reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
ja tylko tak na chwilę wpadam się perzywitać

już jestem na ,,starych śmieciach,, wakacje szybko mi zleciały i z domku wyjeżdzać się nie chciało ,no ale co zrobić:-(.
w domu mam kupe roboty bo małz to raczej nie sprzatał tylko przed moim powrotem pozgartał z wierzchu żeby wyglądało na czysto, ale roboty mam kupe i jeszcze ten pokoik małej zaczynam robić więc czasu braknie na zaglądanie do was.

miłego weekendu!!!

Wpadłam życzyć wam udanego weekendu
yes2.gif

Pogoda u nas cudna więc jutro jedziemy na wycieczkę
happy.gif

Buziaki kochane!

fanta super że z remontem idzie do przodu:)
Edysiek jak bułeczki udały się?
mamuśka rozumiem cię doskonale,szybko przyzwyczaisz się ze ponownie jesteś w Uk:)
Lena mój avatarek to zdjęcie mojego autorstwa :tak:

Ostatnia edycja:
witam goraco!!!chetnie do was wysle sloneczko i ten upal:-)
dziewczyny nie pisalam bo jakos tak nie mam za bardzo weny do tego,podchodzilam do laptopa weszlam na bb ale do pisania jakos na nie:zawstydzona/y:sory...

u nas goraco,maz wlasnie ma wolne jutro wybieramy sie nad morze,troche wody...
dziewczyny napisalam na watku wiadomosc...;-)wiec jesli chcecie to zapraszam:happy:
Pozdrawiam wszystkie...

Witajcie dziewczyny!

Ja kompletnie nie miałam czasu w weekend na bb.
W sobotę byliśmy na wycieczce,zdjęcia są na fb jak chcecie obejrzeć
biggrin.gif

A dziś byliśmy u koleżanki zobaczyć synka,potem pojechaliśmy do kina a po seansie poszliśmy na kolację do restauracji i dopiero co wróciliśmy.Weekend bardzo aktywny,jestem zmęczona...także idę odpoczywać:)

Spokojnej nocy !

Hejka!
Wpadam kochane się przywitać, póki chłop szpachluje
wink2.gif
. taaak znów szpachluje, bo kolejną dziurę musiał wykłóć na gniazdko
dry.gif
. W piątek był u nas "fachowiec" z upc, bo wzięliśmy sobie szybszego neta + kanały HD więc dostaliśmy nowszy dekoder <ładniejszy i mniejszy dekoder, tamten był landara
dry.gif
> rachunek będzie droższy tylko o 20zł, a net będzie szybszy o 35mega
shocked.gif
biggrin.gif
. Więc się opłaca
yes2.gif
. Tak namiąchał, tak nakręcił i instalował, że jak tylko poszedł okazało się, że net nie działa i tak siedzieliśmy bez neta, bo jakieś przełączenia musieli tam u nich zrobić, a przez weekend nikt tego nie zrobi, bo nie pracują
unhappy.gif
, oprócz tego T musiał kabel dodatkowy kłaść więc i prąd na weekend został wyłączony
mad.gif
. Daliśmy radę z młodym
wink2.gif
, było wesoło, nowych rzeczy się nauczył, pobawił myszami
p.gif
wink2.gif
. Poszwędaliśmy się też więc spoko.
To tak w skrócie, co tam u mnie,aaa teraz GG mi nie chce działać
dry.gif
.
Uciekam, bo mnie woła majster
:-D:-D:-D:-p
Miłego dnia!

Witajcie!

Lena fajna pszczółka :-D:-D
Edysiek udanego wypadu na rybki:)
Fanta najważniejsze że remont idzie do przodu:)
Zyta przeczytałam na grupie wiadomość!Ty,ty,ty szczęściaro :tak: tylko dlaczego nas opuściłaś...;-(

U mnie wszystko ok ale jakoś czasu na wszystko brakuje...:-/
I właśnie puknął mi 9000 post :szok:
Miłego dnia wszystkim życzę!

reklama
witam!
agnieszka.kk wcale was nie opuscilam;-)ale jakos mi brak weny do pisania,musialam sie tez oswoic z nowa sytuacja:-pna poczatku byl wielki szok:szok::-Dniespodzianka,ze tak szybko sie udalo...:rofl2:

dziewczyny bardzo wam dziekuje,za mile slowa:tak:

u nas goraco,maz ma wolne,wiec troche jezdzimy nad morze,troche robimy porzadki w domu,a te porzadki sa dosc,dosc.Zbuzylismy kominek i m bedzie wstawial piecyk a do tego wszystkie kaloryfery podlaczymy,coby cieplo bylo;-)bo tak kominek ogrzewal tylko jedno pomieszczenie,plus jak drzwi otwozylismy to cieplo troche wpadalo do pokoju i lazienki,a reszta zimna,a glowne cieplo bylo tylko podlaczone pod gaz,hmm wiadomo jak takie cos grzeje i ile kosztuje.Mieszkanie jest troche wysokie,wiec...,a potem malowanie.Po takim dniu jestem doslownie tak zmeczona,ze tylko o spaniu marze:-)

dobrze zmykam obiad szykowc,a jutro wybieramy sie nad morze,corka szczesliwa...:tak:

Pozdrawiam was kochane i do pisania...

Do góry