reklama
Anusia8309
Fanka BB :)
askkle a dzieki mam nadzieje ze zdazymy z synkiem do dziadkow albo na odwrot, do terminu zostalo mi plus minus 9 tygodni i coraz czesciej mysle o porodzie, ale staram sie go nie bac w koncu to stres i wysilek nie tylko dla mnie ale i dla dzieciatka tez...jestem dobrej mysli i wierze ze pojdzie mi w miare łatwo tym razem...
W
wyjatkowaonaa
Gość
A ja się najbardziej boje chwili kiedy to wszystko zacznie się no i szpitala- tych fartuchów , personelu.Samego porodu to juz nie i tak pewnie nie będę "sobą".Nie myśle o tym jak będzie - niech robią wszystko co chcą byle się szybko i szczęsliwie skończyło.
KalaKRK
KOCHAM MOJE SKARBY:*
he he bez obaw bd dooobrze :-)zleci ci szybkoA ja się najbardziej boje chwili kiedy to wszystko zacznie się no i szpitala- tych fartuchów , personelu.Samego porodu to juz nie i tak pewnie nie będę "sobą".Nie myśle o tym jak będzie - niech robią wszystko co chcą byle się szybko i szczęsliwie skończyło.
KalaKRK
KalaKRK
Jak bylam w ciazy to strasznie balam sie tego ze "przegapie ze to juz" i niebede wiedziala czy to juz sie zaczol porod czy nie
nie ma takiej możliwosci
kazimiera1987
Fanka BB :)
A ja sie boje ze beda uzywac tych okropnych kleszczy do wyciagniecia malenstwa albo naciecia oj jak sobie pomysle to ciarki pokregoslupie mi ida
KalaKRK
A ja sie boje ze beda uzywac tych okropnych kleszczy do wyciagniecia malenstwa albo naciecia oj jak sobie pomysle to ciarki pokregoslupie mi ida
kleszczy..?? hmmm chyba juz sie tego nie stosuje....??i to tylko jak jest potrzeba...a naciecie to nic złego he nic nie czuc przynajmniej ja nie czułam bo rowno z nacieciem podali znieczulenie miejscowe....jedynie zszywanie było nie przyjemne..ale nie bolało to nic tylko takie dziwne uczucie
reklama
A ja mam termin na za 4 dni i nie mam wogole objaw nadchodzacego porodu i sie boje ze beda musieli mi wywolywac. Moze to za wczesne obawy ale jakos tak nie moge sie doczekac rozwiazania. W sumie to nawet nie wiem czy wywolywany porod jest lepszy czy nie ale boje sie strasznie. Wolalabym zeby nagle w domu zlapalo i do szpitala a tak jak bede miala date wyznaczona i bede juz pare dni wczesniej wiedziala ze jade na porod to jakos tak inaczej. Nie wiem, czy wiecie o co mi chodzi, ale takie dziwne jakies obawy mam:-)