reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Hej,

Zyta dzięki za pamięć :)

Do mnie przyjechala siostra, więc było wesoło, do czasu aż dzis nie dostała kilku opryszczek na górnej wardze, potem zaczęły ją jeszcze szczypac oczy, więc skorzystała z okazji, że we Wrocławiu slużbowo byl szwagier i zabrała się z nim do domu, żeby się jutro pociągiem nie musiała tłuc.

U nas na szczęscie mega upały dzis odpuściły! Czemu nie może być poprostu ciepło, a nie albo mega upał, albo leje i zimno :/

Felidae to straszne co napisalaś! ja tez nie wiem jak tacy złodzieje mogą spokojnie spac w nocy!!:angry:

Fanta
ja równiez przyłaczam się do życzeń powodzenia dla siostry!

dobrej nocy

reklama
Agnieszka widzę że ty tak samo jak ja ,cały rok czekałam na urlop w Polsce, tzn u mnie tego urlopem nazwać nie można bo ja nie pracuję:baffled:. ale też do domku jeżdże raz na rok- i przezywam strasznie bo to już coraz bliżej. a ja cholernie boje się latać samolotem:zawstydzona/y:
mamuśka kochana samolot to najbezpieczniejszy środek transportu :tak:
nie ma się czego bać ale oczywiście masz prawo.

agnieszka.kk haha wiem cos na ten temat,ech te klimaty,jednak stare smieci to stare,zawsze cos w nich pozostanie...
Ja pochodze ze wsi,ale zawsze mowie,ze to najpiekniejsza wies,chociaz i inne sa ladne,ale tyle lat co sie tam mieszkalo,ech wspomnienia,te grilowanie itp.a zakupy...
zyta dokładnie :tak:

Felidae Ja nie mogę kto w domu trzyma taką kasę :szok: szok a poza tym szybko kobiecina uwierzyła :-(
Jeszcze na stare lata kobietę okradziono.
Zgłosiliście to na policję??pewnie tak więc co dalej z tą sprawą będzie?

Witam :-)
U nas dzisiaj rano była burza i obudziłam się o 5, jakoś potem zasnęłam i znowu musiałam wstawać :wściekła/y: Chyba cały dzień teraz śpiący będzie, bo pogoda do niczego pada i pada :no:

Mamuśka a ja nie wiem czy się boję latać, bo nigdy nie leciałam :-p
Zyta ja też kocham wieś, chociaż pochodzę z miasta. Może właśnie jakbym miała jakiś domek w spokojnej okolicy to jeszcze. Ale w bloku to już bym nie chciałam mieszkać, odzwyczaiłam się. Jak jadę do rodziców to dzień dwa i chce wracać do siebie.
Choć ja mam tyle dobrze, że praca na miejscu. Wieś duża to i jest szkoła, gimnazjum. Tylko szkoda, że przedszkola nie ma.

Felidae mam nadzieję, że uda się namierzyć tego dziada :angry: bo pewnie już niejedna starszą osobę tak naciągnął.

Agnieszka ja już nie mam żadnych znajomych tam gdzie mieszkałam, wszyscy gdzieś wyjechali i nie utrzymujemy kontaktów.
Jednak mieszkają tam moi rodzice i moi dwaj bracia to do nich jeździmy, choć ostatnimi czasy to rzadko.
Też wspominam stare czasy z łezką w oku ;-)

Witam z rana!
Kawka już prawie wypita. Pogoda beznadziejna ale na szczęście mam co robić.
Pochwalę się Wam moim zwierzaczkiem, bo nie wszystkie mam w kontaktach na fb.
Zobacz załącznik 476237
To jest mój przekochany Edek :-D.
Teraz oswajam go i mam nadzieję, że będzie wszytko dobrze.
P.s. Wybrałam go jako prezent na rocznicę ślubu :-D:-D.
Pozdrawiam!

Cześć dziewczyny!
Wpadam z kawką,dziś robotę w kuchni mam,trzeba coś na obiad zrobić ehhh chyba należę do tych co nie lubią stać przy garach :dry: ale jak mus to mus...

