reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brak zarodka przy pęcherzyku ciążowym 19 mm

reklama
Cos czuję że w piątkowym USG nic nie będzie
Poranne mdłości od 3 dni ustąpiły, podobnie bolące nabrzmiałe piersi

To prawda. Jednak nie wiem czemu, ale nie mam dobrych przeczuć. Jak się czyta to wszędzie zarodek jest widoczny
* przy becie powyżej 10 tys,
* we wczeniejszym okresie niz 7 tc
* przy mniejszym pecherzyku niz moj
Przepraszam, ale jak nie masz dobrych przeczuć to nic z tego nie będzie. Ja tez miałam cały czas przeczucie ze coś jest nie tak i było 😞

Tak miałam na myśli pęcherzyka żółtkowy. Dlatego napisałam że u mnie był w 6 tygodniu, a zarodek pojawił się w 8. Natomiast nie ma co gdybać pełny obraz sytuacji da dopiero USG.
To nie jest tak, że w 6 tygodniu miałas pęcherzyk żółtkowy, a zarodek pojawił się w 8 tygodniu. Lekarz uwidocznił zarodek w 8 tygodniu, bo wcześniej nie byłaś na USG. Gdybyś poszła na USG 3 dni po tym pierwszym w 6 tygodniu, to też już miałabyś zarodek.

Yyy ja mialam zle przeczucia cala ciążę, a syn ma prawie 1,5 roku 🤷🤡
To nie były przeczucia a normalne obawy w takim razie 🤪 nie wiem jak Ci wyjaśnić, u mnie takie panikowanie przed nieznanym to co innego niż takie syreny alarmowe że coś nie gra, to drugie mam rzadko i zwykle trafne

reklama
Do góry