reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Femme no naprawdę nakręciłam:-D. To ja mam 2 braci starszych i w tym jeden jeden o 11 lat, a drugi o 4. No i córka tego co jest ode mnie 11 lat starszy jest ode mnie o 11 lat młodsza tak jak wasze siostrzeńce.
A tak po za tym każdy z nich ma tylko 1 dziecko, więc to u nas rodzinne ;-). Mój K. też ma brata i ona też ma 1.
Może teraz jest trochę jaśniej. :-) Ja bym się sama nie połapała w tym co tam napisałam.
Maziajka to niezła ta Twoja szwagierka:szok:. Może chociaż jej synek mądrzejszy będzie.
Ja lubię oglądać bajki i nawet jak przez pół dnia musiałam oglądać, to nic złego tylko że to w kółko to samo leci. Na szczęście Angela woli teraz disneyowskie seriale. Chociaż pośmiać się można.
EDIT
Jutro chyba będzie u mnie nocować kumpela, bo nasze chłopy na ryby się wybierają. Oj będzie się działo ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Edysiek czyli wy macie jedynaków w genach? no w sumie ja chyba tez:-p moja babcia miała jedynaka ( tatę), tata miał jedynaczke ( mnie) i ja bede miec jedynaka:-p. Jesli dobrze pódzie. Ale w rodzinie mojego T. propaguje sie wielodzietność:-p

W genach to raczej nie, bo to dopiero pierwsze pokolenie jedynaków. To po prostu kwestia wyboru i niestety znak dzisiejszych czasów.

Witam wszystkie mamy Jedynaków ;)
Ja również nią jestem...mam niespełna roczną Wiktorię .
póki co.... może to się zmieni,ale raczej nie prędko ;)

MAZIAJKA - :szok::szok: nie do pomyślenia :no: jak ja bym ją dorwała na miejscu matki tego Pawełka :no: szok co za idiotka dorosła kobieta żeby tak się zachowywała :no:

UMI - :laugh2: ja pierdziele wyobraziłam sobie te upadki ależ się mi banan na buzi pojawił :-D super musiało to wyglądać szczególnie ten jak pod biurko wpadłaś :-p :-D ... jakoś sobie Ciebie zawsze w adidasach wyobrażałam a ty szpilkowa no popatrz :-p

EDYSIEK - no teraz zakumałam wszystko lepiej :-D:-p no i racja teraz nie tyle wybór z własnej woli co wybór spowodowany czasami ... :dry: chłopy na ryby a babeczki będą buszować :-D :-p jakieś konkretne plany na wieczór ? :-p mi się marzy od jakiegoś czasu spotkanko z koleżankami na jakieś piwko popcorn i komedie :-D :-) :-p

MAMAWIKTORII - Witamy :-)

Z Ninki nogą powoli już lepiej :-) chyba mocno stłukła tylko :-)

Maziajka masakra, zamiast wytłumaczyć, że tamten chłopczyk źle robi, to jeszcze do tego samego go namawia :dry: ciekawe czego jeszcze go nauczy :sorry2:

umi Ty to zawsze coś wywiniesz :-D dobrze, że nóg sobie nie połamałaś ;-):-p

MamaWiktorii Witam :tak:;-)

femme dobrze, że z nóżką Ninki już lepiej.

Moja maruda śpi już od jakiegoś czasu, a teraz coś się przebudza :dry: jęczy jak mała dzidzia :sorry2: wkurza mnie to strasznie, ma już 2 lata, a nocy przespać normalnie nie potrafi. Chyba nie ma tego po mnie, bo ja w ciąży potrafiłam spać do 13 :-p:-p

ANETKA - a to chyba jest odwrotnie bo ja w ciąży jadłam masę truskawek na śniadanie obiad i kolację :-D a Nina teraz truskawek nie lubi :dry: :-p

femme o nie, weź mnie nie strasz, tzn, że ona nigdy mi nocy nie prześpi? :dry: ja jadłam słodycze i Zuzia też je lubi ;-)

femme nie nie ja w adidasach nie chodze nawet nie mam:-D, jak juz to w japonkach ale mi sie nogi brudzą bo krzywo w nich chodze:-D, a zwykłe buty mam na najnizszym obcasie 7 cm. A nie sorry mam jedne adidasy ale ich nie lubie:-D
anetka tez sie ciesze:-D, kiepsko by było gdybym sobie cos skreciła:-p Wiesz co mnie sie wydaje ze Zuzia w okresie prenatalnym sie tak wyspała ze teraz ma dość i mój Kacper pewnie tez:-D

reklama
Femme piwkowanie i plotkowanie do rana. Może jak będzie ciepło to grilla sobie zrobimy. Chociaż jeszcze nam zbrzydnie, bo jak będziemy z naszymi na ryby jeździć to tylko grilowane jemy. Już w tym roku zaliczyliśmy jeden wypad pod namiot, pod koniec kwietnia. Byliśmy 3 dni i było super. A było nas tam dużo więc było wesoło

Do góry