reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
Zyta wcale nie ma tak dużo roboty przy pierogach, zeszło mi trochę ponad godzinę i ulepiłam 72 sztuki.
Jeszcze na ogródek poszłam. Tylko deszcz zaczął padać, ale już się wypogadza.
Agnieszka super, że zakupy udane :tak:

Fanta ja też trzymam kciuki, żeby siostra coś znalazła. Latem może ciągle pracować, ale jak będzie szkoła to pewnie tylko w weekendy.

Zaraz do pracy się zbieram, miłego dnia babeczki :-)

edysiek to ja z toba na konkurs nie startuje w lepieniu pierogow;-)kurcze ale zes szybko to naprawde zrobila:szok:mi to caly ranek by zeszlo z lepieniem:-p

alez dziewczynom zazdroszcze wyjazdu do Polski;-)i ja nabieram wiekszej ochoty,ale raczej po wakacjach,tu jeszcze morze mnie kusi i corke;-):tak:
my po obiedzie,podlogi przetarlam,z ledwoscia bo upal niesamowity,a i padam z sil:-(buuu wole chlodniejsze dni...zdecydowanie...

witam !

Edysiek ale mi smaka zrobiłaś na te pierogi jeszcze z jagodami:-), kurcze chyba się poświęce i jutro zrobie ale z truskawkami bo jagód tu nie dostanę.

Agnieszka widzę że ty tak samo jak ja ,cały rok czekałam na urlop w Polsce, tzn u mnie tego urlopem nazwać nie można bo ja nie pracuję:baffled:. ale też do domku jeżdże raz na rok- i przezywam strasznie bo to już coraz bliżej. a ja cholernie boje się latać samolotem:zawstydzona/y:
Zyta kurcze ty zazdroscisz nam a ja Tobie bo ty masz morze,a ja za bardzo atrakcji w tym Londynie to nie mam, dzisiaj to siedziałam i się zastanawiałam gdzie z tym moim dzieckiem wyjść:confused: plac zabaw nam rozkopali,park też cały w remoncie i tak autobusem z dzieckiem gdzies jechać żeby się pobawiło? nudy normalnie zaczynam nie lubić tego miasta.

uciekam obiadek kończyć i zaraz wybywam na spacer jakiś bo pogoda idealna ani za ciepło ani za zimno-wiec tak jak lubię.;-)

Wiecie co...Mój M pomaga teściowi w remoncie mieszkania ciotki teścia ( babci starowince lat ponad 85) Moj M szedł z młodym do niej, a teść kursował i wywalał śmieci kawałek miał do takiego śmietnika gdzie są pojemniki....Zanim to zatargał i wrócił to minęło może góra 10-15 min... w tym czasie jakiś człowieczek ( sku.....byk) zapukał do ciotuni i nagadał jej, że ma długi za prąd... i ona mu wydała grubą forsę....Jesoooo takich powinni kastrować... Dlaczego starsi ludzie ufają obcym :szok: wszystkie opłaty robi pieczołowicie teściowa, żadna niedopłata nie wchodziła w grę i tak to ciotuni jest lżejsza o 14 tysi....a jakiś darmozjad dorobił się na czyjejś naiwności :-( swoją drogą ąz sie dziwię ile to takie babcie maja kasy w domu :| ja bym się bała, al eoni boją sie z kolei banków :|ehhhh

kurcze ładną sumkę miała ciocia-babcia przy sobie a z drugiej strony nie wiem jak ktoś kto tak oszukał innego człowieka może położyć się spokojnie spać? jakim trzeba być wrednym człowiekiem żeby w ogóle coś takiego zrobić? zamiast ruszyć dupsko do pracy okradają starszych ludzi. ehh ale zgłosili to na policję????

Tak, moje dziecko policjantowi powiedziało, że on by tego złodzieja kijem albo mieczem potraktował ha ha ha dobrze że mnie przy tym nie było ha ha ha ha

felidae :szok::szok::szok:ja tez sie dziwie staruszkom,tyle kasy maja,niby oszczedni,nie wydaja na glupoty,a przyjdzie jakis malolat i ot tak mu daja na reke:szok:ale jakby poszedl wnuczek czy wnuczka,zeby babcia dala na cos to nie ma,ale naprawde tyle juz sie mowilo w telewizji na ten temat i ze ci staruszkowie jeszcze sie dadza tak omotac,hm wielka szkoda,ciekawe czy poznalaby go,moze to z sasiedztwa?chociaz watpie...,ale wiesz,moze warto sie popytac,poobserwowac,bo moze tez odwiedzic ten darmozjad jakas sasiadke cioci?no nie ale ze tacy nie maja sumienia...
agnieszka.kk haha wiem cos na ten temat,ech te klimaty,jednak stare smieci to stare,zawsze cos w nich pozostanie...
Ja pochodze ze wsi,ale zawsze mowie,ze to najpiekniejsza wies,chociaz i inne sa ladne,ale tyle lat co sie tam mieszkalo,ech wspomnienia,te grilowanie itp.a zakupy...
mamuska24 ja w miescie kiedys mieszkalam,ale to nie dla mnie:no:moze z tego wzgledu,ze wiekszosc zycia i wychowalam sie na wsi...ale jakos tak miasto,bloki mnie nie interesuja,gdzies pod miastem jakis domek owszem...,chociaz w miescie nieraz jest wiecej atrakcji...
a co do lotu to ja tez bym sie bala,ale jak mus to mus...

reklama
Felidae Twój mały to jest wygadany, :)angry:) fajnie.
Zyta ja tez chciałabym mieszkać na wsi, ostatnie lata mieszkałam w małym miasteczku koło Manchesteru ale powróciłam do Londynu i mam dość spalin i tłoku . a w Polsce to tez z miasta ale takiego mniejszego koło Lublina, chociaz mi zawsze się marzył domek z ogródkiem,staw,polna droga wiec mimo że mieszkam w mieście to ja nie miastowa jestem:no:

Do góry