reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomóżcie - brak zarodka

20231129_180315.jpg

reklama
Ej... To dlaczego doktor nauk medycznych napisał, że ciąża wewnątrzmaciczna?
Edit: przejrzałam jego profil i ja za darmo bym do niego nie poszła, a co dopiero płacić. Stary dziad (to widać na oko), do tego mizogin i uwsteczniony, opryskliwy i nieprzyjazny. No ale cóż, jeśli dla kogoś problemem jest załatwić innego gina w tak wielkim mieście jak Kraków, to będzie cienko później. Zajść łatwo, ogarnąć siebie i dziecko już trudniej 🤷‍♀️

No właśnie nwm sama się teras biję i coraz więcej mysle na ten temat to nie ma sensu wogóle w sobote ide do innego gin uwodze co powie
Jeszcze dzisiaj do niego dzwoniłam i się go pytam na jakiego podstawie mi przepisał duphaston i wgl to tłumaczył to że jak cis się tam będzie dziać to będzie a jak nie to przyjdzie mi okres a jak zaczęłam pytać o pęcherzyk ciazowy to zmienił zdanie szybko za przeproszeniem jakiś hu...

reklama
Do góry