reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomóżcie - brak zarodka

reklama
duża masz dawkę jodu, ja mam połowę z tego. Ale fajnie ci wszystko opisał, od razu robiłaś te wszystkie badania? Mi kazała trochę później, chyba na ryzyko utraty tak wczesnej ciąży :) ja nie miałam aż tak dokładnie opisanej wizyty, ale mimo wszystko miałam o wiele lepiej niż op:)

Nie mam, dziś 35+3 ;) i aktualnie nie biorę nic poza żelazem (na receptę) i magnezem

Cicho, ja znalazłam swoje badanie z drugą córką. Uch, ależ to był cham... Ale spieszyło mi się zobaczyć moje żyjątko 😆

Załączniki

• Screenshot_2023-11-29-20-26-09-79_b9e4a38ab737b0e3b147fc5dedd3d419.jpg
    Screenshot_2023-11-29-20-26-09-79_b9e4a38ab737b0e3b147fc5dedd3d419.jpg
    140,9 KB · Wyświetleń: 107
Ej, pan doktor by się tak zepsuł? Ja myślalam, że on już nie przyjmuje, bo przeszedł na emeryturę, bylam u niego w 1 ciąży na prenatalnych, a potem przepisywał mi leki na zatrzymanie laktacji i był naprawdę jednym z lepszych lekarzy w Medicoverze, ktorych spotkałam. Znaczy, ginekolodzy w Medi to kupa, ale on byl spoko. Prawie godzinę mi robil USG, bo młoda nie chciała współpracować, nie spieszył się.
Jak zaszlam w 2 ciążę, to załowalam, że już go nie ma w Medi.

Nie wiem, co się zepsuło.

No jest różnica i to wielka masakra jakaś :(
Dopiero co pisałaś, że wyśmienity lekarz.

Ja tam nikogo nie bronię i nie oskarżam, ale mi to śmierdzi oczernianiem lekarza.

Ewentualnie trolem.

Ostatnio jakiś wysyp bez jaj. Jak nie odgrzebują stare tematy albo zakładają kontrowersyjne wątki, to inne cuda.

Edit: i ta pieczątka jak wół. Dziwne to i tyle. A trochę książek kryminalnych się w życiu przeczytało 😅😅😅

reklama
Do góry