reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspólny pokój dla rodzeństwa - jak?

reklama
Zawsze można zrobić wnękę od drugiej strony i zabudować ścianką. Ale z racji tego, że autor/ka postu się nie odzywa, to można stwierdzić, że zrezygnował/a z rad, gdy przeczytał/a, co przeczytał/a.

Przecież to troll 😆
Naprawdę zerknij w inne posty z tego konta. Plus to że wypowiedzi są dublowane (słowo w słowo z różnych kont w różnym okresie czasu)

Swoją drogą zgłosiłam do usunięcia 😉

Coś takiego ;-) Wspólne biurko z oknem ;)
Zobacz załącznik 1642963
No szłoby tak zrobić 😊

Polecam komentarze załamanej autorki ;)

Przechwytywanie.JPG

1.JPG

Nie wiem czy to troll ale nie wiem też co Cie śmieszy w tych komentarzach... Znam mnostwo kobiet-mam, ktore odkurzają po 3razy dziennie, mopuja codziennie albo i dwa razy na dzień, pościel powinno sie zmieniać czesto a okna to kwestia poczucia estetyki. Mam wiele bezdzietnych znajomych, którym nie ma kto robic balaganu a sa pedantyczne i mają obsesje na punkcie czystosci wiec dla mnie jej komentarz nie jest w zaden sposob ani smieszny ani dziwny. Ja nie korzystam z pintresta wcale ale wpisalam az w google pinterest przepisy i pinterest porady kosmetyczne i tez mozna je tam znaleźć wiec wytlumacz mi po polsku, co jest dziwnego w tych komentarzach.... I nie mowie, ze ona nie jest trollem...

Nie wiem czy to troll ale nie wiem też co Cie śmieszy w tych komentarzach... Znam mnostwo kobiet-mam, ktore odkurzają po 3razy dziennie, mopuja codziennie albo i dwa razy na dzień, pościel powinno sie zmieniać czesto a okna to kwestia poczucia estetyki. Mam wiele bezdzietnych znajomych, którym nie ma kto robic balaganu a sa pedantyczne i mają obsesje na punkcie czystosci wiec dla mnie jej komentarz nie jest w zaden sposob ani smieszny ani dziwny. Ja nie korzystam z pintresta wcale ale wpisalam az w google pinterest przepisy i pinterest porady kosmetyczne i tez mozna je tam znaleźć wiec wytlumacz mi po polsku, co jest dziwnego w tych komentarzach.... I nie mowie, ze ona nie jest trollem...

Chyba pokuszę się o sprawdzenie waszych IP 🙈

A śmieszy mnie to, że takich IDENTYCZNYCH komentarzy, słowo w słowo jest kilka w odstępach czasowych z różnych kont. Fajnie, że Ty każda swoją wypowiedź zaspujesz, żeby potem zrobić kopiuj wklej 😆

Poza tym cóż, taka mam pracę, że wiem jak zlokalizować troll konto 🤷‍♀️

A śmieszy mnie to, że takich IDENTYCZNYCH komentarzy, słowo w słowo jest kilka w odstępach czasowych z różnych kont. Fajnie, że Ty każda swoją wypowiedź zaspujesz, żeby potem zrobić kopiuj wklej 😆

Poza tym cóż, taka mam pracę, że wiem jak zlokalizować troll konto 🤷‍♀️
Poprosze Cie, zebys pokazala gdzie jakies moje wypowiedzi się powtarzają i skąd w ogole podejrzenie, ze ja jestem trollem. Troche zaczynasz sie pogrążać i snuć jakies teorie spiskowe 🙈wiec pomyślałabym o dobrym specjaliście od głowy. Konto założyłam kilka tygodni temu, gdy szlam na rozmowe o pracę po kilkuletniej przerwie, prosząc o poradę co mówić, jak sie przygotować. Dostalam kilka wskazówek, za ktore dziekuje bo prace dostalam. Gdybym trafila na BB wczesniej, to z pewnością bym je założyła od razu :)
I wciąż czekam na odpowiedź co takiego dziwnego jest w jej komentarzach...

Poprosze Cie, zebys pokazala gdzie jakies moje wypowiedzi się powtarzają i skąd w ogole podejrzenie, ze ja jestem trollem. Troche zaczynasz sie pogrążać i snuć jakies teorie spiskowe 🙈wiec pomyślałabym o dobrym specjaliście od głowy. Konto założyłam kilka tygodni temu, gdy szlam na rozmowe o pracę po kilkuletniej przerwie, prosząc o poradę co mówić, jak sie przygotować. Dostalam kilka wskazówek, za ktore dziekuje bo prace dostalam. Gdybym trafila na BB wczesniej, to z pewnością bym je założyła od razu :)

Przecież napisałam że JEJ komentarze są identyczne jak z innych kont i to mnie śmieszy i świadczy to o troll koncie. Ale polski trudny język 🤷‍♀️

Ale proszę bardzo więcej:

Można sprawdzić jakie konta są z jakimi powiązanymi po przez IP w skrócie które są z jednego "domu".

Brak reakcji na komentarze i oznaczanie. Czyli wrzuca post który ma na końcu znak zapytania. Czasem ludzie pytają o szczegóły i oznaczana np. założymy w jakim wieku jest dziecko. Nigdy nie nie dowiesz.

Odświeżanie bardzo starych postów bez sensu. Czyli ktoś w 2008 roku napisał, że jego dziecko coś tam. Konto odpisuje "daj mu to i to" szkoda tylko, że gryzak 16 latkowi się raczej nie przyda.

Oczywiście w takich postach jak wyżej jest brak reakcji. Np ktoś napisze - po co odświeżasz stare wątki, po co kopiujesz komentarze, autorka nie logowała się o 16 lat itd. Z reakcji brak.

Mimo to ci wyżej konto jest cały czas aktywne w starych wątkach (ktore odswieza) bo tak jak wyżej nigdy nie wraca do ZADNEGO w którym wcześniej się wypowiedziało. Tylko i wyłącznie odświeża stare wątki i nic więcej. Nie tworzy nowych. Nie udziela się nigdy w nowych wątkach.

Zdarza się, że wiek, liczba, płeć dzieci się nie zgadza.

Najprawdopodobniej wynika to z tego, że najtańszy prosty bot nie umie nawiązać normalnej interakcji, stąd takie jego działanie.

Wybacz, ale właśnie zaparzyła mi się kawa. Także myślę, że już z tymi informacjami jakoś dasz radę 🙂

Poza tym brawa za wyśmiewanie chorób psychicznych.

Tak jak pisałam choruję na ciężka depresję z myślami samobójczymi i jestem pod stała opieka specjalistów 😉

Jak chcesz się dalej pośmiać to śmiało. Leki też biorę 😉

reklama
Do góry