reklama
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
No i sprawa wątróbki została wyjaśniona
;-).
Agniszka, dzięki za informacje. Oby ta również przebiegła bez problemowo i szybko. Widzę, że masz "wenę" na sprzątanie. Ja dziś <tak jak i wczoraj
> cierpię na lenia. Robię to co muszę i nic po za tym w week wykorzystam chłopa do sprzątania :-) co by mu się nie nudziło ;-)

Agniszka, dzięki za informacje. Oby ta również przebiegła bez problemowo i szybko. Widzę, że masz "wenę" na sprzątanie. Ja dziś <tak jak i wczoraj

agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
hej mamuśkaAgnieszka Morrisons ma watróbkę! ale czasem trzeba sie jej naszukać![]()
ooo proszę nie wiedziałam...
tylko ze ja w Market Harborough nie mam Morrisona
Fanta ja mam chyba nawyk sprzątania,muszę co dziennie coś zrobić bo inaczej myślę że zarastam brudemAgniszka, dzięki za informacje. Oby ta również przebiegła bez problemowo i szybko. Widzę, że masz "wenę" na sprzątanie. Ja dziś <tak jak i wczoraj> cierpię na lenia. Robię to co muszę i nic po za tym w week wykorzystam chłopa do sprzątania :-) co by mu się nie nudziło ;-)

fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Ja się oduczam codziennego sprzątania
. Wolę porobić coś dla siebie niż sprzątać. Kiedyś codziennie wycierałam podłogi, co dwa dni odkurzałam i ścierałam kurze. Życie nie polega na codziennym sprzątaniu, mąż mi zabronił 
. Więc jestem na odwyku 

Nie ma co, dom to nie skansen

;-).

Nie ma co, dom to nie skansen

Fanta gratuluje siostrze nowej pracy!!
Aguśka przykro ze nie masz Morrisona, musisz w takim razie najesc się watróbki w polsce(tak na zaś):-)
co do sprzatania ja robię to codziennie,czasem tylko zrobię sobie wolne ale juz mi to w nawyk weszło ze małej robię sniadanko a ja zabieram się za porządki żeby mieć czysto przez cały dzień. więc odkurzanie,wycieranie kurzów u mnie codziennie. ale moja ma alergię na roztocza więc to tak jakby dla niej ,chociaz i ja nie usiedzę jak wiem że mam gdzieś nie posprzątane. moja mama na mnie wrzeszczy jak do niej przyjeżdżam bo ją to denerwuje że codziennie sprzatam i mi mówi że dom jest do mieszkania nie do sprzatania.ale ja już tak mam.
Aguśka przykro ze nie masz Morrisona, musisz w takim razie najesc się watróbki w polsce(tak na zaś):-)
co do sprzatania ja robię to codziennie,czasem tylko zrobię sobie wolne ale juz mi to w nawyk weszło ze małej robię sniadanko a ja zabieram się za porządki żeby mieć czysto przez cały dzień. więc odkurzanie,wycieranie kurzów u mnie codziennie. ale moja ma alergię na roztocza więc to tak jakby dla niej ,chociaz i ja nie usiedzę jak wiem że mam gdzieś nie posprzątane. moja mama na mnie wrzeszczy jak do niej przyjeżdżam bo ją to denerwuje że codziennie sprzatam i mi mówi że dom jest do mieszkania nie do sprzatania.ale ja już tak mam.

agnieszka.kk
Fanta Ja niestety muszę sprzątać codziennie(odkurzam dół i ścieram kurze) a w między czasie pranie,gotowanie itd.
Raz w tygodniu odkurzam cały dom.
Oprócz pracy staram się mieć czas dla siebie i rodziny.Czasami doba dla mnie za krótka ale takie życie
mamuśka Ty widzę tak jak Ja
Ja zawsze sprzątam z rana aby potem mieć wolne.
Mój mąż się śmieje że dom to nie muzeum
ale zawsze po cichu mi powtarza że ładnie,czysto w domu jest 
Raz w tygodniu odkurzam cały dom.
Oprócz pracy staram się mieć czas dla siebie i rodziny.Czasami doba dla mnie za krótka ale takie życie

mamuśka Ty widzę tak jak Ja

Ja zawsze sprzątam z rana aby potem mieć wolne.
Mój mąż się śmieje że dom to nie muzeum

a ja z moja mamą na odwrót, łazienka i wc muszę mieć na błysk, kuchnie o ile nikt inny mi się po niej nie pęta też lubie :-) miec czystą a nie zawaloną jak zostawia ją po sobie mój M...za to ciuchy mam wszędzie, powinny mieć nózki i same wchodzić ładnie do szafek :-)
Edysiek
odkrywca
Ja też mam fioła na punkcie sprzątania, no ale ile można sprzątać
Zimą sprzątam, bo nie mam nic do roboty, a latem mam wrażenie że dom mi zarasta, bo ciągle na ogrodzie siedzę a w weekendy nas nie ma.

agnieszka.kk
Dziewczyny tak niestety jest...chciał nie chciał o czystość trzeba dbać 
Właśnie wróciłam z pracy,wykąpana jem lody
Jutro piątek jeeeee
dobranoc!

Właśnie wróciłam z pracy,wykąpana jem lody

Jutro piątek jeeeee

reklama
Edysiek
odkrywca
Dziewczyny ja jadę na co weekendowe rybki :-) Na razie jedziemy we dwie, K. do nas dojedzie wieczorem.
Duchota u nas straszna, jak tylko będę nad wodą do od razu idę pływać
Odezwę się pewnie w niedzielę. Miłego weekendu :-)
Duchota u nas straszna, jak tylko będę nad wodą do od razu idę pływać

Odezwę się pewnie w niedzielę. Miłego weekendu :-)