reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Kreatorka najlepszego dla córci!
Ja X Faktor oglądałam od poczatku i bardzo się cieszę, że wygrał Gienek, chociaż przyznaję że cała finałowa 3 byla mocna. Moja Angela oglądałała ze mną, to w sumie przez nią zaczełam oglądać. Wcześniej razem oglądałyśmy wszystkie edycje Mam Talent i przyznam, że dopiero w X Faktorze byłam zadowolona z finalisty.
U nas dzisiaj w końcu popadało i to tak porządnie, w końcu jest czym oddychać. Uwielbiam takie świerze powietrze po deszczu.

reklama
Ale tu spokojnie ;-)

kreatorka Wszystkiego najlepszego dla Ninki ;*

Co do X-factor, to od castingu liczyłam na to,że Gienek wygra :tak::-) i bardzo się cieszę, że tak się stało, chociaż nie sądziłam, że ludzie będą na niego głosować, na szczęście się myliłam. ;-) Sama wysłałam 2 smsy :-D:-p

Witam się i ja!
Pogoda w Szczecinie się popsuła, było dziś fajnie, bo słońce tak nie grzało i nawet wiaterek wiał, no a teraz strasznie leje :-(.
U mnie bez większych zmian, chodź dziś już spokojniej i mogę trochę na BB posiedzieć. 13 lecimy załatwiać kredyt i zobaczymy jak to wszystko się potoczy... Miejmy nadzieję, że się uda :blink:.
Lolkak, współczuję nocki. Zdrówka dla Majki :tak:.
Kreatorka, jak po imprezie urodzinowej? Pochwal się za co mała złapała? Bo mój Kuba wybrał książkę i kieliszek :-D :-D.
Naja, najważniejsze, że Maciek zadowolony no i fajna pamątka :tak:.
Anetka, widzę, że się zaangażowałaś w X-factor ;-):-D

Witam!
Ja dzisiaj w końcu wzięłam się do roboty i umyłam okna, bo już mi brudem zarastały. A tak przez dwa dni, czyli poniedziałek i wtorek leniłam się po prostu. Nie robilam nic po za gotowaniem obiadu. Leżałam sobie na leżaczku z książką i opalałam się :-D
Ale wystarczy tego dobrego;-) A taka duchota u nas dzisiaj była, że normalnie nie bylo czym oddychać, ale właśnie niedawno przeszła lekka burza i spadł deszcz. Od razu lepiej:-)
Mam nadzieję, że w sobotę będzie ładna pogoda, ale nie upalna. Mamy zakładową zabawę dla dzieci z różnymi atrakcjami, jak dmuchane zjeżdżalnie, bungee dla dzieci, trampoliny i do tego jeszcze gry, zabawy i poczęstunek.

Cześć dziweczyny!
Popijam sobie poranną kawusię i cieszę się ciszą i spokojem...
Widzę, że ruch na naszym wątku zdecydowanie się zmniejszył :szok:. Gdzie Was wszystkie wywiało?
Pogoda dziś się popsuła, zrobiło się chłodno i czasem nawet pokropi. Maluch mój siedzi i ogląda bajki
yes2.gif
. Mam nadzieję, że dziś będzie grzeczny, bo wczoraj po południu był okropny, miałam ochotę go udusić. Gdzie stanoł tam ryczał, strasznie się niecierpliwił i wszystko wymuszał, myślałam, że oszaleję
shocked2.gif
. Ale postanowiłam, że wezmę go na spacer, to połazi sobie troszkę, a może nawet uśnie. I rzeczywiście jak tylko wyszliśmy, to mały usnoł. Połaziliśmy z T trochę, a jak wstał to poszliśmy pod nasze okna i... nie uwierzycie. Była tam taka dziewczynka dwuletnia i jak szła obok Kuby, to mu się strasznie przyglądała <z T się śmialiśmy, że go podrywa>. Później podeszła do niego i zaczeła go głaskać i coś tam do niego mówić po swojemu, mój Kuba stał jak zaczarowany i się do niej szczerzył
laugh.gif
. To mama tej dziewczynki mówi, prześlij chłopcu całuska i idziemy. Na to ta dziewuszka podeszła do Kuby i dała mu buziaka, a Kuba nie wiele myśląć rozdziawił paszczęke i też dał jej buziaki
laugh.gif
<bo on daje buzi na zasadzie robienia aaaa>
laugh.gif
. Na początku szok, bo jak to, a później jej rodzice i my z T zaczeliśmy się śmiać. A mama tamtej dziewczynki no, no Olu na pierwszej randce
laugh.gif
, a najlepsza była reakcja ojca. Jak byś była starsza, to dał bym ci szlaban, a tak chodź idziemy do domku
wink2.gif
. Trochę głupia sytuacja, bo nikt się nie spodziewał, ale to są przecież tylko dzieci
yes2.gif
laugh.gif
.
To by było na tyle co u mnie ;-).
Edysiek, fajnie, że istnieją jeszcze imprezy zakładowe i robią coś dla tych dzieciaczków :tak:

Dzieńdoberek :-)

Ja w pracy siedzę czekam na szefa :-) i mi się nudzi :-p

U nas pogoda się popsuła dzisiaj ale może i dobrze odsapnę od upału :-p :-)

FANTA - :-D:-D te dzieci są niesamowite :-p Nina ma swoich 3 kolegów w przedszkolu i zawsze jak przychodzi oni do drzwi lecą i wołają Nina Nina :-D śmieszne to jest strasznie :-) biorą ją za rękę i idą się bawić od razu ona to ma pełną obstawę :-D :-p

EDYSIEK - u nas wczoraj jak lunęło to ja pierwszy raz chyba taki deszcz widziałam :-p ale w końcu bo już była duchota nie do zniesienia i ten kurz :no: ciągle chodziłam i kichałam :dry:

NAJA - wybacz ale nie pamiętam albo nie pisałaś czym się zajmujesz ? fajnie z dzieckiem swoim czas spędzasz zauważyłam :-) pewnie syneczek mamusi co ? :-p :-)

Ja ostatnio cierpię na chroniczny brak czasu i mega lenia :-D

Fanta :-D:-D:-D chciałabym to zobaczyć, musiało to uroczo wyglądać.

Ja już żyję wyjazdem na wakacje, wczoraj zaklepaliśmy na 100 % wyjeżdżamy 22-26 czerwca ależ się cieszę, mam nadzieję że Julka będzie się dobrze zachowywać, bo to taka wprawka przed dłuższą wyprawą.

Normalnie muszę się pochwalić bo zaraz pęknę
laugh.gif
. Kuba siedział z godzinkę na nocniku i zrobił siusiu i kupkę, a jaki był zdziwony, że nocnik gra
laugh.gif
.
Famme, leniuchu polecam szarada.net tam masz krzyżóweczki do rozwiązywania :-D.
Kaamaa, a dokąd się wybieracie?
Muszę uciekać, bo Kuba wzioł długopis i popisał mi narożnik
realmad2.gif

KAAMAA - a gdzie się wybieracie :-)

FANTA - :-D nie lubię krzyżówek rozwiązywać jak coś to kurnik.pl i gra w tysiąca :-D :-p a no i wielkie gratulacje dla Kubusia !! :-)

reklama
Mam na imię Agata, i również jak Wy jestem Mama Jedynaka - Alanka. :tak:
Chętnie do Was przyłącze, jeżeli pozwolicie. :tak:

Do góry