reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspólny pokój dla rodzeństwa - jak?

reklama
Zawsze można zrobić wnękę od drugiej strony i zabudować ścianką. Ale z racji tego, że autor/ka postu się nie odzywa, to można stwierdzić, że zrezygnował/a z rad, gdy przeczytał/a, co przeczytał/a.

Przecież to troll 😆
Naprawdę zerknij w inne posty z tego konta. Plus to że wypowiedzi są dublowane (słowo w słowo z różnych kont w różnym okresie czasu)

Swoją drogą zgłosiłam do usunięcia 😉

Coś takiego ;-) Wspólne biurko z oknem ;)
Zobacz załącznik 1642963
No szłoby tak zrobić 😊

Polecam komentarze załamanej autorki ;)

Przechwytywanie.JPG

1.JPG

Nie wiem czy to troll ale nie wiem też co Cie śmieszy w tych komentarzach... Znam mnostwo kobiet-mam, ktore odkurzają po 3razy dziennie, mopuja codziennie albo i dwa razy na dzień, pościel powinno sie zmieniać czesto a okna to kwestia poczucia estetyki. Mam wiele bezdzietnych znajomych, którym nie ma kto robic balaganu a sa pedantyczne i mają obsesje na punkcie czystosci wiec dla mnie jej komentarz nie jest w zaden sposob ani smieszny ani dziwny. Ja nie korzystam z pintresta wcale ale wpisalam az w google pinterest przepisy i pinterest porady kosmetyczne i tez mozna je tam znaleźć wiec wytlumacz mi po polsku, co jest dziwnego w tych komentarzach.... I nie mowie, ze ona nie jest trollem...

Nie wiem czy to troll ale nie wiem też co Cie śmieszy w tych komentarzach... Znam mnostwo kobiet-mam, ktore odkurzają po 3razy dziennie, mopuja codziennie albo i dwa razy na dzień, pościel powinno sie zmieniać czesto a okna to kwestia poczucia estetyki. Mam wiele bezdzietnych znajomych, którym nie ma kto robic balaganu a sa pedantyczne i mają obsesje na punkcie czystosci wiec dla mnie jej komentarz nie jest w zaden sposob ani smieszny ani dziwny. Ja nie korzystam z pintresta wcale ale wpisalam az w google pinterest przepisy i pinterest porady kosmetyczne i tez mozna je tam znaleźć wiec wytlumacz mi po polsku, co jest dziwnego w tych komentarzach.... I nie mowie, ze ona nie jest trollem...

Chyba pokuszę się o sprawdzenie waszych IP 🙈

A śmieszy mnie to, że takich IDENTYCZNYCH komentarzy, słowo w słowo jest kilka w odstępach czasowych z różnych kont. Fajnie, że Ty każda swoją wypowiedź zaspujesz, żeby potem zrobić kopiuj wklej 😆

Poza tym cóż, taka mam pracę, że wiem jak zlokalizować troll konto 🤷‍♀️

A śmieszy mnie to, że takich IDENTYCZNYCH komentarzy, słowo w słowo jest kilka w odstępach czasowych z różnych kont. Fajnie, że Ty każda swoją wypowiedź zaspujesz, żeby potem zrobić kopiuj wklej 😆

Poza tym cóż, taka mam pracę, że wiem jak zlokalizować troll konto 🤷‍♀️
Poprosze Cie, zebys pokazala gdzie jakies moje wypowiedzi się powtarzają i skąd w ogole podejrzenie, ze ja jestem trollem. Troche zaczynasz sie pogrążać i snuć jakies teorie spiskowe 🙈wiec pomyślałabym o dobrym specjaliście od głowy. Konto założyłam kilka tygodni temu, gdy szlam na rozmowe o pracę po kilkuletniej przerwie, prosząc o poradę co mówić, jak sie przygotować. Dostalam kilka wskazówek, za ktore dziekuje bo prace dostalam. Gdybym trafila na BB wczesniej, to z pewnością bym je założyła od razu :)
I wciąż czekam na odpowiedź co takiego dziwnego jest w jej komentarzach...

Poprosze Cie, zebys pokazala gdzie jakies moje wypowiedzi się powtarzają i skąd w ogole podejrzenie, ze ja jestem trollem. Troche zaczynasz sie pogrążać i snuć jakies teorie spiskowe 🙈wiec pomyślałabym o dobrym specjaliście od głowy. Konto założyłam kilka tygodni temu, gdy szlam na rozmowe o pracę po kilkuletniej przerwie, prosząc o poradę co mówić, jak sie przygotować. Dostalam kilka wskazówek, za ktore dziekuje bo prace dostalam. Gdybym trafila na BB wczesniej, to z pewnością bym je założyła od razu :)

Przecież napisałam że JEJ komentarze są identyczne jak z innych kont i to mnie śmieszy i świadczy to o troll koncie. Ale polski trudny język 🤷‍♀️

Ale proszę bardzo więcej:

Można sprawdzić jakie konta są z jakimi powiązanymi po przez IP w skrócie które są z jednego "domu".

Brak reakcji na komentarze i oznaczanie. Czyli wrzuca post który ma na końcu znak zapytania. Czasem ludzie pytają o szczegóły i oznaczana np. założymy w jakim wieku jest dziecko. Nigdy nie nie dowiesz.

Odświeżanie bardzo starych postów bez sensu. Czyli ktoś w 2008 roku napisał, że jego dziecko coś tam. Konto odpisuje "daj mu to i to" szkoda tylko, że gryzak 16 latkowi się raczej nie przyda.

Oczywiście w takich postach jak wyżej jest brak reakcji. Np ktoś napisze - po co odświeżasz stare wątki, po co kopiujesz komentarze, autorka nie logowała się o 16 lat itd. Z reakcji brak.

Mimo to ci wyżej konto jest cały czas aktywne w starych wątkach (ktore odswieza) bo tak jak wyżej nigdy nie wraca do ZADNEGO w którym wcześniej się wypowiedziało. Tylko i wyłącznie odświeża stare wątki i nic więcej. Nie tworzy nowych. Nie udziela się nigdy w nowych wątkach.

Zdarza się, że wiek, liczba, płeć dzieci się nie zgadza.

Najprawdopodobniej wynika to z tego, że najtańszy prosty bot nie umie nawiązać normalnej interakcji, stąd takie jego działanie.

Wybacz, ale właśnie zaparzyła mi się kawa. Także myślę, że już z tymi informacjami jakoś dasz radę 🙂

Poza tym brawa za wyśmiewanie chorób psychicznych.

Tak jak pisałam choruję na ciężka depresję z myślami samobójczymi i jestem pod stała opieka specjalistów 😉

Jak chcesz się dalej pośmiać to śmiało. Leki też biorę 😉

reklama
Do góry