reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

wesołości dla naszych szkrabów i dla nas także, bo to w końcu wszystkich święto. niech nam dzieci nigdy nie dorastają, i żeby i w nas jak najwięcej z dziecka było
yes2.gif
:-D

Ostatnia edycja:
reklama
U nas pogoda się popsuła, zimniej się zrobiło ale deszczu jak na lekarstwo. A szkoda, bo na ogródku susza :no: i ciągle trzeba podlewać.
Dzień Dziecka udany, Angela i jej kuzynka dostały jednorożce (jedna różowego, a druga fioletowego) a jeszcze dla mojego chrześniaka czeka taki duży samochód do piasku z foremkami. Dostanie w sobotę, bo będą u nas.
Dzieciaki miały mieć wczoraj ognisko, ale ze wzgledu na pogodę impreza odbyła się w salce przykościelnej. Zaprowadziłam Angelę i zmyłam sie po 15 minutach, a ona już później wrócila z koleżanką, bo to całkiem blisko od nas. A jutro jedzie z klasą do kina na Kung Fu Panda 2.

Ale tu cisza zapanowała :szok: no ale się nie dziwie słonko świeci to się nie ma czasu na forum ja mam to samo ;-)

My po wizycie ok doktor powiedział że Nina ma całkiem dobry wzrok i żeby się nie martwić ma jedno oczko słabsze no i to mocniejsze mamy na 4h dziennie zasłaniać od dzisiaj zaczynamy zobaczymy jak Nina to przyjmie :-D :-p

K dzisiaj powinien wrócić ale w poniedziałek prawdopodobnie na 5 dni znowu wyjeżdża :dry:

EDYSIEK - u was były upały to u mnie było zimno w końcu teraz ja mam słonko :-D :-p

MALWINA - ;-) ja akurat w Tczewie u siostry byłam :-p

femme to trzeba było wpaść na kawkę:)

I super ze ze wzrokiem Ninki jest ok

A umnie dzisiaj szybko zleciał dzien , siedziałam w biurze i kolezanka mnie odwiedziła i troche poplotkowałysmy ;-)

Witam się piątkowo!
yes2.gif

Melduje się iż jestem
laugh.gif
. Jakoś zgubiłam jeden dzień, a dziś już piątek. W czwartek dzień mi szybko zleciał, byliśmy na zakupach <kupiłam sobie dwie bluzeczki> i wróciliśmy wieczorkiem, później ogarniałam małego i zleciało. Nie pisałam wczoraj, bo miałam jakąś chandrę więc wziełam się od rana za sprzątanie, później gotowanie, spacerek i tak mi czas zleciał szybciutko, że szok
biggrin.gif
. Pochwalę się, że wygrałam wczoraj bilety do kina
laugh.gif
. Dobrze, że zajrzałam na pocztę, bo seans był wczoraj na 20:10 <film Mr.Nice>. Wszystko sobie ustaliłam <miałam z kim małego zostawić> ale nie poszliśmy bo jak przeczytaliśmy recenzje filmu, to się nam odechciało
realmad2.gif
, zresztą brytyjski a mój T nie jest fanem ich kina. Pierwszy raz coś wygrałam i kicha
unhappy.gif
. Mówi się trudno i żyje się dalej
wink2.gif
.
Famme, dobrzę, że Nina ma dobry wzrok :tak:, trochę potrenujecie oczko i zobaczysz, że wszystko będzie wporządku :tak:. Jak Ci idzie w pracy?
Edysiek, przesyłam troszeczkę słoneczka ze Szczecinia ;-), pogoda u mnie cudna :-). Po obejrzeniu, daj znać czy na bajkę warto iść to siostrę zabiorę :-).

Witam!
Femme to dobrze, że to nic poważnego, oby udało się to oczko zupełnie, podreperować
Fanta szkoda, że z tym kinem nie wyszło, mogliście jednak iść, rozerwać się, porandkować ;-)
Angela z klasą pojechała, więc tylko z jej relacji będę wiedzieć czy warto iść.
U nas pogoda już się poprawiła, znowu zaczyna grzać. Jak dla mnie to fajnie, bo jutro przyjeżdża brat z rodzinka i będziemy grillować :-D

Dziewczyny pozdrowienia tylko przesyłam i znikam i tez dzielę się słoneczkiem bo podobno z tym krucho gdzieniegdzie :/ zmykam do apteki :-( od kąd przyjechaliśmy to małemu z nosa sie leje, mam nadzieję, że to spływa to co mu zalegało :-) zdrówka i papa

reklama
MALWINA - hehe może kiedyś jakoś uda nam się zgadać ;-)

FANTA - trzeba było i tak iść skoro za free :-p

Co do Niny wzroku to nie jest tak że jest dobrze bo ma wadę +11 :dry: więc za ciekawie nie jest dobrze widzi jak na taką wadę z daleka ogarnia itp ale przy czytaniu będzie problem niestety :sorry: no ale mam nadzieje że ładnie będzie się wada redukować i przede wszystkim że zez zejdzie :dry:

Do góry