reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

...Ja już siedzę sama :-(
Znalazłam zajęcie na dzisiejszy wieczór...będę sprzątać całą kuchnie,łącznie z myciem szafek na zewnątrz jak i w środku a jutro pojadę z mężem kupić nowe naczynia,później wybiorę coś z katalogu :tak:

Edysiek mnie zawsze każde nawet małe zmiany w domu bardzo cieszą.Wy pewnie zadowoleni z odświeżenia koloru?
Udanego wieczoru życzę!

Ciekawe dlaczego dziewczyny nie zaglądają na bb :-(

reklama
Agnieszka u nas to nie odświeżenie koloru, tylko remont całkowity. Najpierw nowe tynki, potem nowa podłoga wylana. Teraz trzeba pomalować i położyć panele. Mieszkamy w starym domu i wszystkie pomieszczenia tak remontowaliśmy, ale korytarz już jest niemal ostatni. I jeszcze taki pokój gospodarczy (graciarnia) nam został. I u Angeli w pokoju trzeba ściany zrobić i pomalować.
Już mam czasem dość tych remontów, ale jak się chce ładnie mieszkać to trzeba pocierpieć.

witam

widzęże temat remontów i sprzatania aktualny, ja po powrocie mam zamiar zmienić pokoik Julce tzn oddać jej naszą dużą sypialnię a my wezmiemy jaj mniejszą, bo nam własciwie do spania duzego pokoju nie trzeba a na jej graty mały jest za mały.
na razie przegladam pomysły na pokoje ale troszkę cięzko mi bedzie je wprowadzić w zycie bo w ,,angielskich,, pokojach cięzko jest wstawić meble,miejsca zwykle starcza na szafe i komodę.
malowanie odpada bo całkiem nie dawno było malowane więc muszę wszystko jakoś dobierac pod pomarańczowe ściany,chociaz uwazam że jesli pokoik bedzie kolorowy to ten pomarańcz jest odpowiedni do dzieciecego pokoju i duzo zachodu z tym nie bede miała.

moja córa już teskni za tatą i chyba za naszym mieszkaniem bo od dwóch dni cały czas mówi że chce do swojego domku,do taty i do kolezanek. a ja mogłabym tu zostać na stałe -uwielbiam być w domu no ale cóż trzeba wracać.

a co Zytą ze się nie pokazuje, Fantę widze na facebooku więc wiem co u niej ale Zytka jakoś zniknęła- ciekawe co tam z jej badaniami i ze zdrowiem. coś na zamkniętym pisała bo nawet nie zaglądałam?wiecie dziewczyny?

Cześć dziewczyny!

Aż trudno uwierzyć ale Ja dopiero wstałam
shocked.gif

Wczoraj około 22 niespodziewanie zadzwoniła koleżanka że wpadnie z wizytą (siedziałyśmy same w domach)wzięłyśmy taxi i pojechałyśmy do sklepu zaopatrzyć się w trunki
laugh.gif
i tak zabalowałyśmy że siedziałyśmy prawie do 5 rano
shocked.gif
Spałam około 5 godzin i teraz leczę kaca
dry.gif
fatalnie się czuję ehhh a mąż się ze mnie śmieje! a dziś jeszcze kino z nim
shocked2.gif

mamuśka to prawda że ciężko jest urządzić angielski pokój bo wydaje mi się że są jakieś nie wymiarowe :dry:
Też zastanawiam się dlaczego dziewczyny nie piszą,szkoda :-(
A co u was?
Miłej niedzieli!

witam dziewczyny ja mam dzis dzien wolny az nie mozliwe heheh dzis ma wpasc kolezanka z swoja siostra i jej synek moze pozbede sie troche ciuszków bo juz mi sie w szafie nie mieszcza a najwiecej jest rozm 62 i 68 matko kiedy to było :-D

Hejka!
Wpadłam się przywitać. Remont w toku, w końcu pieniążki dodatkowe przyszły, to i jest za co. Małż dziś rigipsy kładzie, by ściany wyrównać, to mam czas, by do Was zajrzeć :-). Do 16 ma urlop, wiec czasu mam nie wiele dla siebie.
Miłego i spokojnego dnia!

reklama
Witam :-)
Coś ostatnio nie miałam weny na pisanie, a i czasu mało.
Jak zwykle coś robię.
Zaraz biorę się za bułeczki drożdżowe, ciacho już rośnie :-)

Do góry