reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pokój dziecięcy

Ja też polecam Timoore'a :-) koleżanka ma właśnie Simple, pięknie się prezentują. Ja rozważam też zakup mebli firmy Sauthon, francuskie, mało gdzie je można obejrzeć (np. w Warszawie można) i jestem zachwycona ich linią. Potrzebuję na pewno łóżeczko które zostanie na dłużej, podobają mi się te wielofunkcyjne: Link do: Łóżeczko pokoik Lola, Sauthon albo z Kubusiem Puchatkiem Link do: Łóżeczko z transoformacją Winnie Dotted Line, Sauthon słodkie :-) macie jakieś doświadczenia z takimi łóżeczkami?

reklama
pokoik dziecięcy heheh.... trochę zagracony
659729715d9a584605436882c0b36550a3b28776.jpg

Łóżeczko ze szczebelkami mieliśmy w kolorze jasnego drewna. Do niego obok biały regał Billy z Ikei, a nad tym regałem inna biała półka. Teraz ten regał i półkę córka (3 lata) ma w swoim pokoiku i inne mebelki - łącznie z łóżkiem sa białe :)

U nas pokój chłopaków jest niebiesko zielony :) Postawiliśmy na łóżka piętrowe metalowe, bardzo duża oszczędność miejsca przy dwójce dzieci i małym pokoju. Na razie nie ma problemów, choć wydawało nam się, że każdy będzie chciał spać na górze :p

My urządziliśmy małej pokój w beżach, szarościach i dodatki pudrowy róż. Z tym, że przeprowadziliśmy ją dopiero jak miała 2 lata – przez ponad rok spała w swoim łóżeczku u nas w sypialni, później poszła do żłobka, zaczęły się choroby i przeniosła się do naszego łóżka, po prostu czułam się bezpieczniej jak była z nami. Ku mojemu zaskoczeniu nie było żadnego totalnie żadnego problemu z przeniesieniem młodej. Od początku była szczęśliwa, że ma już swoje łóżeczko i w nim śpi (pobudki w nocy i moje wstawanie to już sprawa na inny temat ;p) ale muszę Wam się pochwalić najcudowniejszą lampką pod słońcem, jaką dostaliśmy od chrzestnej w prezencie :) Link do: Litera Lampa Led

A my biało- szaro- niebiesko, choć na początku marzyły mi się pudrowe róże z mieszanką szarości (dwa ulubione zestawienia kolorów) ale jak okazało się, że będzie chłopczyk ;-) niebieski zajął miejsce różowego...

Do góry