reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

wesołości dla naszych szkrabów i dla nas także, bo to w końcu wszystkich święto. niech nam dzieci nigdy nie dorastają, i żeby i w nas jak najwięcej z dziecka było
yes2.gif
:-D

Ostatnia edycja:
reklama
U nas pogoda się popsuła, zimniej się zrobiło ale deszczu jak na lekarstwo. A szkoda, bo na ogródku susza :no: i ciągle trzeba podlewać.
Dzień Dziecka udany, Angela i jej kuzynka dostały jednorożce (jedna różowego, a druga fioletowego) a jeszcze dla mojego chrześniaka czeka taki duży samochód do piasku z foremkami. Dostanie w sobotę, bo będą u nas.
Dzieciaki miały mieć wczoraj ognisko, ale ze wzgledu na pogodę impreza odbyła się w salce przykościelnej. Zaprowadziłam Angelę i zmyłam sie po 15 minutach, a ona już później wrócila z koleżanką, bo to całkiem blisko od nas. A jutro jedzie z klasą do kina na Kung Fu Panda 2.

Ale tu cisza zapanowała :szok: no ale się nie dziwie słonko świeci to się nie ma czasu na forum ja mam to samo ;-)

My po wizycie ok doktor powiedział że Nina ma całkiem dobry wzrok i żeby się nie martwić ma jedno oczko słabsze no i to mocniejsze mamy na 4h dziennie zasłaniać od dzisiaj zaczynamy zobaczymy jak Nina to przyjmie :-D :-p

K dzisiaj powinien wrócić ale w poniedziałek prawdopodobnie na 5 dni znowu wyjeżdża :dry:

EDYSIEK - u was były upały to u mnie było zimno w końcu teraz ja mam słonko :-D :-p

MALWINA - ;-) ja akurat w Tczewie u siostry byłam :-p

femme to trzeba było wpaść na kawkę:)

I super ze ze wzrokiem Ninki jest ok

A umnie dzisiaj szybko zleciał dzien , siedziałam w biurze i kolezanka mnie odwiedziła i troche poplotkowałysmy ;-)

Witam się piątkowo!
yes2.gif

Melduje się iż jestem
laugh.gif
. Jakoś zgubiłam jeden dzień, a dziś już piątek. W czwartek dzień mi szybko zleciał, byliśmy na zakupach <kupiłam sobie dwie bluzeczki> i wróciliśmy wieczorkiem, później ogarniałam małego i zleciało. Nie pisałam wczoraj, bo miałam jakąś chandrę więc wziełam się od rana za sprzątanie, później gotowanie, spacerek i tak mi czas zleciał szybciutko, że szok
biggrin.gif
. Pochwalę się, że wygrałam wczoraj bilety do kina
laugh.gif
. Dobrze, że zajrzałam na pocztę, bo seans był wczoraj na 20:10 <film Mr.Nice>. Wszystko sobie ustaliłam <miałam z kim małego zostawić> ale nie poszliśmy bo jak przeczytaliśmy recenzje filmu, to się nam odechciało
realmad2.gif
, zresztą brytyjski a mój T nie jest fanem ich kina. Pierwszy raz coś wygrałam i kicha
unhappy.gif
. Mówi się trudno i żyje się dalej
wink2.gif
.
Famme, dobrzę, że Nina ma dobry wzrok :tak:, trochę potrenujecie oczko i zobaczysz, że wszystko będzie wporządku :tak:. Jak Ci idzie w pracy?
Edysiek, przesyłam troszeczkę słoneczka ze Szczecinia ;-), pogoda u mnie cudna :-). Po obejrzeniu, daj znać czy na bajkę warto iść to siostrę zabiorę :-).

Witam!
Femme to dobrze, że to nic poważnego, oby udało się to oczko zupełnie, podreperować
Fanta szkoda, że z tym kinem nie wyszło, mogliście jednak iść, rozerwać się, porandkować ;-)
Angela z klasą pojechała, więc tylko z jej relacji będę wiedzieć czy warto iść.
U nas pogoda już się poprawiła, znowu zaczyna grzać. Jak dla mnie to fajnie, bo jutro przyjeżdża brat z rodzinka i będziemy grillować :-D

Dziewczyny pozdrowienia tylko przesyłam i znikam i tez dzielę się słoneczkiem bo podobno z tym krucho gdzieniegdzie :/ zmykam do apteki :-( od kąd przyjechaliśmy to małemu z nosa sie leje, mam nadzieję, że to spływa to co mu zalegało :-) zdrówka i papa

reklama
MALWINA - hehe może kiedyś jakoś uda nam się zgadać ;-)

FANTA - trzeba było i tak iść skoro za free :-p

Co do Niny wzroku to nie jest tak że jest dobrze bo ma wadę +11 :dry: więc za ciekawie nie jest dobrze widzi jak na taką wadę z daleka ogarnia itp ale przy czytaniu będzie problem niestety :sorry: no ale mam nadzieje że ładnie będzie się wada redukować i przede wszystkim że zez zejdzie :dry:

Do góry