Witam!:-)
Fanta20062 uff powrocilas do nauki...gratuluje i powodzenia

w kacu jak masz mozliwosc to dobrze zrobilas,napewno nie bedziesz zalowala,nawet jak to sie mowi trudno z praca bedzie,ale satysfakcja jakas jest i oczywiscie teraz cos dla siebie zrobisz,oderwiesz sie od codziennosci;-)
a czy mi sie marzy synek?hm jak to sie mowi oby bylo zdrowe jutro mam usg,zobaczymy...
mamuska24 jak Julka juz rozumie o co chodzi w calowaniu?na takie reakcje to napewno rozmowa,rozmowa...juz jest na tyle doza,ze zrozumie...
ale jak w grupie sami chlopcy to dopiero bedziesz miala chlopczyce w domu,samo przebywanie w takiej grupie to juz nauka wszystkiego co robia chlopcy...Dziwne,ze tak w ogole jest...dla mnie powinny byc mieszane grupy...
a jak zdrowie?
Baska28 super,ze macie takie fajne mieszkanie i szybkiej,bezproblemowej przeprowadzki zycze...
slub tez pozytywna decyzja:-)w tym roku to juz wam niewiele pozostaje teraz dwa miesiace,no chyba ze listopad odpada,to taki smutny miesiac,ewentualnie w grudniu swieta,sylweter...
agnieszka.kk torba fajna,ja tez ostatnio zakupilam sobie doza torbe coby wiecej zmiescic w niej,bo mialam taka malutka,na portfel i tel.
yoanka83 witaj!wspolczuje przezyc.ale moze jeszcze z czasem zapomnisz i zdecydujesz sie...nie zawsze musi byc tak samo...kazda ciaza jak i porod jest inny...
Edysiek hop,hop cos ostatnio cie nie widac?chyba wszystkie jak sie zimno zrobi powrocimy do pisania...
Felidae a u ciebie co slychac?robilas przeziernosc...?usg?czy tez krew?ja mialam obydwa.
u nas narazie sloneczko,fajnie,ale czasami sa dni gdzie czuc dobrze jesienia

wczoraj sobie posprzatalam,podlogi pomylam,az myslalam ze nogi z tylka mi wyjda

jak sie polozylam wszystkie kosci mnie bolaly a malenstwo zaczelo sobie fikac...dzisiaj pranie i wolne odpoczywam sobie.Jutro jade do szpitala wiec zajrze do sklepu za jakimis getrami sie rozejrze...coby wygodnie bylo...;-)