reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Felidae ja tez bym nie zaplacila te 500zl:no:absolutnie:-p

ha,moja tez narazie chodzi do przedszkola,jest ciezko,ale jakos wytrzymuje;-)i chorobowo i bytowo:-)
bylam na zakupach dzisiaj i jestem skonana:-ptroche za ciezko juz sie robi...:-p:-D

reklama
Hi HI Zytko Ty ładnych parę tyg do przodu jesteś :-) więc się nie dziwie, chociaż ja wyglądam na 6 m-c...nie wiem dla czego tak szybko mi wywaliło brzuszek :-( waga stała w miejscu a brzuch już był :-(
Mąż z nia będzie rozmawiał.. w sumie to umowy nie mamy dwa lata :| ...bo ona nie wiedziała, czy nie będą sprzedawać i w ogóle itp itd...wyższa kombinatoryka...
Mam pytanie bo nie które z Was mają młodsze dzieci niż moje :-) jedyna rzeczą która muszę kupić z wyprawki to wózek wiec sobie oglądam różne różniste na allegro i necie ogólnie
zastanawiam sie np nad tym, może ktoś go widział na żywo ?

Witajcie :)

Wpadam weekendowo zameldować się że żyję i wszystko jest ok
yes2.gif

Wczoraj dostaliśmy (potwierdzenie) zaproszenie oo znajomych na mega dużą i super imprezę Hallowenn a więc czas kupić kostiumy
laugh.gif
Zastanawiamy się z mężem czy przebrać się jako para czy może osobno?
Pogoda jesienna ale spacery zaliczamy
yes2.gif

Nadal poszukuję moich 2 obrazów do pokoju gościnnego,jakoś nic mi w oko nie wpada
unhappy.gif

...a i w środę przyjedzie nasz narożnik także wszystko gra:)

Felidae jesli chodzi o mnie i mój gust to mi taki wózek nie odpowiada.Mam inny gust ale wybierz taki abyś Ty była zadowolona:)
Udanej niedzieli życzę:)

Witam i ja w nowym tygodniu :-)
Zyta już jest ciężko, a to dopiero połowa :sorry:
Felidae ja na wózkach się nie znam, ale myślę że taki 3 w 1 to dobry pomysł :tak:
Baśka fajnie, że już jesteście na swoim :-)
Agnieszka jak znajdziecie takie kostiumy to myślę, że nieźle byście się prezentowali jako para :tak:

U mnie spokojnie, weekend minął i czas wracać do obowiązków.
Choć już tak dużo ich nie mam, bo na ogrodzie wszystko porobione. Tylko posprzątać, obiad ugotować i lekcje z córcią zrobić i tak dzionek zleci :-)

witam sie i ja w nowym tyg.:-)
agnieszka.kk fajnie wam mozecie poimprezowac,macie super znajomych,ze mozecie sie spotkac i pogadac...co teraz w dzisiejszych czasach jest niewiarygodne,przynajmniej w naszym przypadku...jak jest dobrze z jednymi to z drudzy kreca nosem i tak w kolko:-pwiec ja doszlam do wniosku,ze najlepiej to w domku,zreszta od czasu do czasu sami gdzies wyjdziemy zawsze z dzieckiem ale cos;-)ale w waszym przypadku to tylko pozazdroscic:-)a macie znajomych Polakow czy mieszana grupa?
Felidae hm,no coz co do wozka to ja nie pomoge,jest tak dozy wybor,ze mozna wybierac i wybierac,a ja niezdecydowana:crazy:gdybym byla w Polsce napewno cos fajnego bym kupila,a tak mam jaki mam,bardzo zadowolona nie jestem z niego,w sumie do glebokiego nie mam nic,ale spaceroke to kupie napewno,a te pol roku jakos przeleci:-pale ja dozo kasy bym na wozek nie wydawala...szkoda,a potem nie ma komu oddac,albo szkoda,a tyle sie zaplacilo...U nas wozki sa dosc drogie:crazy:
A ten wozek co miala Baska_28 nawet fajny i cena tez fajna,a ze gondola mala to i tak bedzie lato wiec dozej nie trzeba,co innego jak dziec w gondoli zachaczy zime,wtedy wiadomo...wieksza lepsza...
Edysiek oj ciezko,brzuch ogranicza juz mnie,a z corka mialam maly wiec roznica jest ogromna,a moze i jednak tez dochodzi to ze te kilka lat starsza jestem:-pwiec sila nie ta:-Dhm a mowisz,ze polowa,wlasnie dzisiaj tak myslalam o tym...ale troche juz za polowa jestem...wiec blizej jak dalej;-)
Baska_28 widocznie synowi pasuje na nowym mieszkaniu,moze sie wyspac,pewnie nikt mu nie przeszkadza itp.,ale tyle godz.spi to zeczywiscie szok i pozazdroscic:tak:

Witam.Kamilek nie dawno zasnął pierwszy raz od kilku dni na nowym miejscu w południe.Może dlatego że dziś deszczowo,pochmurno i zimno:confused2: Ale jak śpi niech śpi mam chwilkę spokoju bo tak to wariuje cały dzień.Wczoraj jak poszedł spać ok.16.30 to wstał dziś o 6.45:szok: z tym że były trzy pobudki na mleczko:eek: a tak jak zasypia ok.20.30 i spi do 8 to nie wstaje w ogóle więc nie wiem jak teraz będzie.

Cześć wam

Wybaczcie ale ostatnio kompletnie nie mam czasu na bb a to dlatego że dużo się u mnie dzieje i na wszystko nie starcza czasu.Ogólnie wszystko ok prócz tego że mnie i męża jakieś przeziębienie wzięło,katar i ból gardła mamy koszmarny ale na szczęście nie gorączkujemy.Poza tym właśnie czekam na narożnik,panowie już jadą
happy8se.gif

I troszkę się pochwalę że od poniedziałku mój synek zaczyna kurs piłki nożnej
yes2.gif
Dzieciaki mają tydzień wolnego więc go zapisaliśmy,sport wybrał sam,mam nadzieję ze będzie zadowolony:)

...a jutro obchodzimy z mężem 4 rocznicę ślubu
biggrin.gif

Basiu gratuluję własnego gniazdka:)
Zyta my mamy mało znajomych tu w Uk ale za to zaufanych.Są to Polacy :tak: Lecz mamy także mieszanych znajomych ale z nimi to tylko w pracy.
Edysiek i co Ty biedna będziesz przez tą zimę w domu robiła :-D:-D

reklama
Witam :-)
Agnieszka no właśnie nie wiem co będę robiła :-D coś się zawsze znajdzie, a to coś upichcę, a to posprzątam i w końcu trochę czasu na relaks z książką będzie
Baśka synek pewnie niedługo się przyzwyczai do nowego mieszkania i wróci na właściwy tor :tak:

U nas dzisiaj pięknie, ciepło, słońce świeci, a mi się jakoś nic nie chce robić :-p

Do góry