reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Mamuśka, dobrze jest mieć rodzinę, która trzyma się razem :tak:, ciocie, wujkowie i dziadkowie są małej bardzo potrzebni. Fajnie, że z textami przystopowali :tak:. U mnie dalej trzymają się głupoty męża szwagierki... poczekam jak on będą mieli dzieci :-D. Współczuję Ci takiego spania. Widzisz i tak źle i tak nie dobrze. Ja znów spać nie mogę a jestem strasznie zmęczona... i ten zaduch.
Spokojnego wieczoru, dobranoc ;-)

reklama
Witam :-)
Słońce świeci od rana i spać nie daje.

Agnieszka szkoda, że nia da się tego stroju przerobić. No ale teraz już lepiej przymierz, żeby wszystko było jak trzeba. Ja tez muszę sobie jakiś strój kupić. Z tym, że ja najlepiej lubię bikini, no ale teraz muszę taki z push upem, bo po odchudzaniu zmalałam i ja i cycki :baffled:

Zyta te krzaczki w oddali to mojej teściowej, ona je pielęgnuje i przycina.

Mamuśka ja czasem śpię z Angelą, bo wtedy wiem że się wyśpię :-p Zwłaszcza jak mam na rano i muszę wstać o 5. K. wtedy ma 2 zmiany i zanim położy się spać to jest 23-24 i mnie budzi jak się kładzie :angry:

Fanta to Ty chwilowo taka słomiana wdowa jesteś ;-) Czasem dobrze tak opocząć od siebie :-p, zobaczyć jak to źle samemu i docenić to co się ma.

Idę budzić Angele do szkoły.

Witam!
Z kawką zasiadam.
Pogoda u mnie orzeźwiająca, a na dworze 15 stopni, fajnie, bo taka pogoda rozbudza człowieka ;-).
Edysiu, na to wychodzi, że słomiana :-D tak odpoczynek zdecydowanie dobrze robi i w pewien sposób odświeża związek ;-).
Okropnie się nie wyspałam, znów poszłam spać po 2 :dry:, oglądałam jeszcze zaległe odcinki serialu, a dziś wstałam o 5tej i czuję się jak wyrzuta i wypluta... Mam nadzieję, że kawa mnie jakoś na nogi postawi.
Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Fanta ja obudziłam się o 6 i to wyspana :tak:

Zrobiłam nowe zdjęcia to wrzucę
Najpierw jest nasz staw
potem nasze podwórko

Załączniki

• 20120523410.jpg
    20120523410.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 27
  • 20120523412.jpg
    20120523412.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 29
  • 20120523414.jpg
    20120523414.jpg
    52,7 KB · Wyświetleń: 27
  • 20120523420.jpg
    20120523420.jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 29
witam
ja trochę dzisiaj późno , bo cały dzionek spędziłyśmy na dworze- trzeba korzystać ze słońca puki jest bo od weekendu znowu powrót chmur i deszczu .

Julka dzisiaj okropnie nie grzeczna,uciekała mi ciągle i nie chciała dać reki jak przechodziliśmy przez ulice a do tego usiadła na chodniku i nie chciała się ruszyć. czasem lubie jak leje za oknem bo wtedy nie muszę znosić jej fochów:crazy:.
dzisiaj na play grupie mała została pochwalona a własciwie ja że ona tak dużo umie tzn kolory,liczenie,kształty i to w obu językach. dla mnie to normalne ale panie były zdziwione. więc chociaz z tego mogę być dumna bo z zachowania to już nie.

Edysiek ładnie masz w okolicy domku i tyle miejsca że można ,się wyszaleć.
Fanta widze że nadrabiasz zaległosci serialowe- a co oglądasz????

Witajcie!
Ja zabiegana na maksa!
Pogoda u nas przecudna +27 :-D więc wykorzystuję czas przed pracą i wzięłam się za pielenie ogródka.Dużo nie ma ale na dwa razy musiałam sobie robotę podzielić bo czasu brakuje niestety :baffled:
W pracy mam meksyk,duchota i mega gorąco.Wracam tak zjechana i spocona że o niczym innym nie marzę jak prysznic i iść spać :tak:
W sobotę wybieram się do fryzjera (nie wiem czy pisałam wcześniej ) zmieniam kolorek z jasnego blond na ciemny,ciekawa jestem jak wyjdzie.

Edysiek ale piękny ten wasz stawik :szok: jak wszystko pięknie kwitnie to wygląda na prawdę super :tak:Piękny!!!
mamuśka może to chwilowy bunt?nie daj się wyprowadzić z równowagi :tak:
gratki dla małej!
Zyta a co u Ciebie?
Fanta jak sobie radzisz pod nieobecność męża?

Pozdrawiam was dziewczyny.
Zajrzę jutro choć na chwilkę.
Piątek będę miała już troszkę wolniejszy.
Dobranoc!

