reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
Hejka!
Wpadam się przywitać. Oczywiście jestem chora :dry: dostałam jakieś krople <3razy dziennie po 50 przez 10 dni>, a kuźwa drogie bo prawie 50 zł. Do tego młody od wczoraj gorączkuje, był z T u lekarza i niby wirus. Dostał witaminki za 100zł
shocked.gif
ale co z tego jak całą nockę mam nie przespaną, bo też gorączkował i na zmianę okłady szły i czopki. Nic nie pomagało, więc zadzwoniłam i zamówiłam wizytę domową
yes2.gif
. Lekarka przyjechała i stwierdziła, że wirus i albo coś będzie albo to 3dniówka.
To by było na tyle jeśli chodzi o to co słychać.
Felidae, ja czytałam wszystkie tomy i podobało mi się ale film jakoś nie bardzo ;-). Jak gustujesz w takich książkach to może: Błękitnokrwiści Ci podpasują :tak: <też ma kilka tomów bodajże 6>. Mi osobiście podobał się ostatnio czytana "w objęciach chłodu" <lekka i przyjemna trochę kryminał ;-)>.
Miłego dnia!

Fanta zdrówka
Moja Angela też jakaś chora, do szkoły na razie nie chodzi. A dopiero wróciłyśmy z egzaminu do komunii, oczywiście zdany :-)
Katechetka ich pytała z modlitw, przykazań i takich tam, ale nasz ksiądz i tak co roku dzieciom egzamin robi.
Najpierw mnie zwalił z nóg pytaniem co to jest sakrament a tego to ja sama nie wiem, a co dopiero dziecko. No ale wymieniła sakramenty, powiedziała do jakiego przystępuje i ok. Potem jeszcze pytał formułkę spowiedzi i na końcu czy się modli i było po egzaminie.

Edysiek zdrówka dla Angeli!
co do egzaminu to tak trochę się dziwię bo ja żadnego nie miałam a teraz to nawet dzieci musza udowadniac że sa katolikami,lub sa z rodziny katolickiej.tak o tym wspominam bo chciałam moją Julkę zapisac do katolickiego przedszkola i normalnie tyle papierków musze złozyc i w ogóle od księdza potwierdzenie że był u nas po kolędzie i że widzi nas na mszy. po prostu musze udowodnić że jestem katoliczką i tak wychowuję moje dziecko jeszcze brakuję zeby chcieli ode mnie dokumenty że kiedys chodziłam na lekcje religii i czy na pewno jestem polką.
Fanta zdrówka życzę, a ty to taki chorowitek jestes nie? ja na szczescie po ostatniej infekcjii mam spokój i mała tez ale wolę nie zapeszać więc zdrówka Tobie i Kubusiowi

Mamuśka, ja to wiecznie z tym gardłem walczę :dry: ale co zrobić, a jak nie gardło to coś się przyczepi. Na szczęście mały nie choruje często ale jak zachoruje to poważnie :sorry:.
Edysiek zdrówka dla Angeli. Super że zaliczyła ten cały egzamin, a tak się martwiłaś. Oj mamusia :-D;-)

Dziewczyny zdrówka, życzę każdej z osobna :-0
mój młody znowu coś dorwał. zmieniliśmy przychodnie i póki co na ucho dostal kropelki i do nosa tyż... mam nadzieję, że dadzą radę.. bo nie chciała bym go znowu faszerować czymś...

w okresie boomu, na "zmierzch" się nie rzuciłam. i jakoś nie zawracałam sobie głowy tym całym zamieszaniem o kolejkach za książkami i filmem w kinie :-) dopiero jak w święta film zobaczyłam to pomyślałam, że książka mnie oderwie od rzeczywistych problemów choć na chwilę...
agniecha_bebecha Ja pracuje jako technik analityki medycznej...obecnie na AM. jutro sądny dzień, a potem sądny tydzień albo i jeszcze dłużej nim na dobre się wyjaśni co i jak ....jestem strzępkiem nerwów....dawno nie miałam takiego stresa :|

Dziękuję Wam za ciepłe słowa...odezwę się jak będę wiedziała co i jak....Normalnie mnie skręca :eek:

witam dziewczyny zdrówka zycze
teraz pewnie bede tutaj rzadziej zaglądać dostałam wkońcu prace :-) na razie chodze na takie jakby szkolenia ale mam nadzieje ze wszystko sie poukłada w moim zyciu bo ostatnio to nonstop pod górkie ale nie bede tutaj na ogolnym pisac
pozdrawiam :-)

reklama
Witam się w ten pochmurny poranek!
Pogoda do bani, wczoraj świeciło słonko i na termometrze miałam <w słońcu oczywiście> 27 stopni :-D. Ale co z tego jak choroba i nici ze spaceru...
Gwiazdeczka 3mam kciuki by wszytko pomyślnie się potoczyło i umowa była :tak:.
Felidae, no, no analityk :shocked2:. 3maj się i nie nakręcaj, może jakieś ziółka na nerwy? Żebyś się jakiejś nerwicy nie nabawiła. Polecam labofarm <ziołowe tabletki> wyciszają nie otumaniają :tak: za 16 zł masz 60 sztuk ;-).
Miłego dnia dziewczyny!

Do góry