reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Kreatorka najlepszego dla córci!
Ja X Faktor oglądałam od poczatku i bardzo się cieszę, że wygrał Gienek, chociaż przyznaję że cała finałowa 3 byla mocna. Moja Angela oglądałała ze mną, to w sumie przez nią zaczełam oglądać. Wcześniej razem oglądałyśmy wszystkie edycje Mam Talent i przyznam, że dopiero w X Faktorze byłam zadowolona z finalisty.
U nas dzisiaj w końcu popadało i to tak porządnie, w końcu jest czym oddychać. Uwielbiam takie świerze powietrze po deszczu.

reklama
Ale tu spokojnie ;-)

kreatorka Wszystkiego najlepszego dla Ninki ;*

Co do X-factor, to od castingu liczyłam na to,że Gienek wygra :tak::-) i bardzo się cieszę, że tak się stało, chociaż nie sądziłam, że ludzie będą na niego głosować, na szczęście się myliłam. ;-) Sama wysłałam 2 smsy :-D:-p

Witam się i ja!
Pogoda w Szczecinie się popsuła, było dziś fajnie, bo słońce tak nie grzało i nawet wiaterek wiał, no a teraz strasznie leje :-(.
U mnie bez większych zmian, chodź dziś już spokojniej i mogę trochę na BB posiedzieć. 13 lecimy załatwiać kredyt i zobaczymy jak to wszystko się potoczy... Miejmy nadzieję, że się uda :blink:.
Lolkak, współczuję nocki. Zdrówka dla Majki :tak:.
Kreatorka, jak po imprezie urodzinowej? Pochwal się za co mała złapała? Bo mój Kuba wybrał książkę i kieliszek :-D :-D.
Naja, najważniejsze, że Maciek zadowolony no i fajna pamątka :tak:.
Anetka, widzę, że się zaangażowałaś w X-factor ;-):-D

Witam!
Ja dzisiaj w końcu wzięłam się do roboty i umyłam okna, bo już mi brudem zarastały. A tak przez dwa dni, czyli poniedziałek i wtorek leniłam się po prostu. Nie robilam nic po za gotowaniem obiadu. Leżałam sobie na leżaczku z książką i opalałam się :-D
Ale wystarczy tego dobrego;-) A taka duchota u nas dzisiaj była, że normalnie nie bylo czym oddychać, ale właśnie niedawno przeszła lekka burza i spadł deszcz. Od razu lepiej:-)
Mam nadzieję, że w sobotę będzie ładna pogoda, ale nie upalna. Mamy zakładową zabawę dla dzieci z różnymi atrakcjami, jak dmuchane zjeżdżalnie, bungee dla dzieci, trampoliny i do tego jeszcze gry, zabawy i poczęstunek.

Cześć dziweczyny!
Popijam sobie poranną kawusię i cieszę się ciszą i spokojem...
Widzę, że ruch na naszym wątku zdecydowanie się zmniejszył :szok:. Gdzie Was wszystkie wywiało?
Pogoda dziś się popsuła, zrobiło się chłodno i czasem nawet pokropi. Maluch mój siedzi i ogląda bajki
yes2.gif
. Mam nadzieję, że dziś będzie grzeczny, bo wczoraj po południu był okropny, miałam ochotę go udusić. Gdzie stanoł tam ryczał, strasznie się niecierpliwił i wszystko wymuszał, myślałam, że oszaleję
shocked2.gif
. Ale postanowiłam, że wezmę go na spacer, to połazi sobie troszkę, a może nawet uśnie. I rzeczywiście jak tylko wyszliśmy, to mały usnoł. Połaziliśmy z T trochę, a jak wstał to poszliśmy pod nasze okna i... nie uwierzycie. Była tam taka dziewczynka dwuletnia i jak szła obok Kuby, to mu się strasznie przyglądała <z T się śmialiśmy, że go podrywa>. Później podeszła do niego i zaczeła go głaskać i coś tam do niego mówić po swojemu, mój Kuba stał jak zaczarowany i się do niej szczerzył
laugh.gif
. To mama tej dziewczynki mówi, prześlij chłopcu całuska i idziemy. Na to ta dziewuszka podeszła do Kuby i dała mu buziaka, a Kuba nie wiele myśląć rozdziawił paszczęke i też dał jej buziaki
laugh.gif
<bo on daje buzi na zasadzie robienia aaaa>
laugh.gif
. Na początku szok, bo jak to, a później jej rodzice i my z T zaczeliśmy się śmiać. A mama tamtej dziewczynki no, no Olu na pierwszej randce
laugh.gif
, a najlepsza była reakcja ojca. Jak byś była starsza, to dał bym ci szlaban, a tak chodź idziemy do domku
wink2.gif
. Trochę głupia sytuacja, bo nikt się nie spodziewał, ale to są przecież tylko dzieci
yes2.gif
laugh.gif
.
To by było na tyle co u mnie ;-).
Edysiek, fajnie, że istnieją jeszcze imprezy zakładowe i robią coś dla tych dzieciaczków :tak:

Dzieńdoberek :-)

Ja w pracy siedzę czekam na szefa :-) i mi się nudzi :-p

U nas pogoda się popsuła dzisiaj ale może i dobrze odsapnę od upału :-p :-)

FANTA - :-D:-D te dzieci są niesamowite :-p Nina ma swoich 3 kolegów w przedszkolu i zawsze jak przychodzi oni do drzwi lecą i wołają Nina Nina :-D śmieszne to jest strasznie :-) biorą ją za rękę i idą się bawić od razu ona to ma pełną obstawę :-D :-p

EDYSIEK - u nas wczoraj jak lunęło to ja pierwszy raz chyba taki deszcz widziałam :-p ale w końcu bo już była duchota nie do zniesienia i ten kurz :no: ciągle chodziłam i kichałam :dry:

NAJA - wybacz ale nie pamiętam albo nie pisałaś czym się zajmujesz ? fajnie z dzieckiem swoim czas spędzasz zauważyłam :-) pewnie syneczek mamusi co ? :-p :-)

Ja ostatnio cierpię na chroniczny brak czasu i mega lenia :-D

Fanta :-D:-D:-D chciałabym to zobaczyć, musiało to uroczo wyglądać.

Ja już żyję wyjazdem na wakacje, wczoraj zaklepaliśmy na 100 % wyjeżdżamy 22-26 czerwca ależ się cieszę, mam nadzieję że Julka będzie się dobrze zachowywać, bo to taka wprawka przed dłuższą wyprawą.

Normalnie muszę się pochwalić bo zaraz pęknę
laugh.gif
. Kuba siedział z godzinkę na nocniku i zrobił siusiu i kupkę, a jaki był zdziwony, że nocnik gra
laugh.gif
.
Famme, leniuchu polecam szarada.net tam masz krzyżóweczki do rozwiązywania :-D.
Kaamaa, a dokąd się wybieracie?
Muszę uciekać, bo Kuba wzioł długopis i popisał mi narożnik
realmad2.gif

KAAMAA - a gdzie się wybieracie :-)

FANTA - :-D nie lubię krzyżówek rozwiązywać jak coś to kurnik.pl i gra w tysiąca :-D :-p a no i wielkie gratulacje dla Kubusia !! :-)

reklama
Mam na imię Agata, i również jak Wy jestem Mama Jedynaka - Alanka. :tak:
Chętnie do Was przyłącze, jeżeli pozwolicie. :tak:

Do góry