reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Połóg

Aneczka mnie ginka badała tydzień temu jak byłam po zaświadczenie po becikowe i nie przeszkadzało jej moje krwawienie, chciała luknąć czy wszystko dobrze się goi. Dostałam też skierowanie na USG TV. Idę do niej jeszcze w poniedziałek ale teraz zastanawiam się czy warto jeśli piszecie że to wszystko może trwać do 8 tygodni. Krwawienie mam lekkie takie jak na koniec @, ale jest cały czas krwistoczerwone.

reklama
aaga ja niczym na razie nie smaruje, a może głupie pytanie ale jak poznać że trzeba?? mam tylko cieniusieńką kreskę bordowo-fioletową i nic się z nią nie dzieje, jakby mazakiem ktoś maznął po skórze i już, więc mam smarować??
mrsmoon :-D:-) dobrze że nie odpowiedziałaś że kupa idzie w 2 minuty :-D:-D

icak bo wcale nie trzeba, jak chcesz mozesz smarowac jak nie to nie. Jezeli bedziesz smarowac to blizna powinna zmieknąc i zblaknąc, a nawet prawie zniknąc.
ja własnie smarowałam cepanem bo moja mama miała, smierdzi dosc mocno cebulą:baffled:

oj zołza, niedobrze; ja też łykam żelazo, mimo że okresu nie dostałam (oby jak najdłużej!) - biorę Biofer + Pregnium; ginka kazała mi to brać tak długo, jak będę karmić piersią;

tak, Cepan skuteczny; polecam tez No-scar (krem z masy perłowej) - mi ładnie "schował" blizny po oparzeniu dłoni - nic nie widać;

ja polecam solcoseryl tani i bardzo skuteczny wyciąg z krwi cieląt :) brzmi szatańsko ale jest zarąbisty miałam oparznie II stopnia na brzuchu i nie ma śladu :-)

reklama
Polecam Contarctubex...mój syn mił rozwalone czoło a po bliźnie ani śladu...droga ale na długom starcza

Do góry