S
Szka
Gość
wątpię, ona za długo już tutaj jest na forumbo zobacz. Post za postem, robi się gorąco, ludzie się emocjonują, czy to nie zawsze tak wygląda jak troll wbija na forum?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wątpię, ona za długo już tutaj jest na forumbo zobacz. Post za postem, robi się gorąco, ludzie się emocjonują, czy to nie zawsze tak wygląda jak troll wbija na forum?
no to tylko usiąść i płakać.wątpię, ona za długo już tutaj jest na forum
Strasznie tu coś śmierdzibo zobacz. Post za postem, robi się gorąco, ludzie się emocjonują, czy to nie zawsze tak wygląda jak troll wbija na forum?
Daj spokój z tym szpitalem, jedź do innego. Widocznie mają tam jakaś paranoje. Tak jak ktoś napisał już - zdrowej ciąży nie będą usuwać, połóża Cię, zrobią badania. Może się pochorowalas bez związku z ciążą, może nawet masz covida, więc mega dziwny ten lekarz, który z gorączką chce Cię przyjąć w gabinecie, bo naraża inne pacjentki, że jutro je zarazisz.Dziś czuje się źle . Mam gorączkę wzięłam już paracetamol i dzownilam do lekarza kazał czekać do jutrzejszej wizyty . Zaczynają robić mi się lekko fioletowe paznokcie od dołu . Mi właśnie lekarka powiedziała że martw ciążę musi uznać min 2 lekarzy a i to nie daje gwarancji że wykonają aborcję . Bo teraz się boją sądów i tłumaczenia się . To wprost zapytałam czy muszę mieć zakażenie organizmu a ona że tak bo bez zagrożenia nie rusza
Nie wiem do jakiego szpitala dzwonisz ale na pewno nie oskarża Cię o zabicie dziecka skoro ciaza moze byc martwa. To Ty możesz najwyzej ich podać na policję ze nie chca Cię przyjac w stanie zagrażającym życiu. Bo aborcje muszą wykonać jesli dziecko nie żyje i jest to stan zagrażający Twojemu życiu.Jak zadzownilam bo u nas trzeba bo że covidowe i wcześniej jak jechałam też dzownilam . To dziś usłyszałam że w szpitalu uznała że skoro ciąża nie jest uznana za zmarła to pewnie chce wyłudzić na aborcję. I że jak jeszcze raz zadzowonie to ona poda na policję że chce dziecko zabić
No niestety prawda. Ale wiesz, ja wierzę ze tez są takie niedoświadczone osoby jak autorka. Nie umieją rozmawiać z lekarzami, walczyć o swoje prawa i są na przegranej pozycji. Może to troll, a może serio więc lepiej nie pisać czegoś czego bysmy nie powiedzieli w takiej sytuacji.Znam przypadek dziewczyny, która tak bardzo potrzebowała pomocy, że aż jej nie przyjęła. Ludzie się martwili, działali, a ona to olała. I wyszli na idiotów. Gdyby chciała coś zrobić, to dawno by zrobiła.
przecież tu już wszystko zostało powiedziane. Kilkakrotnie. Co jest niezrozumiałego w słowach "jedź do szpitala, bo możesz umrzeć"?No niestety prawda. Ale wiesz, ja wierzę ze tez są takie niedoświadczone osoby jak autorka. Nie umieją rozmawiać z lekarzami, walczyć o swoje prawa i są na przegranej pozycji. Może to troll, a może serio więc lepiej nie pisać czegoś czego bysmy nie powiedzieli w takiej sytuacji.