reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

dziewczyny wchodze tu poczytac a tu pustki:szok:
Ja coprawda malo sie juz udzielam,ale to ze wzgledu na stan;-)ale dobrze mi tu bylo i was podczytuje...tez czasami cos naskrobie;-):tak:

Ja jestem po wizycie i zalecienie mam nic nie robienie,lezenie:-(ciezko mi z tym bo sama jestem jak palec,no z corka ale to co mi ona pomoze to i ja tez musze przy niej zrobic,martwi sie kto bedzie gotowal nam:-pw sumie w domu zawsze cos jest do zrobienia,a do tego dzisiaj cos kaszle i katar ma,wrrr:-(

reklama
Witam :-)
Chyba muszę się usprawiedliwić :zawstydzona/y:
Ostatnio niemal nie udzielam się na BB, nie miałam weny i chęci do pisania. Nie wiem czy to jesień tak na mnie działa czy co.
A w tym tygodniu to nie mam na nic czasu, pracowałam od 8 do 16, więc jak wracałam do domu to nie wiedziałam za co się brać. Zresztą dzisiaj tez pracuję, na szczęście do 14.

Agnieszka gratuluje podjęcia decyzji :tak:
Baśka super, że możesz iść na staż. Oby Kamilek polubił przedszkole :-)
Gwiazdeczka czasem w przedszkolu chcą tylko, żeby dziecko nie nosiło pieluchy.
Zyta życzę zdrówka dla Was. Mam nadzieję, że to przejściowe i wszystko będzie dobrze.
Felidae pracujesz jeszcze ? Jak się czujesz?

gwiazdeczka już przyjmują 2latki i nawet może mieć pampersa jeszcze.Nawet nie wiedziałam że jest takie przedszkole tylko w UP mi powiedzieli.Klub malucha też jest ale prywatny i on kosztowałby mnie ok.1000zł:confused2: to by mi się nie opłacało.

Edysiek tak jak wyżej napisałam w tym przedszkolu może mieć pieluszkę jeszcze.Też mam nadzieję że polubi te przedszkola:dry:

Zyta zdrówka życzę i trzymaj się dzielnie i odpoczywaj w miarę możliwości.Ale wiem że czasem nawet nie można na chwilkę usiąść bo ciągle tylko "mamo","mamuś":oo2::rolleyes:

Felidae skąd ja to znam.Mój mąż całe dnie od 5 do 19 w pracy a potem wraca umyje się,zje i już czas do spania to tylko tyle że z mały idzie się kąpać z tatusiem(mają taki swój sposób spędzania czasu) w łazience a po kąpanku wędrują do łóżka i obydwaj zasypiają:confused::-D

Jest tu ktoś jeszcze ???
Ja w końcu mam trochę więcej czasu, wracam po 14 do domu i od razu lepiej :-D
Dzisiaj to na wet obiadu nie musiałam gotować, bo był jeszcze z wczoraj. To poszłam z córcią na spacer.

Baśka dałaś już małego do przedszkola ? podoba mu się ?

Witam,

tu sie jeszcze nie witalam, jestem mama jedynaka i akurat u nas na pewno tak zostanie :-). Przed slubem zaplanowane jedno dziecko, syn zreszta i tego sie trzymamy :tak:. Pierwszy, bardzo ciezki rok w decyzji nas utwierdzil, a potem to juz bylo coraz lepiej i mowy o drugim dziecku juz nie bylo. Nasz synek chcial rodzenstwo, tylko dziecko jako prezent dla pierwszego dziecka slabo mnie przekonuje. Dostal swinke morska. I temat sie skonczyl. Ale wiem, ze tak w glebi moze jeszcze chce, spelniamy Jego wszystkie marzenia, tego, jednego, nie.

Jolanta witaj u nas :-)
Czasem trzeba podjąć pewne decyzje w życiu.
My też nie chcieliśmy więcej dzieci i tak jest. Z tym, że u nas to najbardziej mąż i córcia nie chcą, a ja czasem miałam sprzeczne myśli, ale realia życia sprowadziły mnie na ziemię ;-)

SORY....
ale mało siedzę przy kompie, zaglądam na kwietniówki i też sie średnio udzielam...
W domu szpital...
ja za tydzień mam konsultacje z kardiologiem dziecięcym odnośnie maluszka...ma plamkę na sercu, najprawdopodobniej w wyniku infekcji na początku ciąży...dr powiedziała żeby sie nie martwić...:-) za to chłopiec potwierdza swą tożsamość :-) i będzie Olek ;-) znikam odpocząć po pracy

reklama
witam widze ze u wszystkich brak czasu. Wojti miał wczoraj urodzinki wiec była mała imprezka rodzinna mały miał sliczny tort w kształcie samochodu to była super atrakcja dla niego do tego dostał super prezenty wiec był cały happy pozdrawiam

Do góry