reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomóżcie - brak zarodka

Ej... To dlaczego doktor nauk medycznych napisał, że ciąża wewnątrzmaciczna?
Edit: przejrzałam jego profil i ja za darmo bym do niego nie poszła, a co dopiero płacić. Stary dziad (to widać na oko), do tego mizogin i uwsteczniony, opryskliwy i nieprzyjazny. No ale cóż, jeśli dla kogoś problemem jest załatwić innego gina w tak wielkim mieście jak Kraków, to będzie cienko później. Zajść łatwo, ogarnąć siebie i dziecko już trudniej 🤷‍♀️
Nie mieszkam w Krakowie

reklama
Ale szukasz gina w Krakowie. Dlaczego nie we Wrocławiu, Jeleniej Górze, Zgorzelcu? Nie jestem orłem z geografii, ale chyba z Wiednia bliżej na Dolny Śląsk niż hen do Krakowa...

Ponieważ mieszkam w wiedniu a tu ciezko o szybki termin dlatego umówiłam się na sobotę do polski
nie odpowiedziałaś na pytanie czy robiłaś betę. Dlaczego nie zrobisz, to jest tanie badanie z krwii które ci dużo powie. Przy okazji mogłabyś też progesteron. Test ciążowy ci wyszedł pozytywny, tak? Jeden, czy więcej? 7.10 zaczął ci się cykl, tak? Jak długie masz normalnie cykle? Z kiedy jest badanie, bo jak ja liczę to powinnaś być 7+1 a nie 6+1, dlaczego lekarz jako początek cyklu wpisał ci ostatni dzień krwawienia? Tak dużo rzeczy się tu nie zgadza, że podejrzewam, że sobie żarty z nas robisz, ale na wszelki wypadek wyjaśnię: jest prawdopodobne, że jestes w ciąży pozamacicznej, która zagraża twojemu życiu i zdrowiu (chociaż ciężko powiedzieć bo ty nic nie wiesz i niczego nam nie powiesz). Dobrze byłoby, gdyby cię jak najszybciej obejrzał lekarz. I dobrze byłoby zrobić badania. Pozdrawiam i życzę dużo szczęścia i zdrowia.

Ale szukasz gina w Krakowie. Dlaczego nie we Wrocławiu, Jeleniej Górze, Zgorzelcu? Nie jestem orłem z geografii, ale chyba z Wiednia bliżej na Dolny Śląsk niż hen do Krakowa...
Ja mieszkam w okolicach Nowego Targu jeśli wiecie gdzie to jest popaczcie se gdzie jest wieden nowy targ a Śląsk hahha

reklama
To są według Ciebie dobre opinie?

To są według Ciebie dobre opinie?

Są złe i dobre jak u każdego prawie ginekologa

Do góry