reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

agnieszka.kk dzięki za odpowiedź no i gratulacje dla brata :) super nowiny :)

U nas w końcu świetna pogoda, więc nachodziliśmy się dziś bardzo :) Mam nadzieję, że reszta mamusiek równie miło spędza czas :)

reklama
Witajcie!

Aneta dzięki:)

U nas ciągle pada,nawet na bbc jest artykuł że Anglię zalewa ale na szczęście daleko od nas!
Podobno jeszcze tydzień ma padać,potem ma być lato nooo zobaczymy!

Dziś spodziewam się koleżanki z mężem na kawkę mają wpaść,oczywiście jak nie urodzi bo na 22 miała termin :tak:

Miłej niedzieli!

My wczoraj cały dzień na działce...pozrywaliśmy wiśnie i na obiad zrobiliśmy szaszłyki :-D pycha....
TAK Misiek jak nie nasze dziecko uwielbia rybę, mięso wędliny, nie nawiedzi sera ( chociaz w przedszkolu, je. ALe tam maja lepszy :p) z warzyw ogórek i pomidor ( choć to owoce), marchewka pietruszka, ziemniaki, seler powinny nie istnieć ha ha więc ma przemycane najczęściej w kotletach mielonych (więc jemy je baaardzo czesto)
Anetko, tak impreza jest powtarzana raz na miesiąc..:-) w multikinie i heliosie...i chyba nawet już w DCF ( stare kino warszawa)..Pokazują zawszę premierę jakiegoś filmu w tym miesiącu było : " Jak urodzić i nie zwariować" nawet śmieszne :-) normalnie gang tatusiów ha ha :-) Krostki na buzi hmmm...na brodzie mogą być od śliny ale na policzkach.. kurcze w pierwszych miesiącach mogły być hormony, teraz może coś z pożywienia nie lezy małej... może faktycznie mleko jej nie podchodzi...Aneta na pewno pisałaś skąd jesteś ale bij zabij haha nie pamiętam, super pediatra ( prywatna) jest w Oławie :-( ona ma tam przychodnie ale my bez auta więc nie mam już jak do niej jeździć. druga, super moje odkrycie na nfz w Kar-medzie Podlaska...
Agnieszka k.k nie mam takiej fotki:/ na zamkniętym jest mój link do FB
Fanta współczuje utraty pupila :-( trzeba by może brać od sprawdzonych hodowców o ze sklepów te zwierzaczki często są chore...:-( i tylko stres dla dzieci :-(

Hej Dziewczynki u nas imprezka urodzinowa udała się pełną parą Full Wypas!:-):-):-):-)
a teraz uciekamy odwieźć męża na wyjazd!:no:

Witam :-)
Nie odzywałam się bo nas nie było.
Tym razem pojechaliśmy do moich rodziców, miałam jechać sama z Angelą ale w końcu pojechaliśmy wszyscy.
A koniec końców trafiliśmy do mojego brata i tam nocowaliśmy. Fajnie było, bo dawno się nie widzieliśmy. Brat z bratową sa ode mnie 11 lat starsi, ale dobrze się rozumiemy. Siedzą sobie sami, bo ich córka (jedynaczka :-p) studiuje w Zielonej Górze.

Już jesteśmy w domku i właśnie zjedliśmy sobie pizzę na obiad i do tego zimne piwko :-)
A ciacho z jagodami juz się studzi.

Hello,

miłej końcówki weekendu dla wszystkich :-)

Felidae, jestem ze Smolca :)dzięki za info o lekarzach, zobaczę jak to dalej będzie wyglądać, bo dziś np nie ma żadnej krosteczki... a na kino będę musiała kiedyś namówić jedną z niewielu znajomych tutaj, cała reszta została za granicą albo w rodzinnym mieście :zawstydzona/y:

Edysiek ciasto z jagodami brzmi pysznie :) Smacznego! :-)

reklama
Dziękuję za życzonka dla Gai!
Imprezka się udała a z Gai wielka baba jutro skończy 2 latka;)
Teraz szukamy domku do ogordu możecie coś polecić??

Do góry