wampirka20@wp.pl
Fanka BB :)
a ja się boję i to bardzo i wcale tego nie ukrywam,to normalne że się boimy,strach jest rzeczą ludzką,a dobro dziecka jest najważniejsze więc my się martwimy i o siebie i o maleństwo!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czesc witam , dawno nie pisalam bo...... bo mi sie nic nie chce jestem znudzona i leniwa, dowiedzialam sie ostatio u poloznej ze beda mi wywolywac bole ,bo oczywiscie nasz maly len nie wychyla sie na swiat. Ide jutro na popoludnie na usg i ktg i mam zostac posmarowana zelemmmmmmmmm a jesli nie poskutkuje to dadza mi tabletke a jesli nie poskutkuje to kroplowke z okso... czy cos takiego z jakims lekarstwem nawet nie pamietam nazwy bo az mi sie slabo robi jak sobie pomysle.poza tym kochana pocieszam sie mysla ze jutro w nocy powinnam miec leniwca juz na rekach OBYYYYY.... pozdrawiamjartynka co u Ciebie? ;-):-) daj znać