reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Kobiety ...nie wiem jak Wy ale ja za Wami tęsknie !!!!

do czwartku jestem wyautowana nadal - wpadłam tylko przypomnieć że istnieję ;-)

nie nadrobie Was za chiny ludowe wiec może ktoś mi streści co się działo ? ;-)

któraś zaszłą w ciąże?? ;-)

jakiś troll nas odwiedził ?? ;-) coś cokolwiek ;-)

witam wszystkie nowe mamuśki jedynaków i pozdrawiam ekipę sprzed 2 tygodni ...

nienawidzę sesji !!!!

edit

cofnęłam się stronę do tyłu i tyle co mi się rzuciło w oczy

fanta - w Egipcie jest bezpiecznie ;-) mój małż był niespełna miesiac temu, ja lecę w lipcu - tyle że ja jako nurek będę raczej pod wodą ;-) rafy oglądać

kaamaa - zdecydowanie chorwacja sierpniowa jest najlepsza ;-)
kamieniste plaże kocham !!! woda wcale nie jest taka słona ! ;-)
jestem CROmaniaczką - jeżdżę co roku ;-)
a co do Egiptu - ja nie zabrałabym tam dziecka ze względu na florę bakteryjną ...

a dziecka nie upilnujesz żeby nie miało organoleptycznego kontaktu ze wszystkim ... a szczególnie z wodą

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Was
i już po wakacjach :-(
Jak się ogarnę z pracą i bałaganem po powrotowym to zacznę się udzielać :-)
pozdrawiam gorąco...AW

ha! teraz wykazuje nad-aktywność wręcz ;-)

witam dziewuszki wczesnym porankiem, kiedy to ja jeszcze nad księgami wiszę i douczam się na 2 big zaliczenia dnia dzisiejszego !

Witam sie i ja! :tak:
Nie pisałam, bo byłam kapkę zalatana, mężuś zabrał mnie na lagune w sobotę i było milutko. Dziś tylko na chwilkę bo mam troszkę spraw do załatwiania. T wzioł sobie dziś wolne żeby z małym gagatkiem zostać :-D a ja mogę sobie wszystko pozałatwiać ;-). Lecę do urzędu dowód wymienić i do gina na przegląd. Muszę też pogadać o zastrzykach, bo się naczytałam ostatnio o zastrzykach antykoncepcyjnych i chciała bym spróbować. Brała może któraś z Was zastrzyki Depo provera?
Dobra kobitki uciekam. Miłego i spokojnego dnia :tak::-)

Witam!
Femme fajna taka praca, ja jakbym tak mogła to bym nadrobiła czytanie, bo teraz czasu mi na to niestety brak. Wczoraj obudziam się po 6 i nie mogłam spać to od razu jedną skończyłam, a tak cały tydzień ją męczyłam po trochu wieczorami.
Dorom5 witam!
Rox trzymam dalej kciuki za sesję, a kiedy koniec?
Fanta ja brałam zastrzyki. Zaczęłam od razu po urodzeniu Angeli i brałam gdzieś przez dwa lata. Nie odczuwałam żadnych skutków ubocznych. Jednak stwierdziłam, że przerzucę się na pigułki, bo to chyba jednak mniejsze obciążenie dla ogranizmu, tak mi podpowiadała intuicja. No i do tej pory jestem na pigułkach.

