reklama
Edysiek
odkrywca
Lenka udanego wypoczynku :-)
Jeszcze troszkę i rozpocznie się weekend
Cieszę się i nie moge się doczekać, a to chyba dlatego że to ostatni taki długi relaksik w tym roku.
Będziemy biwakować
i łapać rybki
mam nadzieję na jakiś okaz
W końcu bedę miała czas poczytać
i jak pogoda pozwoli

Nie obędzie się bez
albo wieczorem jakieś 
W czwartek bedziemy świętować
nasza rocznicę

juuupi
Jeszcze troszkę i rozpocznie się weekend

Cieszę się i nie moge się doczekać, a to chyba dlatego że to ostatni taki długi relaksik w tym roku.
Będziemy biwakować

i łapać rybki

W końcu bedę miała czas poczytać

i jak pogoda pozwoli

Nie obędzie się bez

W czwartek bedziemy świętować

juuupi
hi hi sie wakacjujecie :-)
a ja pracuje...zastanawiam się czy urlop od 3 września brać cały jaki mam wypisany czy zostawić sobie troszkę na wszelki wypadek...Jejku wiecie co mam gonitwę myśli, ja się nie nadaję na dwoje...kurcze mam nadzieje że misiek trochę dojrzeje przez te 9 m-cy...bo teraz jeszcze potrafi normalnie na łopatki powalić, niby taki duzy a jeszcze taki mały i kochany....może USG pozwoli mi jakoś przywiązać do groszka w brzuchu :| eh
Miłego weekendu...
a ja pracuje...zastanawiam się czy urlop od 3 września brać cały jaki mam wypisany czy zostawić sobie troszkę na wszelki wypadek...Jejku wiecie co mam gonitwę myśli, ja się nie nadaję na dwoje...kurcze mam nadzieje że misiek trochę dojrzeje przez te 9 m-cy...bo teraz jeszcze potrafi normalnie na łopatki powalić, niby taki duzy a jeszcze taki mały i kochany....może USG pozwoli mi jakoś przywiązać do groszka w brzuchu :| eh
Miłego weekendu...
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Cześć dziewczyny
Felidae Ty kochana jesteś w ciąży?
Edysiek widzę że weekend zaplanowany i fajnie,super macie
Lena brawo!
Zyta fajnie że jesteś i zaglądasz
Felidae Ty kochana jesteś w ciąży?
Edysiek widzę że weekend zaplanowany i fajnie,super macie
Lena brawo!
Zyta fajnie że jesteś i zaglądasz
Z
zyta
Gość
czesc dziewczyny!
my wczoraj nad morzem,dzisiaj opadam z sil,goraco i len sie wlaczyl,chociaz tak mam od samego poczatku
do tego wysypalo mnie na dolnej wrdze,ze nie moge jesc,ba nawet napic sie nie jest wygodnie,bol niesamowity,i nie wiem czym by to zlikwidowac?
lenaDTR my tez jakos tak na dwa latka,zesmy sie odpieluchowaly,gratuluje waszego sukcesu;-)milego odpoczynku
Felidae hm u mnie to samo
:-)no ale coz tyle lat razem,bez dodatkowej osobki,trudno sie dziwic,nasze pierworodne zawsze beda jedynakami
ja zeczywiscie po usg troszke juz inaczej potrze na cala sytuacje,ale ogolnie swiat do gory nogami

agnieszka.kk a wy...,juz doszlas do siebie po pobycie w Polsce?ja jak wracam to dwa miesiace musi minac,zebym sie zaklimatyzowala;-)
mamuska24 co u was?
Edysiek wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy,oby tak przez cale zycie do kaca razem
milego biwakowania.
my wczoraj nad morzem,dzisiaj opadam z sil,goraco i len sie wlaczyl,chociaz tak mam od samego poczatku

lenaDTR my tez jakos tak na dwa latka,zesmy sie odpieluchowaly,gratuluje waszego sukcesu;-)milego odpoczynku

Felidae hm u mnie to samo

agnieszka.kk a wy...,juz doszlas do siebie po pobycie w Polsce?ja jak wracam to dwa miesiace musi minac,zebym sie zaklimatyzowala;-)
mamuska24 co u was?
Edysiek wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy,oby tak przez cale zycie do kaca razem

