reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
Witam Was :-) Znalazłam mieszkanie do wynajęcia:tak: podpisaliśmy umowę wstępną wpłaciliśmy zaliczkę i 10tego dostajemy klucze:happy: Także już teraz pakuję powoli ciuchy w których nie chodzimy no i resztę rzeczy żeby nie latać pod koniec terminu bo i tak sama muszę z tym się uporać ponieważ mój mąż pracuję od rana do nocy:confused2:
Mieszkanie 4pokojowe więc małemu zrobimy pokoik także kuchnia,łazienka i wc osobno.Jednym słowem powiem ze chatka zarąbista i to w centrum miasta gdzie wszędzie blisko i za taką cenę że normalnie zal było nie brać hehe:laugh2: No i żłobek 200m od bloku:tak: tak więc myślę że zacznę szukać jakiejś ciekawej pracy a synka dam do żłobka.
A i jeszcze stwierdziliśmy z mężem że pora wziąść ślub kościelny:rolleyes2: tak więc może i jeszcze w tym roku uda się stanąć przed ołtarzem:sorry:

czesc dziewczyny
Agnieszka fajna ta torba ,na pewno wygodnie bedzie się ją nosić(i tego Ci życzę), a na prawdę jest pojemna bo na taką wyglada?
Lena u mnie od wczoraj nie przestało padać,tak nie przyjemnie.teskni mi się za polska złocista jesienia:)
Baśka gratulacja,wszystko wygląda na dopięte na ostatni guzik.

a u nas chorobowo, Julka ma tak wielkiego migdała że prawie w gardle się nie mieści o 17 wizyta u lekarza bo raczej syrop z cebuli tu nie pomoze.

witam wszystkie mamy jedynaków:-) sama mam jedno dziecko i nie planuję kolejnego:no: wcześniej planowałam 2-kę ale niestety z biegiem czasu zmieniłam zdanie. Miałam ciężki poród (cc a potem po 2 tygodniach krwotok), ciągłe problemy z karmieniem piersią i naciski żeby się nie poddawać...nie chcę tego przechodzić jeszcze raz... mała jest kochana ale uważam że można być szczęśliwym małżeństwem z jednym dzieckiem... teraz chciałabym wreszcie znaleźć satysfakcjonującą pracę i pomyśleć trochę o sobie.. czy jestem aż taką egoistką?? mąż nalega na 2-gie i grozi że się ze mna rozwiedzie jeśli się nie zdecyduję:-( już nie wiem jakich argumentów używać bo mąż nie odpuszcza a ja mam dosyć takiej presji...pozdrawiam
kwietniówka 2012

czesc dziewczyny
Agnieszka fajna ta torba ,na pewno wygodnie bedzie się ją nosić(i tego Ci życzę), a na prawdę jest pojemna bo na taką wyglada?
Lena u mnie od wczoraj nie przestało padać,tak nie przyjemnie.teskni mi się za polska złocista jesienia:)
Baśka gratulacja,wszystko wygląda na dopięte na ostatni guzik.

a u nas chorobowo, Julka ma tak wielkiego migdała że prawie w gardle się nie mieści o 17 wizyta u lekarza bo raczej syrop z cebuli tu nie pomoze.

A fakt widzę, że Ty w Anglii mieszkasz;)brrrrr na sama myśl mam kalosze pełne wody:)

Witam!:-)
Fanta20062 uff powrocilas do nauki...gratuluje i powodzenia:tak:w kacu jak masz mozliwosc to dobrze zrobilas,napewno nie bedziesz zalowala,nawet jak to sie mowi trudno z praca bedzie,ale satysfakcja jakas jest i oczywiscie teraz cos dla siebie zrobisz,oderwiesz sie od codziennosci;-)
a czy mi sie marzy synek?hm jak to sie mowi oby bylo zdrowe jutro mam usg,zobaczymy...
mamuska24 jak Julka juz rozumie o co chodzi w calowaniu?na takie reakcje to napewno rozmowa,rozmowa...juz jest na tyle doza,ze zrozumie...
ale jak w grupie sami chlopcy to dopiero bedziesz miala chlopczyce w domu,samo przebywanie w takiej grupie to juz nauka wszystkiego co robia chlopcy...Dziwne,ze tak w ogole jest...dla mnie powinny byc mieszane grupy...
a jak zdrowie?
Baska28 super,ze macie takie fajne mieszkanie i szybkiej,bezproblemowej przeprowadzki zycze...
slub tez pozytywna decyzja:-)w tym roku to juz wam niewiele pozostaje teraz dwa miesiace,no chyba ze listopad odpada,to taki smutny miesiac,ewentualnie w grudniu swieta,sylweter...
agnieszka.kk torba fajna,ja tez ostatnio zakupilam sobie doza torbe coby wiecej zmiescic w niej,bo mialam taka malutka,na portfel i tel.:-p
yoanka83 witaj!wspolczuje przezyc.ale moze jeszcze z czasem zapomnisz i zdecydujesz sie...nie zawsze musi byc tak samo...kazda ciaza jak i porod jest inny...
Edysiek hop,hop cos ostatnio cie nie widac?chyba wszystkie jak sie zimno zrobi powrocimy do pisania...
Felidae a u ciebie co slychac?robilas przeziernosc...?usg?czy tez krew?ja mialam obydwa.
u nas narazie sloneczko,fajnie,ale czasami sa dni gdzie czuc dobrze jesienia:-pwczoraj sobie posprzatalam,podlogi pomylam,az myslalam ze nogi z tylka mi wyjda:-pjak sie polozylam wszystkie kosci mnie bolaly a malenstwo zaczelo sobie fikac...dzisiaj pranie i wolne odpoczywam sobie.Jutro jade do szpitala wiec zajrze do sklepu za jakimis getrami sie rozejrze...coby wygodnie bylo...;-)

reklama
Cześć dziewczyny

Zyta ja małej torebki do pracy nie mogłabym mieć :no: za dużo jedzenia biorę ze sobą :-D
mamuśka tak ta torba jest pojemna i to bardzo i dlatego ją kupiłam abym mogła dużo jedzonka tam zmieścić :-DZdrówka życzę!
Lena u nas też jesiennie,zimno już ale mi to nawet odpowiada :tak:
Basia dzięki:)

Edysiek,Felidae i reszta gdzie jesteście???

A ja siedzę jak na szpilkach i czekam na zakończenie aukcji,jeszcze nie cała godzina została...
unhappy.gif

Do góry