Zabawa dla dzieci udana, Angela się wyszalała, wyskakała. To było kawałek od nas, ale mieliśmy autobus spod zakładu, wiec nawet piwko moglam wypić ;-). O jedzenie nie musialam się martwić, bo było ale moje dziecko jak zwykle nie bylo głodne i jadło tylko lody, ale nie moglo się zmarnować, więc ja zjadłam za nią :-D
Mój mężulek w tym czasie oczywiście był na rybach. Wczoraj pojechaliśmy razem nad staw i objedliśmy się dzikich czereśni. A rano upiekłam ciacho z truskawkami.

femme - No to fakt. Lepiej i dla Was i dla Malej jak pojedziecie sami. W koncu rodzica tez sie nalezy. ;-)

rox - Witaj w klubie. Obecnie tez mam sesje, ja studiuje zaocznie. Wiec jakos daje rade. ;-) 3 mam kciuki zebys wszystko zdala. :tak:

fanta - Chetnie jak dowiesz sie jakis informacji o zastrzykach to "poslucham" od Ciebie. :tak: Ale zastrzyki anty. to tak nie mialabym w pelni zaufania. Ale nigdy nie pytalam ginekologa, wiec to moje prywatne odczucia. :sorry2:

Edysiek - Mmmm, ciasto takie to chetnie bym sobie zjadla. :tak: Wczoraj jadlam serniczek z brzoskwiniami mojej babci. :-p

edysiek koniec w czwartek, jeśli czwartkowy egzamin zdam - a to jedna wielka niewiadoma NIESTETY ! ale nie nastawiam się na to ze zdam i szykuje sie psychicznie na wrześniową poprawkę - w końcu na tyle lat studiów potrzebna mi poprawka ;-)
hehe

dorom ja dziennie, coprawda w toku indywidualnym ale przy sesji nie ma zmiłuj się ... jeszcze środa i czwartek i do Was wracam ;-)

aaa!! oba zaliczenia wybronione dziś na 4 ;-) se se se

edit

zapomniałam o zastrzykach rozmawiacie...
moja koleżanka na tych zastrzykach strasznie puchła ...
ja w czwartek zakładam wkładkę domaciczną ....
tabletek łykać nie chcę bo zapominam ;-)

Ostatnia edycja:
Witam zmachana po pracy :/
Już mam dość, a to dopiero pierwszy dzień haha
Fanta moja kumpela bardzo cierpiała po zastrzykach. na początku jest ok , ale z każdym miesiącem ilość hormonu spada i jak opisywała mi swoje samopoczucie to wyglądało jak by przekwitała, ale każdy reaguje inaczej. Nie znam pozytywnych opinii, sama coraz częściej myślę o wkładce, kuzynka sobie chwali ( ale ona mieszka w anglii, i takie zabezpieczenia mają free) a u nas wydatek 500 zł i jak ma jeszcze coś nie podpasować to ja dziękuję,
Rox no to gratuluje obu :-) a za resztę trzymam kciuki :-)
Ja podziwiam uczące się mamy :/ ja mam ledwo siłe na to co trzeba zrobić w domu jak z pracy wracam.

Ostatnia edycja:
Hej wam nie chce mi się odpisywać wybaczcie ale dzisiaj mam wqrwa
no.gif
dry.gif
szef po mnie rano przyjeżdża wsiadam do samochodu a on że musimy pogadać że musimy zakończyć współpracę bo jego baba mu takie jazdy o mnie robi że nie wyrabia że jedzie teraz na 2 tygodnie w piz du i niech sobie przemyśli -_- ... ale mówił że może wykombinujemy że mu chociaż będę te aukcje przez maila wystawiać on mi będzie zdjęcia przesyłał itp... no zobaczymy mówił że na pewno się odezwie ale oficjalnie znów jestem bezrobotna
no.gif
jedyne co dobre że za te raptem 2 tygodnie roboty gdzie się za dużo nie narobiłam dał mi 700zł więc chociaż to w porządku było... No i zafarbowałam sobie z tego wszystkiego włosy znowu na jaśniejszy taki i jakoś tak nie wiem zaczynam do ciemnego znowu chyba tęsknić -_-
dry.gif

FANTA - na przegląd :-D:-D

reklama
witam

Jestem mamą najukochańszego bąbelka na świecie ( jak śpi :) - pewnie zresztą jak każda z was :) mam nadzieje że odczasu do czasu będe mogła z wami postukać klawieturą?

Do góry