marta18691
Fanka BB :)
No szłoby tak zrobićCoś takiego ;-) Wspólne biurko z oknem
Zobacz załącznik 1642963
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No szłoby tak zrobićCoś takiego ;-) Wspólne biurko z oknem
Zobacz załącznik 1642963
Zawsze można zrobić wnękę od drugiej strony i zabudować ścianką. Ale z racji tego, że autor/ka postu się nie odzywa, to można stwierdzić, że zrezygnował/a z rad, gdy przeczytał/a, co przeczytał/a.
Coś takiego ;-) Wspólne biurko z oknem
Zobacz załącznik 1642963
No szłoby tak zrobić
Nie wiem czy to troll ale nie wiem też co Cie śmieszy w tych komentarzach... Znam mnostwo kobiet-mam, ktore odkurzają po 3razy dziennie, mopuja codziennie albo i dwa razy na dzień, pościel powinno sie zmieniać czesto a okna to kwestia poczucia estetyki. Mam wiele bezdzietnych znajomych, którym nie ma kto robic balaganu a sa pedantyczne i mają obsesje na punkcie czystosci wiec dla mnie jej komentarz nie jest w zaden sposob ani smieszny ani dziwny. Ja nie korzystam z pintresta wcale ale wpisalam az w google pinterest przepisy i pinterest porady kosmetyczne i tez mozna je tam znaleźć wiec wytlumacz mi po polsku, co jest dziwnego w tych komentarzach.... I nie mowie, ze ona nie jest trollem...
Nie wiem czy to troll ale nie wiem też co Cie śmieszy w tych komentarzach... Znam mnostwo kobiet-mam, ktore odkurzają po 3razy dziennie, mopuja codziennie albo i dwa razy na dzień, pościel powinno sie zmieniać czesto a okna to kwestia poczucia estetyki. Mam wiele bezdzietnych znajomych, którym nie ma kto robic balaganu a sa pedantyczne i mają obsesje na punkcie czystosci wiec dla mnie jej komentarz nie jest w zaden sposob ani smieszny ani dziwny. Ja nie korzystam z pintresta wcale ale wpisalam az w google pinterest przepisy i pinterest porady kosmetyczne i tez mozna je tam znaleźć wiec wytlumacz mi po polsku, co jest dziwnego w tych komentarzach.... I nie mowie, ze ona nie jest trollem...
Poprosze Cie, zebys pokazala gdzie jakies moje wypowiedzi się powtarzają i skąd w ogole podejrzenie, ze ja jestem trollem. Troche zaczynasz sie pogrążać i snuć jakies teorie spiskowe wiec pomyślałabym o dobrym specjaliście od głowy. Konto założyłam kilka tygodni temu, gdy szlam na rozmowe o pracę po kilkuletniej przerwie, prosząc o poradę co mówić, jak sie przygotować. Dostalam kilka wskazówek, za ktore dziekuje bo prace dostalam. Gdybym trafila na BB wczesniej, to z pewnością bym je założyła od razuA śmieszy mnie to, że takich IDENTYCZNYCH komentarzy, słowo w słowo jest kilka w odstępach czasowych z różnych kont. Fajnie, że Ty każda swoją wypowiedź zaspujesz, żeby potem zrobić kopiuj wklej
Poza tym cóż, taka mam pracę, że wiem jak zlokalizować troll konto
Poprosze Cie, zebys pokazala gdzie jakies moje wypowiedzi się powtarzają i skąd w ogole podejrzenie, ze ja jestem trollem. Troche zaczynasz sie pogrążać i snuć jakies teorie spiskowe wiec pomyślałabym o dobrym specjaliście od głowy. Konto założyłam kilka tygodni temu, gdy szlam na rozmowe o pracę po kilkuletniej przerwie, prosząc o poradę co mówić, jak sie przygotować. Dostalam kilka wskazówek, za ktore dziekuje bo prace dostalam. Gdybym trafila na BB wczesniej, to z pewnością bym je założyła od razu
I wciąż czekam na odpowiedź co takiego dziwnego jest w jej komentarzach...
Poprosze Cie, zebys pokazala gdzie jakies moje wypowiedzi się powtarzają i skąd w ogole podejrzenie, ze ja jestem trollem. Troche zaczynasz sie pogrążać i snuć jakies teorie spiskowe wiec pomyślałabym o dobrym specjaliście od głowy. Konto założyłam kilka tygodni temu, gdy szlam na rozmowe o pracę po kilkuletniej przerwie, prosząc o poradę co mówić, jak sie przygotować. Dostalam kilka wskazówek, za ktore dziekuje bo prace dostalam. Gdybym trafila na BB wczesniej, to z pewnością bym je założyła od razu
I wciąż czekam na odpowiedź co takiego dziwnego jest w jej komentarzach...