Agnieszka ja już nie mam żadnych znajomych tam gdzie mieszkałam, wszyscy gdzieś wyjechali i nie utrzymujemy kontaktów.
Jednak mieszkają tam moi rodzice i moi dwaj bracia to do nich jeździmy, choć ostatnimi czasy to rzadko.
Też wspominam stare czasy z łezką w oku ;-)
Ja w rodzinnym mieście także mam rodziców,bracia porozjeżdżani po Polsce ale gdy tylko jestem w Pl to zjeżdżają się do rodziców.Znajomych także kilku mamy,piszę tylko kilku bo nie liczę wścibskich zazdrośników którzy pojawiają się tylko gdy jesteśmy w Pl lub poodwracali się od nas bo myślą że jak mieszkamy w Uk to się wozimy dosłownie hehe głupota ludzka nie zna granic niestety...ale my to mamy w d*pi* bo osobiście wolę mieć mniej znajomych a zaufanych niż dużo i fałszywych :tak: a przecież wszystko co osiągnęliśmy razem z mężem to tylko i wyłącznie nasza ciężka praca!
ahhh mogłabym pisać...grrr

Pochwalę się Wam moim zwierzaczkiem, bo nie wszystkie mam w kontaktach na fb.
Zobacz załącznik 476237
Fanta a Ja ciebie mam na fb bo już się pogubiłam...ale chyba tak...jeju :zawstydzona/y:
Edek cześć stary :-D:-D

fanta20062 zaglosowane!;-)
a co to za zwierze?szczurek?:zawstydzona/y:;-)przygladam sie,przygladam...,a rocznica w lipcu?

aaa felidae moze babcia-ciocia dala 1400zl.,a powiedziala tysiace,wiem ze niektore starsze osoby tak maja i mowia jeszcze?no jak tyle by bylo to tak nieszkoda...hm no tyle co powiedziala,to jakos tak ja nie wierze zeby staruszkowie mieli uzbierane,z takimi emeryturami???no ale moge sie sie mylic,chociaz wolalabym na dobro nie...
agnieszka.kk hm niby mowia,ze samolot najbezpieczniejszy,ale jak wypadek to...:crazy:nie ma porownania ile ludzi jedzie np.w autobusie a w samolocie ile leci...Ja nigdy nie lecialam,wiec nie mam porownania...;-)
AanetaW mnie tez na dolnej wardze wysypalo,ale zaraz posmarowalam Antivir i prawie nie ma;-)ale nienawidze tego,taki dyskomfort...ufff
Edysiek ty mieszkasz w pieknej okolicy,bardzo mi sie podoba...
mamuska24 moj tata byl w londynie,ale powiedzial,ze wiecej tam nie pojedzie:no:a dlaczego to juz sie nie dowiedzialam..moze to kwestia przyzwyczjenia,tak jak piszesz jaki jest Londyn...hmmm:rofl2:

u nas upaly ciag dalszy...wlasnie dlaczego nie jest tak zeby bylo nie za goraco,nie za zimno???

Agnieszka chyba raczej nie. Ale powoli i spokojnie ;-). Też się Edzio wita :-D:-D:-p.
Zyta, dziękuję!
Mam strasznego lenia przez tą pogodę. Nic mi się nie chce a mam tyle roboty że szok.
No nic trzeba ruszyć tyłek i się za coś wziąć :laugh2:.
Miłego dziewczynki!

Fanta słodki Edek :-) i jak się ładnie nazywa :-D
Nam niestety tylko jeden został :-( jak wróciliśmy w niedzielę to Misio już był trupek. Pewnie ze starości, choć niecałe 2 lata był z nami. Szkoda, że szczurki tak krótko żyją :-(
A to nasz Pepe

Załączniki

• 047.jpg
    047.jpg
    52,7 KB · Wyświetleń: 22
reklama
agnieszka.kk hm niby mowia,ze samolot najbezpieczniejszy,ale jak wypadek to...:crazy:nie ma porownania ile ludzi jedzie np.w autobusie a w samolocie ile leci...Ja nigdy nie lecialam,wiec nie mam porownania...;-)
Kochana ale samolot rozbija się jeden na jakiś czas a na ulicach codziennie ginie po kilka osób albo kilkadziesiąt zliczając całą Polskę czy świat.Sumując wszystko to na ulicach ginie o wiele więcej osób.
Agnieszka chyba raczej nie. Ale powoli i spokojnie ;-). Też się Edzio wita :-D:-D:-p.
A jednak nie miałam Ciebie.
Dzięki za zaproszenie:) zaakceptowane oczywiście :)

Edysiek fajny pepe :tak::-D

Do góry