Bry!
Wpadam do Was z kawką. Później zajrzę :tak:.
Wczoraj cały dzień po za domem z młodym spędziłam, wyszalał się na placu zabaw, a jak przyszło iść do domu, to histeria, że on chce ślizgawkę zabrać do dom:confused2:. Jak się uspokoił to mu wytłumaczyłam i tak gadałam do niego aż do domu dotarliśmy. Dziś się okaże czy zrozumiał czy będzie "powtórka z rozrywki".
Edysiek, śliczne te Wasze jeziorko :tak:.
Mamuśka, oglądam zaczęłam "hausa" oglądać :-D. Gratuluję zdolnej córci :tak:. Super, żeby w tym wieku w dwóch językach tyle umiała :-).
Agnieszka k.k, a dzięki jakoś leci :-D. Wiesz wykorzystuję ten czas na sprzątanie po nocach <ale to raczej z nudów i bezsenności :sorry:>, z małym wszędzie łażę gdzie możliwe i miło czas spędzamy ;-). Bez małża mogę się lepiej zorganizować :-D. Serio, młody dostaje coś do jedzenia, później zbieramy się i wychodzimy, a jak chłop w domu to tak jakoś w czasie wszytko się wydłuża :laugh2:. Zajrzałam na Twojego bloga :-). Świetne zdjęcia robisz :tak:.
Uciekam życząc miłego dnia!

witam sie i ja...
u nas coprawda pogoda jeszcze sobie nie ustalila jaka ma byc,ze slonca robi sie chmurka i deszcz,potem zimno i ponuro,wiec co do pogody to moge tylko ponarzekac i czekac na lato...
Edysiek cudowny ten stawik jest...fajny...zielono i pieknie....tylko na grilowanie i odpoczynek,a meza jak wedkuje masz blisko domu jak z nim np. nie mozesz wyjechac dalej....
mamuska24 hm czyzby Julka sie buntowala?mam nadzieje,ze szybko jej to minie....
a fajnie,ze taka zdolna jest,dzieci szybko sie ucza,np.moja umie perfekcyjnie polski,potem wloski(uczy sie,ale dobrze jej idzie)i jeszcze w bajkach zalapuje angielski:-Doglada Dore;-)
a jak to wyglada na tych spotkaniach u was pisalas-play grupie?co tam robicie?sami Polacy sa?
agnieszka.kk hm prace w ogrodku,fajny relaks,jakie kwiaty sadzisz?a gdzie ty pracujesz?(jesli mozna zapytac),uff taka prace masz meczaca?
ja robilam z wlosami eksperymenty z ciemnego blad bylam czarna itp.a teraz czekam na swoj kolor,a potem moze blad,lub pasemka jakies zrobie....
fanta20062 kiedy mezus wraca?moj jutro chyba wiec jeszcze tylko jedna nocka,z noga....:-Dale co do tego,ze lepiej jestesmy zorganizowane bez M,to sie zgodze z toba....nie patrze wtedy na zegarek,kiedy mamy ochote to wychodzimy,kiedy glodne to cos kombinujemy itp.:-pale jednak "chlop"potrzebny w domu:-D
89gwiazdeczka89 co u ciebie....?
Pozdrawiam wszystkie,milego dnia zycze...

Dzień dobry!!

Agnieszka k.k, Bez małża mogę się lepiej zorganizować :-D. Serio, młody dostaje coś do jedzenia, później zbieramy się i wychodzimy, a jak chłop w domu to tak jakoś w czasie wszytko się wydłuża :laugh2:. Zajrzałam na Twojego bloga :-). Świetne zdjęcia robisz :tak:.
Fanta a wiesz że u mnie z chłopem jest tak samo.Jak jest w domu to wszystko dwa razy wolniej mi idzie a jak jestem sama to raz dwa wszystko ogarnę i więcej czasu wolnego mam :tak:
Co do bloga DZIĘKUJĘ :-) ostatnio mało czasu poświęcam na zdjęcia ale nadal bardzo,bardzo lubię je robić a potem oglądać i wspominać:tak:Liczę że dużo nowych i ciekawych zdjęć przywiozę z Majorki więc go odświeżę:)

agnieszka.kk hm prace w ogrodku,fajny relaks,jakie kwiaty sadzisz?a gdzie ty pracujesz?(jesli mozna zapytac),uff taka prace masz meczaca?
ja robilam z wlosami eksperymenty z ciemnego blad bylam czarna itp.a teraz czekam na swoj kolor,a potem moze blad,lub pasemka jakies zrobie....
Zyta prace w ogrodzie może i fajny relaks ale wtedy gdy ma się cały dzień wolny a jak człowiek ma tylko półtorej godziny na ogród w ciągu dnia bo przecież jest jeszcze dom i obiad trzeba przed pracą zrobić to tak wesoło nie jest...
Kwiatów nie sadzę żadnych.Ja mam 3/4 chodnika w ogrodzie,tylko pod płotem mam ziemię i zielsko które trzeba wydziobać :-D
Ja pracuje w firmie która produkuje wszystko co jest z plastiku np.ostatnio produkowałam telefony do hoteli,wenflony do szpitala,tarcze do zegarków itd.cuda nie widy kochana :-D Ogólnie to obsługuję maszyny.W kontrakcie mam napisane kontroler jakości i obsługa maszyn jakoś tak...Robota śmieszna,może wcale nie taka ciężka ale jak się pracuję pod halami z blachy gdy na zewnątrz temperatura powyżej 25 to wyobraź sobie co Ja mam na hali...sauna kochana :eek:

Uciekam dom,ogarnąć i spadam do ogrodu.
Zajrzę do was przed pracą jeszcze :tak:
Miłego...:D

reklama
...wpadłam do was a tu cisza :-D
wypieliłam resztę ogrodu i można w weekend grillować!
Niestety czas tak szybko płynie że muszę zbierać się do pracy :-( a tak mi się nie chce...jeszcze 2 dni i weekend ufff

Miłego dnia dziewczyny!

Do góry