G
guest-1714079215
Gość
No łączy Was to, że macie zatokę Douglasa wolną
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
duża masz dawkę jodu, ja mam połowę z tego. Ale fajnie ci wszystko opisał, od razu robiłaś te wszystkie badania? Mi kazała trochę później, chyba na ryzyko utraty tak wczesnej ciąży ja nie miałam aż tak dokładnie opisanej wizyty, ale mimo wszystko miałam o wiele lepiej niż op
a, to ja 11+1 dopieroNie mam, dziś 35+3 i aktualnie nie biorę nic poza żelazem (na receptę) i magnezem
No jest różnica i to wielka masakra jakaśO proszę - tak wygląda opis wizyty USG na podobnym etapie
Zobacz załącznik 1590158
No nie wiem jak Ty, ale ja widzę różnicę
Dopiero co pisałaś, że wyśmienity lekarz.No jest różnica i to wielka masakra jakaś
No dokładnie jednak ten ginekolog to dramat jakiś teras to się boję jak nie wiem co jak to rzeczywiście ciąza pozamacicznaNo łączy Was to, że macie zatokę Douglasa wolną
Lec jutro na beteNo dokładnie jednak ten ginekolog to dramat jakiś teras to się boję jak nie wiem co jak to rzeczywiście ciąza pozamaciczna
Gdzie, w Wiedniu?Lec jutro na bete