reklama
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witajcie!
Aneta dzięki
U nas ciągle pada,nawet na bbc jest artykuł że Anglię zalewa ale na szczęście daleko od nas!
Podobno jeszcze tydzień ma padać,potem ma być lato nooo zobaczymy!
Dziś spodziewam się koleżanki z mężem na kawkę mają wpaść,oczywiście jak nie urodzi bo na 22 miała termin
Miłej niedzieli!
Aneta dzięki
U nas ciągle pada,nawet na bbc jest artykuł że Anglię zalewa ale na szczęście daleko od nas!
Podobno jeszcze tydzień ma padać,potem ma być lato nooo zobaczymy!
Dziś spodziewam się koleżanki z mężem na kawkę mają wpaść,oczywiście jak nie urodzi bo na 22 miała termin

Miłej niedzieli!
My wczoraj cały dzień na działce...pozrywaliśmy wiśnie i na obiad zrobiliśmy szaszłyki
pycha....
TAK Misiek jak nie nasze dziecko uwielbia rybę, mięso wędliny, nie nawiedzi sera ( chociaz w przedszkolu, je. ALe tam maja lepszy
) z warzyw ogórek i pomidor ( choć to owoce), marchewka pietruszka, ziemniaki, seler powinny nie istnieć ha ha więc ma przemycane najczęściej w kotletach mielonych (więc jemy je baaardzo czesto)
Anetko, tak impreza jest powtarzana raz na miesiąc..:-) w multikinie i heliosie...i chyba nawet już w DCF ( stare kino warszawa)..Pokazują zawszę premierę jakiegoś filmu w tym miesiącu było : " Jak urodzić i nie zwariować" nawet śmieszne :-) normalnie gang tatusiów ha ha :-) Krostki na buzi hmmm...na brodzie mogą być od śliny ale na policzkach.. kurcze w pierwszych miesiącach mogły być hormony, teraz może coś z pożywienia nie lezy małej... może faktycznie mleko jej nie podchodzi...Aneta na pewno pisałaś skąd jesteś ale bij zabij haha nie pamiętam, super pediatra ( prywatna) jest w Oławie :-( ona ma tam przychodnie ale my bez auta więc nie mam już jak do niej jeździć. druga, super moje odkrycie na nfz w Kar-medzie Podlaska...
Agnieszka k.k nie mam takiej fotki:/ na zamkniętym jest mój link do FB
Fanta współczuje utraty pupila :-( trzeba by może brać od sprawdzonych hodowców o ze sklepów te zwierzaczki często są chore...:-( i tylko stres dla dzieci :-(

TAK Misiek jak nie nasze dziecko uwielbia rybę, mięso wędliny, nie nawiedzi sera ( chociaz w przedszkolu, je. ALe tam maja lepszy
Anetko, tak impreza jest powtarzana raz na miesiąc..:-) w multikinie i heliosie...i chyba nawet już w DCF ( stare kino warszawa)..Pokazują zawszę premierę jakiegoś filmu w tym miesiącu było : " Jak urodzić i nie zwariować" nawet śmieszne :-) normalnie gang tatusiów ha ha :-) Krostki na buzi hmmm...na brodzie mogą być od śliny ale na policzkach.. kurcze w pierwszych miesiącach mogły być hormony, teraz może coś z pożywienia nie lezy małej... może faktycznie mleko jej nie podchodzi...Aneta na pewno pisałaś skąd jesteś ale bij zabij haha nie pamiętam, super pediatra ( prywatna) jest w Oławie :-( ona ma tam przychodnie ale my bez auta więc nie mam już jak do niej jeździć. druga, super moje odkrycie na nfz w Kar-medzie Podlaska...
Agnieszka k.k nie mam takiej fotki:/ na zamkniętym jest mój link do FB
Fanta współczuje utraty pupila :-( trzeba by może brać od sprawdzonych hodowców o ze sklepów te zwierzaczki często są chore...:-( i tylko stres dla dzieci :-(
agnieszka.kk
Felidae Ja do zamkniętego nie należę więc linka nie znajdę.Agnieszka k.k nie mam takiej fotki:/ na zamkniętym jest mój link do FB
Spoko przeżyję hehe

Lena wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-)
Edysiek
odkrywca
Witam :-)
Nie odzywałam się bo nas nie było.
Tym razem pojechaliśmy do moich rodziców, miałam jechać sama z Angelą ale w końcu pojechaliśmy wszyscy.
A koniec końców trafiliśmy do mojego brata i tam nocowaliśmy. Fajnie było, bo dawno się nie widzieliśmy. Brat z bratową sa ode mnie 11 lat starsi, ale dobrze się rozumiemy. Siedzą sobie sami, bo ich córka (jedynaczka
) studiuje w Zielonej Górze.
Już jesteśmy w domku i właśnie zjedliśmy sobie pizzę na obiad i do tego zimne piwko :-)
A ciacho z jagodami juz się studzi.
Nie odzywałam się bo nas nie było.
Tym razem pojechaliśmy do moich rodziców, miałam jechać sama z Angelą ale w końcu pojechaliśmy wszyscy.
A koniec końców trafiliśmy do mojego brata i tam nocowaliśmy. Fajnie było, bo dawno się nie widzieliśmy. Brat z bratową sa ode mnie 11 lat starsi, ale dobrze się rozumiemy. Siedzą sobie sami, bo ich córka (jedynaczka

Już jesteśmy w domku i właśnie zjedliśmy sobie pizzę na obiad i do tego zimne piwko :-)
A ciacho z jagodami juz się studzi.
Hello,
miłej końcówki weekendu dla wszystkich :-)
Felidae, jestem ze Smolca
dzięki za info o lekarzach, zobaczę jak to dalej będzie wyglądać, bo dziś np nie ma żadnej krosteczki... a na kino będę musiała kiedyś namówić jedną z niewielu znajomych tutaj, cała reszta została za granicą albo w rodzinnym mieście 
Edysiek ciasto z jagodami brzmi pysznie
Smacznego! :-)
miłej końcówki weekendu dla wszystkich :-)
Felidae, jestem ze Smolca

Edysiek ciasto z jagodami brzmi pysznie
agnieszka.kk
...ale jaja 

Lena ja myślałam ze ten drugi suwaczek to odlicza dni do twoich urodzin a dopiero po poście Falidae zauważyłam że to czas do urodzi córki
...a więc wszystkiego najlepszego dla małej solenizantki
Felidae dzięki za namiary na fb

Lena ja myślałam ze ten drugi suwaczek to odlicza dni do twoich urodzin a dopiero po poście Falidae zauważyłam że to czas do urodzi córki

...a więc wszystkiego najlepszego dla małej solenizantki

Felidae dzięki za namiary na fb
reklama