reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Przyjmij życzenia babo kochana od drugiej baby z samego rana,
Niech Twój dzień cały będzie radosny,
Trzymaj się babo, oby do wiosny !

10nusjt.jpg

reklama
Hej, jestem nowa w tym wątku :)
Mama jedynaczki - Oli, która w czerwcu kończy 2 latka :)
Jestem na forum już jakiś czas ale dopiero odkryłam ten wątek :) chyba idealny dla nas bo wychowuję jedynaczkę :)

Ja tutaj czasami zagladam,ale pustki:eek:i chyba nie jestem sama,zagladamy a nic nie piszemy:no:;-)tak to napewno watek zaniknie:-pa na zamknietym to juz w ogole:szok:
agnieszka.kk a ty to juz w ogole gdzies zniklas...cos sie zmienilo?co u was?dalej mama jedynaka jestes?
Baska_28 gratuluje drugiego skarba,a corka czy syn???domyslam sie,ze corka;-)

oj u nas wiosna,a moze i juz lato,goraco fajnie jest...
Zmykam do dzieci...

reklama
zyta to jeszcze nie wiadomo czy syn czy córeczka dopiero pierwszy trymestr ciąży i też nie wiadomo co będzie dalej i czy niespotka Nas to samo co rok temu :confused2: Byłam u gina 9.04 i z @ powinno wynikać że mam być w 7tc a dzidzia była ale mniejsza i nie wiem o ile więc kazał poczekać do 30kwietnia i przyjść bo albo dzidzia jest młodsza albo nie rozwija się:-(
Także wszystko się wyjaśni na koniec miesiąca i nie wiem czy będzie mi dane tulić drugiego maluszka.

Do góry