reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

witam się i ja poczytałam was,pooglądałam wasze zwierzątka-są super! szkoda mi że ja nie mam ale jeszcze sobie nie pozwolę na zwierzatko:no: jeszcze nie, ale jak tylko pomyślę o przeprowadzce i jak bedę miała ogród to kupuję psa.

co do samolotu ja po prostu boję się podróży z dzieckiem, jak leciałam pierwszy raz to się nie bałam ale im częściej tym bardziej to przezywam. na szczęście wujek zgodził się z nami lecieć(tzn brat mojego małża) więc bedzie mi raźniej.

Agnieszka ja też wolę mieć mniej znajomych a szczerych i prawdziwych niż dużo a byle jakich. już kiedyś pisałyśmy o tym że jak wracam do PL do znajomi nawet cześc nie odpowiedzą a na NK to pod każdą fotką komenta zostawiają- aż żal:confused2:

my pogode mamy sliczniutką ale to tylko dzisiaj bo od jutra znowu deszcz:crazy:. małż został z małą rano jak ja musiałam iść do lekarza i nawet mi w domku posprzatał- tylko kuchnie mi zostawił bo nie znosi tam sprzatać, śniadanko małej zrobił tak więc ja troszkę mam dzień luźniejszy. sprzatanie z głowy własciwie tylko trzeba się za obiad wźiąść:baffled:

miłego dzionka dziewczyny

reklama
Edysiek, śliczny ogonek :tak:. Szkoda, że został sam.
Agnieszka no niby tak ale sam fakt, że musisz zaufać pilotowi :dry:. Oj nie ja tam wolę nie odrywać nóg od ziemi :-D.
Zyta, w radio mówili o upałach u Was. Jutro ma być najgorętszy dzień :sorry:. Współczuję. Mam nadzieję, że je jakoś znosicie :tak:.
Mamuśka, ja wczoraj miałam ładną pogodę a przez noc się wszytko pochrzaniło :dry:. Dziś też mam luźniejszy dzień.
Siostra się pochorowała albo przeziębiła ale powiedziała, że smarka to nie wpadnie. Zupkę ugotowałam, młody sobie smacznie śpi, troszkę nawet poprasowałam. Więc mam czas dla siebie :-)

kurcze dziewczyny nie jest zle z tymi upalami,oni tak mowia,ze najbardziej goraco bedzie jutro,ale prawda jest taka,ze lato ogolnie jest bardzo gorace tu,nawet czytam komentarze pod tymi prognozami i pisza Polaki mieszkajace we Wloszech,ze to takie gadanie,zalezy w jakim regionie jest upal,a nie ze iles tam lat tak goracego lata nie bylo...upal co roku jest...
ufff nie mam klimatyzacji,ale mnie w domku jest ok.narazie,gorzej jak mam M i spimy razem wtedy to temperatura podnosi sie do maksymalnej skali;-):-Dale teraz jak przyjedzie pojade po jakis wiatraczek,bedzie nas chlodzilo:-p
mieszkanie mamy calkiem w dobrym miejscu,a ja tam lubie goraco,ale takie do wytrzymania;-)zimne napoje,lody i sie chlodzimy,prysznic tez dobry,szkoda,ze podworka nie mamy i basenu na bierzaco...;-)
ach my to w domu,albo gdzies pod drzewkiem,ale ci co pracuja na powietrzu?

też sie teściów pytałam czy na pewno taka kwota, ale oni nie wiedza ile ciotka miała pochowane. Może wyjeła wszystko co miała gość zobaczył i zabrał, nie wiem. Aż nie wyobrażam sobie jaki to musiał być plik pieniędzy jeżeli po 100 zł...:szok::eek:, ogólnie z ciociobabcią gorzej niz wszyscy myśleli, bo na początku wzięła gościa za mojego M, dopiero jak mój M doszedł z młodym to widziała różnicę...
Ja proponowałam rok temu,że możemy sie do cioci wprowadzić i nią opiekować ale teście coś nosem kręcą, że fanaberyczna, że ciężko nam będzie...No na to że łatwo nawet sie nie łudziłam, ale nie to nie...nie pcham się między zamykane drzwi....Jestem wykończa...:-9 jakoś od dwóch dnia spalam się w pracy, do domu wracam wypruta :-( Młody dziś pierwszy raz do przedszkola po antybiotyku poszedł i akurat na wycieczkę trafił całodniową, miałam nadzieję że zmęczony, pełny wrażeń pójdzie spać po 19, a ten sie chyba przespał w autokarze...makabra, jeszcze nie śpi :| a jutro go nie dobudzę :-( wrrr

Ostatnia edycja:
Agnieszka ja też wolę mieć mniej znajomych a szczerych i prawdziwych niż dużo a byle jakich. już kiedyś pisałyśmy o tym że jak wracam do PL do znajomi nawet cześc nie odpowiedzą a na NK to pod każdą fotką komenta zostawiają- aż żal:confused2:
mamuśka to prawda :tak:
Agnieszka no niby tak ale sam fakt, że musisz zaufać pilotowi :dry:. Oj nie ja tam wolę nie odrywać nóg od ziemi :-D.
Fanta Oni są odpowiednio szkoleni :tak:
To tak samo jak wsiadasz do pociągu czy autobusu każdemu trzeba zaufać.
Gdybym ja miała myśleć pod kątem zaufania to bym musiała z domu wcale nie wychodzić.
Na statek bym nie wsiadła,do autobusu czy pociągu,na ulicę bałabym się wyjść.Prawda jest taka że jeżeli miałoby się coś wydarzyć to i tak się wydarzy :tak: ale oczywiście skoro się boicie dziewczęta to nie wsiadajcie i nie stresujcie się nie potrzebnie :tak:;-):-)

Felidae to babcia sama nie wie ile mu dała? o matko i córko to ładnie musiał ją chłop otumanić :szok:

Zyta trzymaj się z tymi upałami :tak:

Cześć dziewczyny!
Spałam dziś z młodym do 10:30 :szok::-D. Gdyby nie telefon od chłopa dalej byśmy z Dudkiem spali :-D.
Ale w końcu się wyspałam już ze 3 lata nie spałam tak długo :-p.
Siostra ma dziś rozmowę o pracę, mam nadzieję, że coś z tego będzie.
Życzę miłego dnia i idę szukać weny żeby mieszkanko ogarnąć :-D:-D:-D

reklama
u nas tez pada a ja musze z domku wyjśc niestety. wzięłam się za sprzątanie pokoju małej i nawet nie zauwazyłam że już tak późno a ja jeszcze obiadu nie mam:zawstydzona/y::baffled:. uciekam więc zajrze do was później
miłego dnia

Fanta trzymam kciuki za siostrę

Do góry