reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Fanta szkoda, że z tym kinem nie wyszło, mogliście jednak iść, rozerwać się, porandkować ;-
Angela z klasą pojechała, więc tylko z jej relacji będę wiedzieć czy warto iść.
U nas pogoda już się poprawiła, znowu zaczyna grzać. Jak dla mnie to fajnie, bo jutro przyjeżdża brat z rodzinka i będziemy grillować :-D
Edysiek, takie randkowanie w kinie. Eh.... to nie randkowanie. Marzy mi się jakaś kolacyjka we dwoje ale z tym będę musiała chyba czekać na rocznice ślubu :-D. Jak Angelika wróci z kina i zda Ci relację, to się pochwal co i jak ;-). Udanego grillowania kochana :tak:
Felidale, zdrówka dla szkraba i miejmy nadzieje, że na katarze się skończy.
Famme, tak za free ale gadaj z facetem... Co do wady wzroku Niny, to napewno jest ona do skorygowania. Puki mała jest jeszcze mała :tak:ale zaszokowana jestem, że ma +11.

reklama
Dziewczyny, a co tu taka cisza? :szok:
My dzisiaj świętowałyśmy (Nina jutro kończy roczek) pogoda była super, jedzenie wyszło mi dobre, tort teściowa zrobiła rewelacyjny, Ninka dostała super prezenty i ogólnie świetny dzień :-D szkoda, że na takie imprezy nie ma częsciej okazji i czasu :tak: We wróżbie roczkowej Nina wybrała książkę :-) będzie mam nadzieje taki z niej mały mol książkowy jak i ze mnie :-D:-)

KREATORKA - najlepszego dla Ninki ! :* i fajnie że impreza udana :-)

FANTA - żebyś widziała jak ja byłam zaskoczona ... :no: :-p

Tutaj atmosfera wakacyjna się zaczęła = cisza :-D ja pracuje sobie w wolnym czasie więc nie bardzo mam czas bo tak w domu nie siedzę :-p

Kurde gienek wygrał X-faktor :-p za kogo trzymałyście kciuki ? ja to za Adę jedyna normalna i ślicznie śpiewa :dry: :-p

cześć lasencję ... ja nadal w sesyjnym ciągu więc wpadam zameldować że was podczytuje i bezczelnie nie odpisuje

Cześć dziewczyny!
Melduję się :-D. Weekend minoł mi szybciutko ale wesoło i zabawowo. Zabrałam mojego T na randkę do Mcdonalda :-D. Dziś jestem w ferworze walki z prasowaniem więc tylko na chwilkę zaglądam.
Rox, ej tam zaraz bezczelnie, ważne że co jakiś czas dajesz znak że żyjesz ;-).
Famme, byłam pewna, że Szpak wygra, bo Gienkowi, to wszystko wisiało <tak mi się wydaje>. Założę się, że słuch po nim szybko zaginie :tak:.
Kreatorka, wszystkiego najlepszego dla córci :tak:. Sto lat!!

Kreatorka wszystkiego najlepszego dla córy :-)

Melduję się i ja :tak: Przepraszam,że tak rzadko,ale przez tą chorobe Mai to mam mało czasu na wszystko mimo,że jestem w domu na zwolnieniu. Teraz mi dzieciak śpi. Ale nie wiem jakim cudem wytrzymała do 16:30 po tym jak w nocy wstawala prawie co godzinę i musiałam jej gluty wyciągać z noska:dry:

Ja x-Factor oglądałam tylko 10minut pierwszego odcinka:-D:-D

Kreatorka Wszystkiego najlepszego dla Ninki :*

Ja też nie mam teraz za bardzo czasu, ciepło to i nie ma jak przy lapku siedzieć.

Teraz też zwiewam podlać ogródek i wybrać świeże truskaweczki ;-)

Ja x-factor nie oglądałam nigdy, ale słyszałam tego pana co wygrał i wg mnnie zasłużenie, widać, ze to człowiek, który kocha muzykę samą w sobie i talent to on ma, chociaż trochę mi przypomina Janko Muzykanta :-D to sądzę, że dobrze sie stało, że wygrał taki oto pan Gienek, a nie kolejna pseudo gwiazda jak to bywało w innych takich programach...

Ja też ostatnio nie mam czasu, ale chociaz raz dziennie to mozna zajrzeć, nie? :-D hah na dobra chociaż raz na parę dni :-)

Dziękuję w imieniu swoim i Niny za życzenia :-D rok temu wrzeszczałam o tej porze z bólu...a o 21-55 miałam Ninę przy sobie :happy2::-) jak ten czas mi szybko zleciał...

reklama
witam się, i uciekam zaraz. wrócę na dłużej jak się z robotą ogarnę. jestem zawalona i nie mam czasu na inne atrakcje typu forum niestety. zwłaszcza, ze zaczął się na dobre sezon i u nas sporo imprez. w sobotę wróciliśmy po 21.00, obstawialiśmy otwarcie sezonu żużlowego, nasze dzieci robiły asysty jakimś sportowcom podobno pierwszej ligi światowej, a ja się na tym nawet nie znałam. w każdym razie moje młode jako jedyne dostało od 'swojego' żużlowca w prezencie jego medal:-D fajna pamiątka, choć dla mnie nic nazwisko faceta nie mówi;-) wczoraj robiliśmy drużynowy dzień dziecka, impreza udana bardzo, dzieci się wyszalały, dorośli nagadali, no ale dzięki temu zapominam chwilami jak komp. wygląda, a praca leży. tak więc idę pisać, i jakoś się będę odzywać.

kreatorka
, najlepszego dla córy i dla ciebie także!

Do góry