reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
...no i mamy weekend :-D
I'm very happy!!!

Edysiek udanych połowów :tak:
Felidae miłego dnia na działce życzę :tak:

My jutro tzn.dziś :-D poza domem,jedziemy do brata M zażegnać wszystkie złe pojedynki,zobaczymy jak przebiegnie spotkanie i co z tego wyjdzie :evil:

Miłej soboty!

witam dziewczynki wczoraj miałam impreze w pracy ojj działo sie działo także jak wyszłam z domu rano tak wrociłam przed 22 maz wsciekły pomimo ze wiedział ze wróce pozno, jutro wybieramy sie na basen troche sie ochłodzic bo juz nie można normalnie funkcjonować

Witajcie!

Wczoraj cały dzień poza domem,wszystko przebiegło w jak najlepszym porządku,konflikt zażegnany i zaczynamy wszystko od nowa
yes2.gif

...a my zdecydowaliśmy się na kupno nowego,całkiem większego roweru dla synka,promocje były więc nie odpuściliśmy
laugh.gif

Później wkleję wam zdjęcie.

Miłej niedzieli!

Hej dziewczyny,

wybaczcie, że nie pisalam, ale byliśmy na weekend u znajomych, ale było fajnie!:-) Mam nadzieję, że Wam również milo minął weekend!
Jutro na 9 idę do pracy, trzymajcie za mnie kciuki :)

dobrej nocy i miłego poniedzialku!!

Witam :-)
Wyjazd się udał, choć bez burzy się nie obyło. Ale to tylko 1 w nocy przeszła, więc ok ;-)
A dzisiaj zawożę Angele do moich rodziców, chyba do piątku będzie jak będzie chciała. A niech sobie posiedzi dziecko trochę w mieście :-p
Aneta powodzenia

Zyta ???

Witajcie dziewczyny!

Piszę do was z ogromną prośbą!
Biorę udział w konkursie fotograficznym i potrzebuję waszych głosów lecz niestety głosować można tylko i wyłącznie poprzez wysłanie smsa o treści GI. FWW. 6 na numer 7148 koszt smsa to 1,23zł.
Bardzo proszę choć o jeden głosik
yes2.gif

Agnieszko przykro mi ale mój smsik nie poszedł, mozna tylko wysyłać z polskiej karty, angielskich operatorów nie biorą pod uwagę:-(

reklama
Hej hej :)

no muszę przyznać szczerze, że było dziś całkiem przyjemnie w pracy :) także dziękuję za kciuki - pomogły :) K z Leną też dali sobie pięknie radę:tak: byliśmy dziś z maluchą na basenie z okazji jej pół roku :) podobało się jej bardzo więc będziemy praktykować!:tak: Niech chociaż dziecko pływa skoro matka nie potrafi :-D:-D

miłego wieczorka :-)

Do góry