reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
anetka ja za to na łuku jak pijana jechałam:-D ale jakos mi sie udało. Nienawidze łuku do tej pory:-D
majandra to musiałam cie z kimś pomylić, wybacz:-)

umi ale przynajmniej za 1 razem zdałaś a nie jak ja- za 6 :-p
ten łuk to w ogóle do niczego moim zdaniem potrzebny nie jest :dry: chyba tylko do tego, żeby się jeszcze bardziej zestresować przed jazdą po mieście.

Ależ my intensywnie myślimy :-D

intensywnie to powinno się "robić" a nie myśleć ... jak już to obierać wersję przyjemniejszą ;-)

witamy się i my :tak:
Jestem mamą Damianka który ma 19 miesięcy i jest jedynakiem :-)

Ashe! "sąsiadko z jednej wsi" - helloł ;-)

Dołaczam do Was i ja

Borysek ma 15 miesięcy jest jedynakiem i tak pozostanie - do celowo nie planuje i nie chce mieć dzieci z przyczyn niezwykle osobistych ;-)

tak Was czytam i czytam i wątek chyba powinien sie nazywać JESZCZE jedynacy ;-) laski same się nakręcacie na kolejne bobo ;-)

JA kocham dzieci, uwielbiam!
W ciąży mogłabym być całe życie ;-) rodzić też nie ma tragedii

ale cóż Borysek bedzie jedynakiem - życie pisze różne scenariusze

majandra dobranoc:-) super by było gdyby sie rozwinął bardziej
anetka:-D to gdyby tego łuku nie było to ja bym na luzie podeszła:-p jakos byłam pewna ze nie zdam:-D
vegas bleee a parkowanie równoległe? ja do tej pory nie umiem, raz na jakis czas mi wyjdzie:-D

Ja tez zmykam:-)

edit rox no przepraszam ja jestem zadeklarowana:p

Ostatnia edycja:
majandra dobranoc :tak:

rox witaj ;-) ja też Wasza "sąsiadka", ale z jeszcze większej "wsi" :-p:-p

ooo! Cianka ;-) hihihi nigdy w Trzciance nie byłam hehehe ...
a prawdę mówiac Poznaniak z krwi i kości - przez małża mieszkam we wsi mej obecjej ;-)

Umi noo ;-) to będziemy pilnowały i te co się wachają wyślemy na 'staraczki' ;-)

reklama
Do góry