reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomóżcie - brak zarodka

reklama
17 października miałam ostatni dzień okresu ale do zapłodnienia doszło napewbi później
wiadomo, że pewnie nie wtedy, ale wiek ciazy liczy się od pierwszego dnia poprzedniej miesiączki.
moze być tak, że ciąża jest młodsza, ale jednak jak ten lekarz Ci dziwnie powiedział, bo pecherzyka nie widać.
Ja bym zrobiła betę i poszla do innego lekarza.

Wg OM jest napisane, że w momencie USG byłaś 6t1d. Na tym etapie już widać pęcherzyk z zarodkiem, a często można dojrzeć pulsujące serce.
Idź do labu i zrób betę. Będziesz wiedziała na czym stoisz - czy to wogóle ciąża, czy masz jakieś zawirowania hormonalne i tylko przesunął Ci się okres.

PS. Cykl się liczy od pierwszego dnia krwawienia, a nie ostatniego.

reklama
Wg OM jest napisane, że w momencie USG byłaś 6t1d. Na tym etapie już widać pęcherzyk z zarodkiem, a często można dojrzeć pulsujące serce.
Idź do labu i zrób betę. Będziesz wiedziała na czym stoisz - czy to wogóle ciąża, czy masz jakieś zawirowania hormonalne i tylko przesunął Ci się okres.

PS. Cykl się liczy od pierwszego dnia krwawienia, a nie ostatniego.
No ale gdyby to nie była ciąza to ginekolog nie potwierdził by raczej ciazy a on potwierdził dodam jeszcze że mam cyste na prawym jajniku ale to raczej nie ma nic wspólnego

Do góry