reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

zazdroszczę :-) Nam się nie udało bo od 4 m-ca zaczęły iść zęby co wiązało się z biegunkami :/...Fajnei że po powrocie do pracy było ok :-) i rodzinka dzielna dała rade :-)
Edysiek, ja bym chyba uciekał z namiotu w burze :| ...
Agnieszka smesik zaraz poślę :-)
Zytka wakacjuje ??? jak w weekend będzie ok to idziemy na morskie oko :-) Basen przy hali Orbita robi bilety w weekend droższe bilety :-( a szkoda, bo tam moja mama ma baaardzo blisko i przychodziła, siedziała sobie na leżaczku czasem poszła pochodzić po wodzie, ale mogłyśmy się wymieniać żeby ktoś był ciągle przy rzeczach :-) niby staram sie nie brać nic wartościowego, ale zawsze jest ryzyko. no ale płacić 5 zł więcej :|...o nie....P.S. ja też nie pływata :-)

reklama
Witajcie!

Agnieszko przykro mi ale mój smsik nie poszedł, mozna tylko wysyłać z polskiej karty, angielskich operatorów nie biorą pod uwagę:-(
mamuśka dzięki wielkie za dobre chęci :tak:
Ja też próbowałam wysłać z angielskiego i niestety nie da się :-(
mimo wszystko dziękuję Ci!

Lena Ty jagodziaro :-D 3 litry ładnie :tak:

Aneta wszystkiego dobrego z okazji pół roczku dla małej :tak:

Felidae dziękuję kochana za głosik :tak:
Jestem wdzięczna!

Edysiek właśnie dopiero doczytałam...ty w burzę siedziałaś w namiocie?? o matko i córko :szok: podziwiam!

Zyta halooo????

Zjadłam całą paczkę czipsów i idę spać :-D
Dobranoc!

Witajcie!

mamuśka dzięki wielkie za dobre chęci :tak:
Ja też próbowałam wysłać z angielskiego i niestety nie da się :-(
mimo wszystko dziękuję Ci!

Lena Ty jagodziaro :-D 3 litry ładnie :tak:

Aneta wszystkiego dobrego z okazji pół roczku dla małej :tak:

Felidae dziękuję kochana za głosik :tak:
Jestem wdzięczna!

Edysiek właśnie dopiero doczytałam...ty w burzę siedziałaś w namiocie?? o matko i córko :szok: podziwiam!

Zyta halooo????

Zjadłam całą paczkę czipsów i idę spać :-D
Dobranoc!
ja uwielbiam zbierac jagody grzyby zreszą też:-):-D:-D

Cześć dziewczyny!
Wpadłam się tylko przywitać, pogoda jest nieciekawa i przez to okropnie boli mnie głowa.
AnetaW, buziaki dla Lenki na pół roczku ;-).
Miłego dnia dziewczyny!

Witam :-)
Nam burza nie straszna, a byliśmy w takim miejscu, że dookoła było osłonięte i nawet bardzo nie wiało. A poza tym jakieś 5 km obok stoi ze 30 wiatraków (po niemieckiej stronie) i jakby co to one ściągają pioruny.

Aneta fajnie, że powrót do pracy był udany.
Agnieszka zagłosowane

A ja kocham pływać i jak widzę wodę to nie odpuszczę, lubię pływać tam gdzie głęboko i na długie dystanse. Dlatego też lubię na rybki jeździć, w weekend wypływałam się za wszystkie czasy :tak:.

Fanta a siostra pracuje ?

Ale cisza w domu, dziecka nie mam i spałam dzisiaj prawie do 9 :szok: Z tym, że w nocy burza mnie 2 razy obudziła i mąż też ;-)

Właśnie sobie włosy farbuję, namiętny ciepły kasztan - pianka z Loreala, jak ktoś ma długie włosy i sam w domu farbuje to polecam, bo jest bardzo wydajna i łatwo się nakłada.

Edysiu, dziś poszła pierwszy dzień do pracy. Ma przez dwa miesiące pracować na umowę zlecenie, a jak się spisze, to będzie pracowała dalej. Póki co od 7 do 20, stawka 6zł za godzinę. Jak dla mnie to, takie wykorzystywanie ale póki co nic lepszego nie ma niż praca w realu. Czekamy na efekty końcowe farbowania :-).

witam
ja tez dzisiaj pospałam,właśnie wstałyśmy i jakoś dobudzić się nie moge.

dziewczyny załozyłam facebooka ale nie moge znaleźć w postach adresów do was więc proszę o jakies namiarki albo wy wyszukajcie mnie (Natalia Kusz)

ja już zaczynam powoli swirować w czwartek wylatuje do domku ,do tej pory starałam się nie myśleć ale to coraz bliżej więc już się nie da.

Fanta faktycznie ta stawka godzinowa dla siostry to jakaś porażka, kurcze nawet zarobić nie dadza.ale dobrze że coś w ogóle znalazła.

Edysiek ja do wody wchodzę jak wiem że mam pod sobą dno, nie wejdę jak go nie czuję albo zaraz wracam gdzie jest bezpieczniej. ja tak jak Felidae niepływająca a na dodatek strachliwa strasznie jestem. tej burzy pod namiotem tez bym chyba nie przezyła-siąść i płakac to w moim przypadku trafne stwierdzenie.

Aneta pewnie te pół roczku zleciało Ci szybko, zdróweczka dla malutkiej i wszysrkiego dobrego.

Agnieszka kiedy ty lecisz? do polski bo mi umknęło?

miłego dzionka dziewczyny

ja muszę leciec ogarnąć dom i chyba powoli się pakować a poza tym małż zażyczył sobie żebym mu bigosu nagotowała,więc dzisiaj chyba spędzę dzień w kuchni.:-(

ja uwielbiam zbierac jagody grzyby zreszą też:-):-D:-D
lena to masz fajne hobby :tak::-D

Wpadłam się tylko przywitać, pogoda jest nieciekawa i przez to okropnie boli mnie głowa.
Fanta oby ból głowy szybko minął :tak:
Agnieszka zagłosowane
Edysiek dziękuję :tak::-)
ooo nowy kolorek włosów,super,czekam na zdjęcie koniecznie :tak:

Edysiu, dziś poszła pierwszy dzień do pracy. Ma przez dwa miesiące pracować na umowę zlecenie, a jak się spisze, to będzie pracowała dalej. Póki co od 7 do 20, stawka 6zł za godzinę. Jak dla mnie to, takie wykorzystywanie ale póki co nic lepszego nie ma niż praca w realu. Czekamy na efekty końcowe farbowania :-).
Fanta lepsza taka praca dla siostry niż siedzienie w domu ale i tak psie pieniądze a rypać trzeba cały dzień ehhh masamra.
Wytrwałości dla siostry życzę :tak:
Agnieszka kiedy ty lecisz? do polski bo mi umknęło?
mamuśka my jedziemy autem za tydzień:)

Dziękuję jeszcze raz za oddane głosy!
Uciekam pomidorową robić bo mąż sobie zażyczył ehhh:)
Miłego dnia kochane!!

reklama
Fanta no niestety w Pl tak jest, ale dobrze że ma pracę.
Mamuśka Edyta Frontczak | Facebook
ale jak będziesz w Pl to będziesz z nami pisać

Kolor wyszedł super. A do tego ta pianka jest bardzo wydajna, ja mam długie włosy a i tak było jej za dużo. Fajnie się nakłada i włosy są po niej błyszczące i mięciutkie, więc polecam.
Zdjęcie na grupie.

Do góry