Przecież napisałam że JEJ komentarze są identyczne jak z innych kont i to mnie śmieszy i świadczy to o troll koncie. Ale polski trudny język
Ale proszę bardzo więcej:
Można sprawdzić jakie konta są z jakimi powiązanymi po przez IP w skrócie które są z jednego "domu".
Brak reakcji na komentarze i oznaczanie. Czyli wrzuca post który ma na końcu znak zapytania. Czasem ludzie pytają o szczegóły i oznaczana np. założymy w jakim wieku jest dziecko. Nigdy nie nie dowiesz.
Odświeżanie bardzo starych postów bez sensu. Czyli ktoś w 2008 roku napisał, że jego dziecko coś tam. Konto odpisuje "daj mu to i to" szkoda tylko, że gryzak 16 latkowi się raczej nie przyda.
Oczywiście w takich postach jak wyżej jest brak reakcji. Np ktoś napisze - po co odświeżasz stare wątki, po co kopiujesz komentarze, autorka nie logowała się o 16 lat itd. Z reakcji brak.
Mimo to ci wyżej konto jest cały czas aktywne w starych wątkach (ktore odswieza) bo tak jak wyżej nigdy nie wraca do ZADNEGO w którym wcześniej się wypowiedziało. Tylko i wyłącznie odświeża stare wątki i nic więcej. Nie tworzy nowych. Nie udziela się nigdy w nowych wątkach.
Zdarza się, że wiek, liczba, płeć dzieci się nie zgadza.
Najprawdopodobniej wynika to z tego, że najtańszy prosty bot nie umie nawiązać normalnej interakcji, stąd takie jego działanie.
Wybacz, ale właśnie zaparzyła mi się kawa. Także myślę, że już z tymi informacjami jakoś dasz radę