reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

To co, chyba już mamy wybranego moderatora? Już na pewno nic się nie zmieni, bo nie ma tu tyle osób, żeby zaważyło.

reklama
ja tu zaraz naślę swoich ludzi i będą głosować :-D hahahha

ale uczciwie przyznaję że nie głosowałam na siebie - żeby nie bylo :-)

rox widzimy, widzimy:-) ale ja mam nadzieje ze nikt nie odbiera tego głosowania jkos osobiscie zeby potem nie było obrazania:-p

kaamaa a ja nie mam zamiaru dogadzać nikomu oprócz własnej osoby:-p tak sobie gdybam tylko:-p

umi nie zapomnij o Kacperku:-p

Ja tam myślę, że nikt się nie obrazi. Bo tu nie chodzi o to kogo się bardziej lubi, tylko kto nadaje się bardziej na moderatora. Poza tym wiadomo, że lepiej wybrać osobę, która jeszcze nigdzie nie jest moderatorem.

ej laski a ja nie wiedziałam że to widac ;-) hahah kulą w płot jak zwykle ;-)

a co to jest demokracja ? ;-) że niby głosowania ? ;-)

edit :

anetka ranisz moje serce, kopiesz w brzuch ;-) ja np moderuje "wymarły" wątek ;-) po tygodniu mam jedna stronę do nadrabiania - i co Ty na to ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ale teraz napisałam w tym poprzednim poście.. żebyście tego źle nie oderały, nie sądzę, że dwie pozostałe kandydatki nie nadają się na moderatorki :-p:-p ale one już nimi są, tyle że na innych wątkach :-)

Do góry