reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Połóg

ja jeszcze nie mam, choc dziś jakoś mnie pobolewalo jak na okres, ale mam nadzieje że nie przyjdzie prędko

reklama
a ja wykrakałam bo wczoraj dostałam łeee :wściekła/y: nie dość ze takie gorąco, małego trzeba tachac to jeszcze to ghrr... oj zła dziś będę na wszystko... :-D:wściekła/y:

Ironia, oby Ci szybko i bezproblemowo minął :* :-)

A ja muszę znaleźć dobrego gina, bo ostatnio trafiłam do dziadka, który ledwo szedł i ręce mu się trzęsły... Był niby ok, ale dziwnie się czułam... No i nie zapytałam o wiele rzeczy :/ Och, jak ja nie cierpię szukać i załatwiać... :-p

a ja sama nie wiem czy to byl okres, bo juz mi prawie nic pologowego nie lecialo, az tu nagle normalne krwawienie ale bez boli zadnych, ginka powiedziala ze to mogl byc okres ale bezowulacyjny wiec niebolesny ale jesli bede miala za ok. 2 tygodnie nastepne krwawienie to znaczy ze to okres mogl byc, tamto krwawienie pojawilo sie na koncowce tego szesciotygodniowego okresu

reklama
Do góry