femme fatal
Mama Ninki :)
o matko ależ bym się zagotowała jak by mi ktoś z takim tekstem wywalił ja to jestem strasznie nerwowa na takie sytuację ostatnio w media markt byłam i sobie z Niną chodziłyśmy i przy kasie ona że jej chce się siku a już była nasza kolej ale babka jakieś papiery sobie z innym kolesiem przeglądała i dyskutuje widząc że mi Nina skręca się i woła siku to jej zwróciłam uwagę że czy mogła by to później zrobić bo mi się dziecko zsika zaraz a ona do mnie z wielkim fochem że tak przychodzę z dzieckiem na ostatnią chwilę to jej od razu pocisnęłam że co mi 2,5roczne dziecko będzie godzinę wcześniej informowało że jej się będzie chciało siku ? to się zmarszczyła i zaczęła nas kasować jeszcze powiedziała gdzie jest najbliższa toaleta no co za babsztyl a tacy ludzie to myślą że jak młoda to głowę schowa i sobie będą mogli pogadać ...
Kurde no nie mam czasu myślałam że dam radę odpisać ale niestety nie dam za bardzo się rozpisałam wyżej
póki co tyle bo muszę się ogarniać bo o 11 do Tczewa do siostrzeńca jadę bo ma dzisiaj urodziny
imprezka w sobotę ale dzisiaj jedziemy z niespodzianką
A i mam problem bo Nina od dłuższego czasu kupki nie robiła a od wczoraj popuszcza po troszku i chce żeby jej podcierać dupkę (tak popuszcza że tylko dupkę ubrudzi troszkę raz gacie jej się zdarzyło ) a jak ją sadzam na kibelek to jest wielki ryk że nie chce kupki nie wiem co robić
Dobra lecę...
Kurde no nie mam czasu myślałam że dam radę odpisać ale niestety nie dam za bardzo się rozpisałam wyżej
póki co tyle bo muszę się ogarniać bo o 11 do Tczewa do siostrzeńca jadę bo ma dzisiaj urodziny
A i mam problem bo Nina od dłuższego czasu kupki nie robiła a od wczoraj popuszcza po troszku i chce żeby jej podcierać dupkę (tak popuszcza że tylko dupkę ubrudzi troszkę raz gacie jej się zdarzyło ) a jak ją sadzam na kibelek to jest wielki ryk że nie chce kupki nie wiem co robić
Dobra lecę...