reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
Witam nowe mamy :-)
Własne wczoraj kuzyn sie do mnie odezwał
wywiało go do pracy w Niemczech koło granicy z Austrią...a w domu została żona z dwójką dzieci...i w domu jest co 4 tygodnie na weekend...i takie to nasze życie "popiepszone"..

Witam.no niestety zycie jest takie ze albo się pracuje blisko domu i zarabia marne grosze albo trzeba wyjechać gdzieś zagranice lub w delegację (wsumie to to samo:sorry:).Mój wróci z środę ale też go bliżej troszkę przenoszą bo teraz pracuje w Białymstoku a pzrechodzi na Ciechanów

hmm u nas to dziwna sprawa jest bo im wiecej maz pracuje tym mniejsze pieniadze:szok:;-):rofl2:
no ale pracowac trzeba i szanowac prace,bo mogloby byc gorzej:-p

a ja dzisiaj zrobilam kopytka z pieczarkami,zostalo tez na jutro,tylko jakies miesko dodam,moze z grila?:tak:posprzatalam,podlogi pomylam i chyba moze byc niedziela;-)

Witam.U Nas deszczowo i zimno.W domu nudy mały ogląda "auta" a ja kawkę sobie zaraz zrobię i nie wiem co dalej mam robić :eek: czekam na telefon od znajomego w sprawie mieszkania bo dłużej tu nie wytrzymam chyba:baffled: może sobie pózniej frytki z małym zrobimy:sorry:ehh nie znoszę takiej pogody

Witam!
U nas też dzisiaj deszczowo i brzydko.

Wesele było super, poprawiny też, jeszcze mnie nogi bolą czyli naprawde było udane.
Zdjęć na razie nie mam, ale jak młodzi dadzą to coś wstawię.

Teraz już czas zacząć mysleć o komunii.
Angela w czwartek ma egzamin :szok: już mam stresa :baffled:

CZeść dziewczyny
mam doła na maxa... wiedziałam , ze będzie ciężko na psychice ale nie wiedziałam, że aż tak...Myślałam, że jak założę najgorsza opcję to jakoś oswoję sytuacje i dam rade, tym czasem chce mi sie wyć...jestem zestresowana na maxa... na 3 dni uciekłam w "sagę zmierzchu" ( po filmie w święta czytałam całą resztę...jednym tchem) W pracy kaszanka na maxa się robi.... bosze nie wyobrażam siebie, że będę robić coś innego...Nie umiem i nawet bym nie chciała...kocham to co robię choć fortuny z tego nie ma... buuuuu Jeśli lubicie mnie choć trochę rzućcie parę tytułów książek tak wciągających jak saga...Ka ,usze czymś zająć umysł żeby do końca nie osiwieć...:-( Przepraszam, że na Was padło ale komu się wyżalę jak nie wam :-(
eh....ide pranie powiesić...aż się wstawać nie chce rano..

a żeby zatuszować te smuty powyżej
na weekend zniknęłam pochłonięta 3 tomem "zmierzchu" Zaraziłam sie filmem więc sięgnęłam po ksiązki. Dziewczyny oglądałyście ? moj M wygląda zupełnie inaczej...ale Wilkołaczek mrrrrrrrrrrrrau ciacho...zdegustował mnie tylko, i lekko pogrążył, wiek aktora. haha poczułam sie jak starucha:/...to już ten wiek ze zachwyt nad cielesnością aktora zakrawa o pedofilie ? :-( aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zatrzymać ja wysiadam!

http://infobot.pl/r/257a

P.S. Sory chyba sie zdołowałam na maxa :/ przepraszam Was z góry... albo raczej z dołu ...za ten czarny u humor

Ostatnia edycja:
reklama
Felidae wyżal się, wypłacz po to tu jesteśmy :tak: Ja najpierw przeczytałam sagę bo nie oglądam najpierw filmu jeśli mam zamiar przeczytać książkę. Oczywiście też się zakochałam w Zmierzchu jak gówniara :-D Potem czytałam "Intruza" tej samej autorki, polecam również klasyk "Przeminęło z wiatrem" oraz ostatnio czytałam "Woda dla słoni" ( w filmie grał też Robert Pattinson ale oczywiście nie oglądałam :cool2:). Teraz czytam " Bez mojej zgody" .Podobno dramat okrutny ale jak narazie jestem na 1/3 książki i ni chu chu dramatu nie widać ;-) choć książka ciekawa. A jaką masz pracę jeśli wolno spytać :happy:

Do góry