reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomóżcie - brak zarodka

Ale to sobie wywróżył czy jak? Jeśli nie widać pęcherzyka, to skąd wiedział, że jest ciąża? I to jeszcze wewnątrzmaciczna??
A torbiel na jajniku może być spowodowana zbyt wysokim poziomem progesteronu, przez co nie zanikło ciałko żółte i doszło do rozwoju torbieli.

reklama
Ale to sobie wywróżył czy jak? Jeśli nie widać pęcherzyka, to skąd wiedział, że jest ciąża? I to jeszcze wewnątrzmaciczna??
A torbiel na jajniku może być spowodowana zbyt wysokim poziomem progesteronu, przez co nie zanikło ciałko żółte i doszło do rozwoju torbieli.
Nie wiem ja się nie znam pisze to co mi lekarz powiedział i co pisze na usg
Oprócz tego przepisał mi jeszcze duphaston a z tego co czytałam to dupaston zwiększa progesteron

To jaka jest podstawa do włączenia progesteronu? Duphaston to nie cukierek na wszystko. Skoro nie wiesz, jaki masz poziom progesteronu, to branie go mija się z celem.
No właśnie bez sensu to jest nwm czy na potrzymanie ciazy ktorej nawet nie ma albo co nie mam pojęcia albo żeby zniknął ten torbiel :( 😞 we wtorek mam wizytę u innego gin uwidze co mi powie

reklama
Ale wiesz, że możesz po prostu do tego wtorku nie dożyć?
Dlaczego przecież to jest nie zly ginekolog i byłam prywatnie opinie ma dobre i nie wydaje mi się ze zle zdiagnozował ciążę ze powiedzial ze to wewnątrz maciczna a nie pozamaciczna objawów tez nie mam żadnych nie plamie nie krwawie nic kapletnie to dlaczego odrazu odpowiedź ze wtorku mogę nie dozyc

Do góry