reklama
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
...no i mamy weekend 
I'm very happy!!!
Edysiek udanych połowów
Felidae miłego dnia na działce życzę
My jutro tzn.dziś
poza domem,jedziemy do brata M zażegnać wszystkie złe pojedynki,zobaczymy jak przebiegnie spotkanie i co z tego wyjdzie 
Miłej soboty!

I'm very happy!!!
Edysiek udanych połowów

Felidae miłego dnia na działce życzę

My jutro tzn.dziś

Miłej soboty!
89gwiazdeczka89
Fanka BB :)
witam dziewczynki wczoraj miałam impreze w pracy ojj działo sie działo także jak wyszłam z domu rano tak wrociłam przed 22 maz wsciekły pomimo ze wiedział ze wróce pozno, jutro wybieramy sie na basen troche sie ochłodzic bo juz nie można normalnie funkcjonować
agnieszka.kk
Witajcie!
Wczoraj cały dzień poza domem,wszystko przebiegło w jak najlepszym porządku,konflikt zażegnany i zaczynamy wszystko od nowa
...a my zdecydowaliśmy się na kupno nowego,całkiem większego roweru dla synka,promocje były więc nie odpuściliśmy
Później wkleję wam zdjęcie.
Miłej niedzieli!
Wczoraj cały dzień poza domem,wszystko przebiegło w jak najlepszym porządku,konflikt zażegnany i zaczynamy wszystko od nowa

...a my zdecydowaliśmy się na kupno nowego,całkiem większego roweru dla synka,promocje były więc nie odpuściliśmy

Później wkleję wam zdjęcie.
Miłej niedzieli!
Hej dziewczyny,
wybaczcie, że nie pisalam, ale byliśmy na weekend u znajomych, ale było fajnie!:-) Mam nadzieję, że Wam również milo minął weekend!
Jutro na 9 idę do pracy, trzymajcie za mnie kciuki
dobrej nocy i miłego poniedzialku!!
wybaczcie, że nie pisalam, ale byliśmy na weekend u znajomych, ale było fajnie!:-) Mam nadzieję, że Wam również milo minął weekend!
Jutro na 9 idę do pracy, trzymajcie za mnie kciuki
dobrej nocy i miłego poniedzialku!!
agnieszka.kk
Aneta kciuki zaciśnięte.Powodzenia!!
:-)
:-)
Edysiek
odkrywca
Witam :-)
Wyjazd się udał, choć bez burzy się nie obyło. Ale to tylko 1 w nocy przeszła, więc ok ;-)
A dzisiaj zawożę Angele do moich rodziców, chyba do piątku będzie jak będzie chciała. A niech sobie posiedzi dziecko trochę w mieście
Aneta powodzenia
Zyta ???
Wyjazd się udał, choć bez burzy się nie obyło. Ale to tylko 1 w nocy przeszła, więc ok ;-)
A dzisiaj zawożę Angele do moich rodziców, chyba do piątku będzie jak będzie chciała. A niech sobie posiedzi dziecko trochę w mieście

Aneta powodzenia
Zyta ???
agnieszka.kk
Witajcie dziewczyny!
Piszę do was z ogromną prośbą!
Biorę udział w konkursie fotograficznym i potrzebuję waszych głosów lecz niestety głosować można tylko i wyłącznie poprzez wysłanie smsa o treści GI. FWW. 6 na numer 7148 koszt smsa to 1,23zł.
Bardzo proszę choć o jeden głosik
Piszę do was z ogromną prośbą!
Biorę udział w konkursie fotograficznym i potrzebuję waszych głosów lecz niestety głosować można tylko i wyłącznie poprzez wysłanie smsa o treści GI. FWW. 6 na numer 7148 koszt smsa to 1,23zł.
Bardzo proszę choć o jeden głosik

reklama
Hej hej 
no muszę przyznać szczerze, że było dziś całkiem przyjemnie w pracy
także dziękuję za kciuki - pomogły
K z Leną też dali sobie pięknie radę
byliśmy dziś z maluchą na basenie z okazji jej pół roku
podobało się jej bardzo więc będziemy praktykować!
Niech chociaż dziecko pływa skoro matka nie potrafi 

miłego wieczorka :-)
no muszę przyznać szczerze, że było dziś całkiem przyjemnie w pracy

miłego wieczorka :-)