reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Ależ my intensywnie myślimy :-D Najpierw musimy spłacić ogromniaste kredyty (nie mówię tu o kredycie hipotecznym, bo jego nie da się spłacić szybko bez wygrania w lotka ;-)). A to trochę czasu zajmie niestety. Wzięliśmy się za oszczędzanie kasy, bo chcemy je spłacić jak najszybciej się da i póki jeszcze młoda jestem :-p, urodzić drugie dziecko.

reklama
oo jakie piekne plany. to tylko zyczyc powodzenia i zaciskac &&&&& by wszystko szło pomyslnie:)

A ja nic o sobie nie napisałam, zaczęłam i sie tak ucieszyłam ze z wrazenia zapomniałam:-D Jestem mamą 2 letniego Kacperka i mam nadzieje ze tak juz pozostanie:-)

umi nie chciałabyś drugiego takiego kochanego Kacperka? ;-)
Ja jak czasami zastanawiam się jakby to było jakbyśmy mieli drugie dziecko, ale wyobrażam sobie, że charakterek miałoby jak Zuzia i szybko mi te myśli przechodzą, bo aż sie boję co to by było :szok::-p

Umi, ale Kacperek będzie smutny bez rodzeństwa;) Nie będzie miał z kim broic:D
Majandra to ja życzę jak najszybszego spłacenia kredytów i starania się o Maleństwo:) My się będziemy starac jak pójdę do pracy i będzie to już taka stała praca, z której mogłabym czerpac i macierzyńskie i wychowawcze, zawsze to kasa więcej. Poza tym marzy nam się iśc na swoje. Gdyby o finanse chodziło to myślę, że nie mamy źle, mąż fajnie zarabia, ale ja też bym coś chciała w tym życiu robic prócz wychowywania cudowej córci:-)

majandra puki co kategorycznie jestem na nie:-), ale kto wie moze po 30 mi sie odmieni:-p.
anetka takiego samego?:szok::-D Nie.... jak bym miała miec drugie to z nadzieją ze bedzie spokojne:-D
Vegas od czego są przedszkola:cool2:

umi chyba nie wierzysz w to co piszesz:-p że niby Twoje dziecko spokojne? Chciałabyś ;-) Ja na razie nie chcę drugiego dziecka, chcę się w końcu wyspać! Może Zuzia zacznie przesypiać w końcu normalnie nocki :dry:

reklama
anetka no własnie nie jest spokojne... i gdybym chciała drugie to tylko i wyłacznie z myślą że byłoby spokojne a nie taki wariat jak kacper:-D

Do góry