witam sie i ja...
u nas coprawda pogoda jeszcze sobie nie ustalila jaka ma byc,ze slonca robi sie chmurka i deszcz,potem zimno i ponuro,wiec co do pogody to moge tylko ponarzekac i czekac na lato...
Edysiek cudowny ten stawik jest...fajny...zielono i pieknie....tylko na grilowanie i odpoczynek,a meza jak wedkuje masz blisko domu jak z nim np. nie mozesz wyjechac dalej....
mamuska24 hm czyzby Julka sie buntowala?mam nadzieje,ze szybko jej to minie....
a fajnie,ze taka zdolna jest,dzieci szybko sie ucza,np.moja umie perfekcyjnie polski,potem wloski(uczy sie,ale dobrze jej idzie)i jeszcze w bajkach zalapuje angielski

oglada Dore;-)
a jak to wyglada na tych spotkaniach u was pisalas-play grupie?co tam robicie?sami Polacy sa?
agnieszka.kk hm prace w ogrodku,fajny relaks,jakie kwiaty sadzisz?a gdzie ty pracujesz?(jesli mozna zapytac),uff taka prace masz meczaca?
ja robilam z wlosami eksperymenty z ciemnego blad bylam czarna itp.a teraz czekam na swoj kolor,a potem moze blad,lub pasemka jakies zrobie....
fanta20062 kiedy mezus wraca?moj jutro chyba wiec jeszcze tylko jedna nocka,z noga....

ale co do tego,ze lepiej jestesmy zorganizowane bez M,to sie zgodze z toba....nie patrze wtedy na zegarek,kiedy mamy ochote to wychodzimy,kiedy glodne to cos kombinujemy itp.

ale jednak "chlop"potrzebny w domu
89gwiazdeczka89 co u ciebie....?
Pozdrawiam wszystkie,milego dnia zycze...