megson1996
Fanka BB :)
Popatrzymy na pewno, ale nie wiem co znaczy słowo popaczcie.Ja mieszkam w okolicach Nowego Targu jeśli wiecie gdzie to jest popaczcie se gdzie jest wieden nowy targ a Śląsk hahha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Popatrzymy na pewno, ale nie wiem co znaczy słowo popaczcie.Ja mieszkam w okolicach Nowego Targu jeśli wiecie gdzie to jest popaczcie se gdzie jest wieden nowy targ a Śląsk hahha
Jak będzie bliżej, to niech poleci nawet do AngliiGdzie, w Wiedniu?
Bo ja już zgłupiałam...
Ok byłam dziś zrobi bete jutro idę po wyniki ranoGdzie, w Wiedniu?
Bo ja już zgłupiałam...
Lec jutro na bete
Kiedy była wizyta? Jakoś we wtorek?Taką mam betę dziewczyny doradźcie prosze
Wizyta była w sobote a jutro idę do innego ginKiedy była wizyta? Jakoś we wtorek?
Beta z czwartku, także zdecydowanie powinno być widać pęcherzyk w macicy.
Jeśli to cp, to to baaaaardzo niebezpiecznie wysoka beta.
Kiedy Mas tego innego lekarza?
Czyli jest jakaś szansa ze cos sie pojawiło i będzie dobrze jeśli to ciaza nie pozamaciczna ?Wizyta była w sobote a jutro idę do innego gin
Jeśli to nie jest pozamaciczna, to MUSJ bg cos W macicy MUSICzyli jest jakaś szansa ze cos sie pojawiło i będzie dobrze jeśli to ciaza nie pozamaciczna ?