reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
Lena STO LAT dla córci :-)
A i nie pochwaliłam się - kupiłam sobie strój kąpielowy
yes2.gif
w końcu
laugh.gif

A najlepsze jest to, że jak byłam u bratowej to dała mi swój strój - wcale nie noszony - bo jest na nią za mały ( i na moja bratanicę też
shocked.gif
) a na mnie akurat. I teraz mam 2 nowe stroje
laugh.gif

I jeszcze dała mi kilka par spodni - długie jeansy, 3 pary rybaczek jeansowych, 1 takie do kolan i jedne rybaczki bojówki. Wszystkie oryginalne, bo siostra jej wysyła z Ameryki. Na nią za małe - a na mnie jak ulał
biggrin.gif
Ale byłam happy
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

1 strój kupiłam, 2 dostałam

Witajcie dziewczyny!

Dziękuję za zaproszenie do grupy,nie spodziewałam się,miło :-)

Edysiek fajne te stroje,ten pierwszy bardzo mi się podoba :tak:Mój styl!
Rozumiem Twoją radość z ciuchów,kobiety uwielbiają łaszki :-D Super!

A co u was?

Mój synek jedzie dziś na wycieczkę,szczęśliwy bardzo,niedługo koniec szkoły i mój pięciolatek rozpocznie od września drugą klasę,jestem taka dumna :tak::-D

Edysiek jak ja Ci zazdroszczę :-) uwielbiam takie prezenty, bo nienawidzę zakupów :-)
Agnieszka ha ha do drugiej klasy :-) wow mój dopiero do zerówki, a o szkoły wojna w PL :-) he he he ale różnice, co robią pięciolatku u Was w szkołach ?
Lenka:-) 10:30...hmmm byłam w połowie roboty i na granicy wybuchu :-) ( mam nerwa przed @) a w pracy jednak skutecznie potrafią mi podnieść ciśnienie, ale upuszczałam pary warcząc pod nosem :-) Chyba zamontuję kamery potajemnie w pracy bo wpadnę w manię prześladowczą :p ha ha ha

Lenka ale że domek dla małej ????
mój to się w namiocie bawił :-) taki, rozkładany baldachim, też miał...
teściowa szaleje na działce, jak M z teściem wreszcie rozwalili pseudo szklarnie ( no strach był, że sie dziecko potnie w zabawie bo wszędzie przez to coś było pełno szkła) i mówiłam jej żeby koło domku zostawiła miejsce taki kwadrat na basenik i zabawki to trawę posieję. Zachodzimy na działkę....i ? i po ptakach, wszędzie coś rośnie, tam gdzie miało byc miejsce dla dziecka rosną śmierdziuszki inne roślinki mniej potrzebne :[ więc machnęłam ręka i niech se robi młody co chce, skoro mu miejsca nie zostawili to niech kopie w warzywach :/

Agnieszka ha ha do drugiej klasy :-) wow mój dopiero do zerówki, a o szkoły wojna w PL :-) he he he ale różnice, co robią pięciolatku u Was w szkołach ?

W UK jest inne prawo niż w PL.
Alan poszedł do szkoły gdy miał 4 lata i 9 miesięcy,niestety nie mógł poczekać roku bo rocznikowo by nie pasował więc innego wyjścia nie było lecz powiem Ci szczerze że z początku byłam przerażona ale gdy tylko zobaczyłam jak świetnie sobie radzi to duma mnie rozpiera na wszystkie strony :tak::happy2:
Co robią w szkolę??uczą się kochana:-D w pierwszej klasie nie siedzą w ławkach jeszcze.Klasy zrobione są coś w stylu pokoju w przedszkolu,mają zabawki ale oczywiście tylko i wyłącznie naukowe,nie ma aut czy klocków do układania.
Uczą się pisać i czytać,liczyć w każdej postaci,uczą się piosenek i wierszy,robią wspaniałe prace plastyczne,jutro wkleję wam dwie ostatnie i zobaczycie same :-D jeżdżą na wycieczki i nawet co czwartek mają wf :tak:

A dlaczego w Pl wojna o szkoły?
Jak wygląda system w Pl?

Bry dziewczyny!
Wpadam się witam i znikam. Ostatnio siostra u mnie siedzi i szukamy pracy. Normalnie tragedia :no:. Była już na 5 rozmowach i zaniosła ponad 300 cv <włącznie z tymi aplikacjami przez internet>. Niestety w dalszym ciągu nic... Miłego i spokojnego dnia!

Fanta to na prawdę ciężko jest z ta pracą w Polsce:-( a ja namawiam małża do powrotu,ale on nie chce mieszkac w Polsce właśnie ze wzgl na pracę.

mi dzisiaj cięzko był0 zwlec się z łóżka no ale cóż,już jestem na nogach i popijam kawkę. mam nadzieję że pogoda dzisiaj bedzie ładna i julka troche wyszaleje się na dworze bo wczoraj niestety siedziała w domku-przez deszcz:baffled:.

uciekam troszkę mieszkanko ogarnąc
miłego dnia dziewczyny!

reklama
Część!
Fanta
jejku tragedia z pracą w Pl :-( mimo wszystko oby szybko siostrze się udało załapać gdziekolwiek już.
mamuśka mój M w ogólne nie chce wracać do Pl,Ja na razie z resztą też nie,przechodzą mnie myśli że w Pl to bieda jest...

Miłego dnia!
Ja zabiegana,robotę mam i do tego angielski coś słabo mi ostatnio idzie ehhh :dry:

Do góry