reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PORÓD - nasze pytania, wątpliwości, obawy...

Olu i Wiolu ale duze te wasze dziecinki!!! Ciesze sie ze zdrowe i wszystko u was w porzadeczku!! Teraz to tylko rodzic!!! Ciekawe czy ja sie w koncu kiedys dowiem jaki duzy jest moj bobas??? Wydaje mi sie duzy bo jak sie kreci to czuje go jednoczesnie bardzo wysoko i nisko, przy wylocie!!!

reklama
Ja też czuje małego KRECIKU dosłownie wszedzie ,mój mężulek to nawet myślał że ma jeszcze główkę u góry a tu się okazało że to dupcia tak ją wypina :laugh: :laugh:.Teraz cholera jasna pojawiły mi się trzy rozstępy ,jakby ich było mało potamtych ciążach ,ale niestety tak mi przez te wody brzuch rozwaliło i skóra nie wytrzymuje napięcia ,Wczoraj mi pokazał na usg że jest masa tych wód lodowych ale stwierdził że bardzo dobrze bo dzidzia szybko się wyślizgnie .powiedział że osobiście uwielbia takie porody odbierać poniewaz są raczej bez komplikacji ,tyle że mojego nie odbierze BUUUUU....

Olu i Wiolu ciesze sie że u was ok a dzieciaczki naprawde niemałe! ja mam wizytę za tydzień w piątek
i zobaczymy co mi gin powie ale ja czuję że trochę sie jeszcze potrzymam 2w1

Cieszę się dziewczynki że wszystko w porządku no i dzidziusie jakie spore.Ja dzisiaj idę na ostatnią wizytę zobaczymy co powie mam nadzieję że jeszcze wszystko trzyma bo mój mąż z córcią dzisiaj wyjeżdzają na 3 dni i nie chciałabym rodzić sama :p

Hej, dziewczynki:)
Ja zmieniłam suwczek na 30.06 bo wczoraj dowiedziałam się że jak do 06.07 nie urodzę to mnie zostawią w szpitalu :-[ nastepna wizyta 29.06, no chyba ża urodze do tego czasu ;)

Wiola cieszę się, że wszystko ok.
K@siek to aż o 2 tygodnie Ci przesunęli termin, ale i tak termin tak naprawdę wybierze Adaś  ;)

dzis drugi dzien, ... boli rzeczywiscie, ale tu jest tyle wartosci dla malego ze cierpie i daje, na noc daje nan-spi 4 godziny a po cycu z godzinke

reklama
ewan dopiero teraz przeczytalam..................gratuluje syneczka, sliczny Maluszek, az mnie wzielo na wspominki i ogladalam mojego Malucha jak byl taki!!!!!

widze ze mamy podobne problemy, Ty bolesny poczatek a ja bolesny koniec karmienia cycuchem :)

zycze wytrwalosci i jakby co pytaj, zawsze pomoge :)

Do góry