witam sie i ja w nowym tyg.:-)
agnieszka.kk fajnie wam mozecie poimprezowac,macie super znajomych,ze mozecie sie spotkac i pogadac...co teraz w dzisiejszych czasach jest niewiarygodne,przynajmniej w naszym przypadku...jak jest dobrze z jednymi to z drudzy kreca nosem i tak w kolko

wiec ja doszlam do wniosku,ze najlepiej to w domku,zreszta od czasu do czasu sami gdzies wyjdziemy zawsze z dzieckiem ale cos;-)ale w waszym przypadku to tylko pozazdroscic:-)a macie znajomych Polakow czy mieszana grupa?
Felidae hm,no coz co do wozka to ja nie pomoge,jest tak dozy wybor,ze mozna wybierac i wybierac,a ja niezdecydowana

gdybym byla w Polsce napewno cos fajnego bym kupila,a tak mam jaki mam,bardzo zadowolona nie jestem z niego,w sumie do glebokiego nie mam nic,ale spaceroke to kupie napewno,a te pol roku jakos przeleci

ale ja dozo kasy bym na wozek nie wydawala...szkoda,a potem nie ma komu oddac,albo szkoda,a tyle sie zaplacilo...U nas wozki sa dosc drogie

A ten wozek co miala
Baska_28 nawet fajny i cena tez fajna,a ze gondola mala to i tak bedzie lato wiec dozej nie trzeba,co innego jak dziec w gondoli zachaczy zime,wtedy wiadomo...wieksza lepsza...
Edysiek oj ciezko,brzuch ogranicza juz mnie,a z corka mialam maly wiec roznica jest ogromna,a moze i jednak tez dochodzi to ze te kilka lat starsza jestem

wiec sila nie ta

hm a mowisz,ze polowa,wlasnie dzisiaj tak myslalam o tym...ale troche juz za polowa jestem...wiec blizej jak dalej;-)
Baska_28 widocznie synowi pasuje na nowym mieszkaniu,moze sie wyspac,pewnie nikt mu nie przeszkadza itp.,ale tyle godz.spi to zeczywiscie szok i pozazdroscic