reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PORÓD - czy i czego się boicie??!!!

a ja się boję i to bardzo i wcale tego nie ukrywam,to normalne że się boimy,strach jest rzeczą ludzką,a dobro dziecka jest najważniejsze więc my się martwimy i o siebie i o maleństwo!

reklama
dobra...a mi sie rozłażą kości miednicy/biodrowe... powaznie...strzykają mi kości, mam wrażenie ze sie rozłaże...rozsypie sie zaraz :-)

ja bylam pewna ze urodze juz tej nocy...modlilam sie zeby poczekac do poniedzialku do powrotu meza...jakos przetrwalam noc...ale czuje sie fatalnie naprawde...cały tyłek mnie boli jakby mnie ktos kijem poobijał z kazdej strony...ledwo chodze, skurcze są ale nieregularnie...

I ja sie boje:szok:, ale pocieszam sie mysla ze bede rodzic w domu z mezem wiec wlasne otoczenie i ktos bliski sprawi ze bede czuc sie bezpiecznie i moze bol nie bedzie az taki........:confused::happy:

ja sie tez boje...bojesie nadal...ale juz bym chciala urodzic, chcialabym miec to za soba i wiedziec ze z małą wszytsko ok...

reklama
jartynka co u Ciebie? ;-):-) daj znać :tak:
czesc witam , dawno nie pisalam bo...... bo mi sie nic nie chce jestem znudzona i leniwa, dowiedzialam sie ostatio u poloznej ze beda mi wywolywac bole ,bo oczywiscie nasz maly len nie wychyla sie na swiat. Ide jutro na popoludnie na usg i ktg i mam zostac posmarowana zelemmmmmmmmm :( a jesli nie poskutkuje to dadza mi tabletke a jesli nie poskutkuje to kroplowke z okso... czy cos takiego z jakims lekarstwem nawet nie pamietam nazwy bo az mi sie slabo robi jak sobie pomysle.poza tym kochana pocieszam sie mysla ze jutro w nocy powinnam miec leniwca juz na rekach OBYYYYY.... pozdrawiam

Do góry