reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Cześć wam :)

Wpadam na chwilę powiedzieć wam że mój narożnik przyjechał,panowie pięknie i szybko zmontowali i wszystko jest super,pięknie z wyjątkiem tego iż zrobili nam jasne oparcia a miały być brązowe tak jak siedzenie.Teraz nie wiem czy mąż źle opisał czy może firma coś pokaszaniła i po prostu jak dla mnie jest za jasny bo lubię ciemne meble ale zostawimy go
yes2.gif
Miał być dwu kolorowy ale więcej brązu niż siwego a wyszło na odwrót. Ładnie się prezentuje,jest mega wygodny po prostu trzeba będzie o niego dbać i tyle...
yes2.gif

...a teraz uciekam na miasto kupić jakąś świeczkę ozdobną do pokoju:)
Miłego dnia

reklama
witam co tu taka pustka halo?? My sotatnio nonstop imprezujemy w zeszły wekend bylismy na weselu u kuzynki mały oczywiscie musiał cos nabroic rozciał sobie skóre obok oka naszczescie oko wporzadku, za tydzien idziemy na urodziny do mojej babci obchodzi 70 lat a jeszcze w nastepny wekend mam spotkanie klasowe z podstawówki super sa takie imprezy ale finansowo to cieszko strasznie ;/ czy my aby napewno mamy jesiesn ? ja mam za oknem wiosne w 100% :-) miłej niedzieli kochane

Witam :-)
My jeszcze wczoraj korzystaliśmy z pogody, pojechaliśmy nad staw ze znajomymi. I był ostatni grill w tym roku.
Dzisiaj pogoda już się popsuła, zimno, mokro i brzydko.

Witam.Kamilowi wróciły popołudniowe drzemki zasypia ok.13 i śpi sobie z dwie godz lub krócej ale śpi to ważne:sorry2:
Tylko w sobotę dziadkowie go zabrali na cały dzionek i nie spał,wczoraj też nie bo mieliśmy gości.Ja zle się czułam i szłam na dyżur do szpitala i okazało się że mam zapalenie oskrzeli i dostałam zastrzyki:confused2: Tak wiec mam nadzieję że małego nie zarażę:eek:
Jutro muszę w końcu zadzwonić się zapisać na ten bilans bo ostatnio lekarza i pielęgniarki nie było i kazali we wtorek lub środę zadzwonić.
Edysiek u Nas też dziś już tak się szaro,ponuro i mglisto zrobiło jak na razie nie pada deszcz:dry:

Cześć wszystkim:)

Wpadłam was poczytać troszkę,zobaczyć co u was słychać
yes2.gif

Ja ostatnio jestem tak zabiegana że czasami nie wiem jak mam na imię
laugh.gif
poważnie jakoś tak czasu mi brakuje albo za dużo zajęć i obowiązków mam na głowie.

Życzę wam udanej środy dziewczyny
biggrin.gif

hej ho..
Zyje...ale co to za życie...młody miał anginę ropną. chodziłam na rzęsach z niewyspania :[ po pracy jestem tak zmęczona że szok. Kruszynka która rośnie to dobry dar od losu, żeby nie zwariować w pracy i wyrwać sie na pare miesięcy z tej atmosfery. Tyle jadu, sarkazmu i obłudy w jednym miejscu aż dusi :[ makabra

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny
biggrin.gif

Przepraszam że ostatnio mało jestem z wami ale przestawiłam się na zupełnie inny tryb życia i mało czasu na komputer teraz mam lecz myślę o was cały czas i staram się podczytywać i napisać od czasu do czasu
yes2.gif

Ogólnie wszystko jest super.Zmieniłam wygląd pokoju gościnnego na zupełnie inny niż pisałam wam wcześniej.
Jeśli chodzi o staranka to zdecydowaliśmy z mężem że nie będziemy ustalać jakieś tam daty rozpoczęcia bo tak na prawdę zawsze coś na drodze może stać więc ustaliliśmy że jak będzie to będzie a jak nie to trudno.Jak nie teraz to za rok,dwa czy trzy...Jestem spokojna,zajmuję się teraz Alankiem.Potrzebuje on mnóstwo uwagi bo w szkole nauki co raz to więcej.
Jesień za oknem już na całego,mało wychodzimy z domu bo zimno na dworze ale spędzamy czas ze znajomymi u nas i na wyjazdach u innych.
A ostatniego listopada bawimy się halloweenowo-andrzejkowej imprezie u znajomych
biggrin.gif
Stroje są więc teraz czekamy:)

Pozdrawiam was wszystkie.
Będę zaglądała w miarę możliwości.Buziaki

Witam.Co tutaj takie pustki?Gdzie Wy dziewczynki się podziewacie?
Ja mam okazje iść na staż do banku ale nie wiem jak Kamil zareaguje na przedszkole:baffled: i na razie dogadałam się przełożoną że zrobimy taki okres próbny aby zobaczyć jak Kamil się zaklimatyzuje i jeśli będzie coś nie tak to zrezygnuję a jeśli mu się spodoba podpiszę umowę.Jutro idę pogadać z dyrektorką przedszkola i od pon bym go dawała już a ja do pracy bym szła od następnego tygodnia.

Uciekam.

reklama
witam ja z pracy wiec króciutko u nas wszystko ok
Baska gratuluje stazu a u Was przyjmuja takie małe dzieci do przedszkola? u nas musisz miec skonczone 2,5 roku inaczej nie ma szans

Do góry