G
guest-1714079215
Gość
They see me trollin'
they hatin'...
Albo dla fanek Freda Dursta:
Keep trollin', trollin', trollin'
they hatin'...
Albo dla fanek Freda Dursta:
Keep trollin', trollin', trollin'
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co ty masz z tym Krakowem nie byłam w żadnym Krakowie a to że lekarz przyjmuje w nowym targu czy w jabłonce to nie znaczy że tylko w Krakowie xdNinowotargowianka z Wiednia jedzie do Krakowa na wizytę lekarską xD w nowym targu też są ginekolodzy, więc w sumie czemu akurat Kraków?
U tego lekarza byłam w nowym targu na wizycie a nie w krakowieA co ty masz z tym Krakowem nie byłam w żadnym Krakowie a to że lekarz przyjmuje w nowym targu czy w jabłonce to nie znaczy że tylko w Krakowie xd
Jaka miła buziulkaA tu mój lekarz z NFZ -> Link do: lek. Justyna Milewska - Przeczytaj opinie i umów wizytę jak nadal nie widzisz różnicy to nie mam pytań
ok, nvm a dlaczego nie odpowiadasz na mój poprzedni wpis i na pytania dziewczyn? Chyba wiem dlaczegoU tego lekarza byłam w nowym targu na wizycie a nie w krakowie
ok, nvm a dlaczego nie odpowiadasz na mój poprzedni wpis i na pytania dziewczyn? Chyba wiem dlaczego
U tego lekarza byłam w nowym targu na wizycie a nie w krakowie
duża masz dawkę jodu, ja mam połowę z tego. Ale fajnie ci wszystko opisał, od razu robiłaś te wszystkie badania? Mi kazała trochę później, chyba na ryzyko utraty tak wczesnej ciąży ja nie miałam aż tak dokładnie opisanej wizyty, ale mimo wszystko miałam o wiele lepiej niż opO proszę - tak wygląda opis wizyty USG na podobnym etapie
Zobacz załącznik 1590158
No nie wiem jak Ty, ale ja widzę różnicę