reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Cześć dziewczyny!
Melduję się, że żyję. Wróciliśmy z nad morza we wtorek, wczoraj małż miał urodziny.
Czasu na BB nie mam prawie wcale częściej coś na fb skrobnę ale też z doskoku :zawstydzona/y:.
Jak nadrobię co tam u Was, to napiszę co tam u mnie.
A do szkoły lecę na robię sobie technika bhp i studiu rachunkowości. Pierwszy zjazd z rach. mam już w ten weekend.
Miłego dnia życzę :tak:.

reklama
Witam :-)
Felidae szkoda, że tak wyszło, ale tyle dobrze że macie dokąd pójść. Może w międzyczasie coś się znajdzie. A ta kwota mnie powaliła :szok: to ja mam tyle wypłaty :szok:
Agnieszka dobrze, że już lepiej :tak:
Baśka jeszcze trochę i też z synkiem do kina będziesz śmigać :-)
Fanta w końcu jesteś córo marnotrawna :-D
A co to się stało, że zechciało Ci się do szkoły wrócić :-p

Ja właśnie z ogródka wróciłam, wsadziłam trochę tulipanów i skopałam kawałek warzywniaka :-) Nie ma to jak się porządnie zmęczyć, od razu człowiek się lepiej czuje :-D

Witam się z kawką!

Edysiek, jestem jestem. Cierpiałam na brak weny do BB, sprawy załatwiałam ze szkołą. Co mnie na nią naszło? No cóż, młody odchowany i pora zrobić coś dla siebie ;-). Chciałam dokończyć rachunkowość, którą przerwałam ze względu na ciążę. Na szczęście od razu wrzucili mnie na III semestr :-). Do tego będę robiła tech.bhp i załatwię sobie pracę w tym kierunku jak Kuba do przedszkola pójdzie ;-).
Agnieszka zdrówka i kuruj się kochana!
Felidae, nie fajnie wyszło z tym mieszkaniem :dry:. Grunt, że macie się gdzie podziać. Teraz nie możesz się stresować i odpoczywaj dużo.
Baska, wpadasz i wypadasz :-D. Zdrówka dla Kamila.
Zyta, jak się czujesz? Syn Ci się marzy? A nóż się uda ;-).
Lecą, bo mam co robić, tylko żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce było by fajnie...
Miłego dnia!

czesc dziewczyny
słuchajcie mam mały problem z Julką dzisiaj pani w przedszkolu powiedziała mi że Julka całuje chlopców i ich przytula. z rozmowy z nia wywnioskowałam że robi to nachalnie a chlopcy się ,,bronią,, (bo inaczej tego nie mozna nazwać)
wytłumaczyłam jej że jak kogos sie lubi to mozna dac mu zabawkeale nie wolno sie przytulać a tym bardziej całowac- że to jest zarezerwowane tylko dla mamy i taty.
pani przedszkolanka była zniesmaczona i kazała mi zwrócic na to uwage bo to duży problem,czyli nie toleruje przytulania i całusów miedzy dziecmi chociaz mi się wydaje że to normalne. a wy co o tym sadzicie co mogę jeszcze zrobić ,jak jej wytłumaczyc że nie mozna tak robić. dodam wam tylko że w Julki grupie jest jeszcze tylko jedna dziewczynka reszta to chłopcy więc samo przez się bawi się z chłopcami.

Hej

Koszmarny miałam dziś piątek.W pracy taki kocioł że szkoda gadać
realmad2.gif

Jak pisałam wcześniej czekam na zakończenie aukcji.Chciałabym już zamówić narożnik
blink1tu.gif

Jutro tzn.dziś będziemy zabudowywać z mężem schowek na graty.Po południu jedziemy do znajomych,także sobotę mam już z bani
confused8gj.gif
W niedzielę mamy gości więc weekend zleci jak nic...tyle u mnie.

mamuśka Mój Alan miał podobną sytuację bo całował i przytulał jedną dziewczynkę i pani w szkole zwróciła Alankowi uwagę aby tego nie robił bo nie wolno :no: dlaczego tego nie wiem.O tej sytuacji dowiedziałam się od syna więc ciężko zdiagnozować skąd takie zachowanie i reakcja nauczyciela :eek:Być może w waszym przedszkolu nie pozwalają na takiego typu zachowania i dlatego zwrócili małej uwagę.Wytłumacz jej i powtarzaj ciągle że w szkole tak się nie robi.
Fanta powodzenia w planach :tak:
Lena uuuu szkoda :-(
Edysiek Ty ogrodniczko nasza :-D
Zyta jak samopoczucie?

reklama
Lena raczej to niemożliwe żeby ktoś z rodziców zauważył bo to był drugi dzień(przesuneli nam początek bo przedszkole w remoncie było) (pierwszy była ze mną i było wszystko ok).
dodam wam że zdziwiło mnie zachowanie pani przedszkolanki, bo kiedy mi to powiedziała ja od razu Julce wytłumaczyłam że tak nie mozna a potem na pożegnanie pani powiedziała do Julki chodź sie przytulić na pożegnanie i sama dała jej całusa. w domu tłumaczyłam małej że nawet do pani nie mozna ,bo to mnie bardziej zdziwiło niż wygłupy,całusy i przytulaie między dziećmi.

Agnieszka wrzuć fotkę jak dostaniesz ta torbę, ja boję się kupować na ebayu nigdy nie wiesz co tak naprawdę Ci przyjdzie.

Zyta jak sie czujesz?

miłego wieczorku

Do góry