką pachniało a te ze sklepu tak średnio, ale zmiksowałam razem z jogurtem greckim w blenderze i też mniam mniam:-)

Ja mam rzut beretem do targu :)

KELLIE a powiem Ci numer ;) na targu sa dwa rodzaje truskawek-piekne, duze i czerwone za 4,50 i te male ze zdjecia za 3€.. zapytalam ktore sa slodsze- pan powiedzial ze sa identyczne(probowalam,nie klamal). Zapytalam w takim razie czym sie roznia oprocz wielkosci i ceny ;) odpowiedz byla prosta -duze drogie sa pryskane i szprycowane a male to naturalsik :D

no nieźle, ja ostatnio też właśnie te mniejsze brałam ale to jeszcze z doświadczenia w pl, że te mniejsze zawsze są troszke słodsze i mniej wody w sobie mają a więcej soku:) a mi się wydaje że jedne i drugie podobnie pryskane, tyle że te większe właśnie plus dodatkowe odżywki na wzrost yhh ale teraz to norma i nawet te bio produkty to różnie z nimi bywa:confused:
im mniej wiesz tym dłużej żyjesz hehe

reklama
Do góry