Zyta woda utleniona, mi jak wysypało to czekalam tydzień na receptę (u brytyjskiego lekarza) a to sie rozsiewało więc potraktowałam to woda utlenioną, do momentu wykupienia recepty pozbyłam się ,,tego,,.
a co u nas ? to własciwie za szczęsliwa z powrotu nie jestem- dobrze mi było u mamy:-(, a tak powrót do obowiazków,sprzatania itp czas beztroski sie skończył.
a ja dochodzę do wniosku że na prawdę nie nawidze tego Londynu i tych zapatrzonych w siebie ludzi
.
pokoik Julki prawie gotowy tylko czekam na łózko a teraz szukam pomysłu na moja sypialnię tzn tapete kupiłam ,firankę ale nie wiem jakie meble żeby nie było za ciasno bo pokoik raczej jest mały.
Lena gratulacje odpieluchowania, juz teraz bedzie z górki (chociaz wpadki się zdarzają to przynajmniej zaoszczędzisz na pampkach).
Edysiek Wszystkiego naj z okazjii rocznicy, samych pieknych chwil życzę!!!
a co u nas ? to własciwie za szczęsliwa z powrotu nie jestem- dobrze mi było u mamy:-(, a tak powrót do obowiazków,sprzatania itp czas beztroski sie skończył.
a ja dochodzę do wniosku że na prawdę nie nawidze tego Londynu i tych zapatrzonych w siebie ludzi

pokoik Julki prawie gotowy tylko czekam na łózko a teraz szukam pomysłu na moja sypialnię tzn tapete kupiłam ,firankę ale nie wiem jakie meble żeby nie było za ciasno bo pokoik raczej jest mały.
Lena gratulacje odpieluchowania, juz teraz bedzie z górki (chociaz wpadki się zdarzają to przynajmniej zaoszczędzisz na pampkach).
Edysiek Wszystkiego naj z okazjii rocznicy, samych pieknych chwil życzę!!!
agnieszka.kk
Witajcie
Felidae to ogromne GRATULACJE kochana
zdrowych 9 miesięcy życzę
Zyta tak doszłam już do normalności życia w UK.Powroty zawsze są trudne ale na razie nasze życie jest w Anglii.
mamuśka negatywnie mówisz o Londynie i powrocie ale to normalne.Jak już się wróci i zacznie funkcjonować to z reguły zdanie się zmienia.A my myśleliście o powrocie do Polski?
U mnie ostatnio dużo się dzieje...czasu brakuje,obowiązki domowe i rodzinne,praca pochłaniają mi wiele czasu.
Miłego weekendu dziewczyny
Felidae to ogromne GRATULACJE kochana

Zyta tak doszłam już do normalności życia w UK.Powroty zawsze są trudne ale na razie nasze życie jest w Anglii.
mamuśka negatywnie mówisz o Londynie i powrocie ale to normalne.Jak już się wróci i zacznie funkcjonować to z reguły zdanie się zmienia.A my myśleliście o powrocie do Polski?
U mnie ostatnio dużo się dzieje...czasu brakuje,obowiązki domowe i rodzinne,praca pochłaniają mi wiele czasu.
Miłego weekendu dziewczyny
Aga no niestety o powrocie to chyba tylko ja myślę :-( bo mój małż to nawet na urlop lub chociaz na tydzien nie chce tam jechać.więc to chyba dlatego mam zły humor odkąd wróciłam z PL, bo raczej wyboru nie mamy a mieszkanie w Polsce to chyba odległe marzenie.
u nas pogoda piękna ,słonko świeci a my po spacerku,teraz obiadu się czepiłam i jakos dzień fajnie mi (tzn szybko)leci.
u nas pogoda piękna ,słonko świeci a my po spacerku,teraz obiadu się czepiłam i jakos dzień fajnie mi (tzn szybko)leci.
reklama
agnieszka.kk
Helooo
Na początek pochwalę się iż piszę z nowego laptopa
W starym spaliła się karta i wszystko poszłooo
na szczęście wszystkie dane udało się odzyskać ufff...
Dzień nega aktywny i zabiegany.Zakupy udane i obiad na mieście skonsumowany
a poza tym ciepło jak cholera
mamuśka a jakie jest Twoje zdanie na temat powrotu do Pl?mąż bierze je pod uwagę?
Edysiek o matko i córko zapomniałam,wybacz!
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
Na początek pochwalę się iż piszę z nowego laptopa

Dzień nega aktywny i zabiegany.Zakupy udane i obiad na mieście skonsumowany

mamuśka a jakie jest Twoje zdanie na temat powrotu do Pl?mąż bierze je pod uwagę?
Edysiek o matko i córko zapomniałam,wybacz!
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy